Sitter i soffan och kollar på "Färjan". Håkan är ju för rolig, undrar vad han har för problem med språket. Finns det nån sjukdom så man säger massa konstiga ord utan att nån fattar vad man säger????
 
Har jobbat hela dagen, mycket skön dag. Hade väldigt varierande schema, alltinerade mellan salongen och spa. Va skönt det är, fast man blir ganska trött när man är inne på spa det är ju lite annan stämningen där.
Vi var inte så många som jobbade, det gör mycket oxå då blir inte så hög ljudvolym och så där.
Efter jobbet åkte jag till hjertberg och handlade lite mat som vi skulle grilla. Tobias beställde en ny
 
 i torsdags och den kom idag så det blev premiärgrillning. Mycket gott!!!
Och till det blev det ett glas vin, Ecologica (rött) det är mycket fint.




Imorse när jag vaknade visste jag först inte om det var måndag eller om det kanske var söndag. Väldigt besviken när jag kom på att det var måndag, då var det bara att pallra sig ur sängen och göra sig klar för jobb.
Kanske var lite trött eftersom man inte somnade så jätte tidigt igår. *puh* 

Igår gjorde vi inte mycket.
Vaknade kanske vid 11. 30 men blev kvar i sängen en stund. Gick upp fast ner. Intog soffposition och kollade reprisen på Robinson och åt lite frukost, det blev chips. Kanske inte så bra men det var rätt gôtt så där dagen efter.
När även Talang 2009 gått i repris ringde Sara och dom kom senare in till staden. Vi åkte till Roma, jag var egentligen sugen på en hamburgare men Sara tyckte vi skulle åka till Roma. Mycket bra val faktiskt för där fick det bli en sallad. 
Tack Sara!!! :)
Helt otroligt men alla fyra tog varsin sallad, man kunde nästan tro att vi börjat på vårat nya liv. Men ack så fel man kan ha... inte än.
Åkte från Roma till Blomberg, till Christians stuga. Shit va skönt det var att bara sätta sig på altanen, solen började titta fram och man ville inte att kvällen skulle ta slut.
Vidare till Familjen Lövberg för att titta till deras hus, har ju inte varit där innan. Har inte riktigt haft energi för det. Men det blir nog bra när det blir klart tror jag.
Första glassen på Birgers blev det sen, mycket fint.  
Klockan var nu ca 8 så vi åkte hem för att kolla på Wipeout.


för er som läste mitt inlägg om "Livet" kan jag säga att jag inte riktigt vet vad jag skrivit om. Tror alkoholen spelat mig ett spratt. Eftersom jag skrev precis innan jag somnade när jag efterfestat klart. Kanske inte så konstigt att man inte riktigt vet hur allting blir. :D


Snart tisdag sen är det bara ons och tors kvar. Slutar tidigt på tors sen är jag ledig till på tisdag. Ska bli riktigt najs.

Ska nog gå o vika lite tvätt sen blir det nog sängen. God Natt!!
Sitter i sängen och klockan är 5. 35 på söndagsmorgonen. Har haft efterfest, dom två sista gästerna har iofs inte gått hem än. Tobias får ta hand om dom, jag gör som vanligt.. går och lägger mig när jag är trött.
Har haft födelsedagsfest för Tobias. Det var mycket trevligt. VI serverade lite käk och lite dryck sen var det fest och sen bar det av mot Harrys. Tack Ida för skjutsen!!
Det var helt ok på Harrys, helt ok me folk när man tänker på att det va lönehelg. Trodde det skulle vara mycket fler.
Sen fick man reda på av Bidrag att det skulle bli efterfest så det var bara att följa strömmen och åka hem. Jag som är lite "hemmakär" passar det utmärkt.. :D
Satt nere i soffan för ett litet tag sedan och funderade lite på livet. Det blir inte alltid som man tänkt sig men det blev ju väldigt bra tycker jag. Tack Tobias för att du finns!!!!
Undra vad som gör så det blir som det bli egentligen. Kanske dum fråga men ibland kan man börja undra.
Satt och funderade på att man för en person kan känna så mycket att det känns som att man har nått gemensamt men o andra sidan finns det inget som binder dessa två personer samman. ??!! 
Blir helt förvirrad.

på tal om nått annat:
Igår var vi i Vinninga, hos Matte o Sara, och grillade. Killarna drack några öl. Allmänt trevligt hade vi. Men seriöst kan du sluta prata om dig själv, kan du ta att nån människa KAN vara bättre än dig???
Vet i tusan om du kan det!?
Blir ganska trött på dig ibland, men ärligt talat så orkar jag inte bry mig speciellt mycket...
Vi åkte hem vid 11 tiden men vi vart ju inte framma på rätt plats så jag fick gå lite, men det skadar väl inte...

NU känner jag att ögon åker igen av sig själv. Får nog återkomma med den riktigt.

Ha det bra, nu ska jag jag sova ses en annan dag. Kram 
Japp, då var det fredagkväll och nästan slut jobbat, har ju imorgon kvar sen tar Katrin helg. 
Va en bra dag idag. Hade fasen inte en minut över, ganska skönt när det är mycket att göra då kan man bara ta hand om sig själv, man hinner inte så mycket mer.
Men va irriterad jag blir på kunder som inte håller tiden, det kan sinka en hel dag om man inte kan jobba ikapp tiden man missat. Hände idag, att en kund var sen, men som tur var hade någon bokat in en herrklipp på 45 min. Klipper inte på 45 endast 30, undra vad jag skulle gjort den sista kvarten?? Pratat bort???
Ibland skulle man vilja vara lite chef oxå, så saker och ting blir gjorda som man själv tycker man ska göra. Men det är klart, jag har ju inte alltid rätt... bara nästan :D :D

Dagen rullade på och det var dags att ta sin cykel och rulla hem. Och nu sitter man här i soffan och ingenting gör, ganska skönt det me faktiskt. Tobias är ute i garaget, vet i tusan va han gör men Matte kom för en liten stund sedan så dom kan nog roa sig där ute ett tag.. inga problem om ni frågar mig.
Undrar vad man ska göra, känner för att hitta på nått fast o andra sidan känner man sig lite trött eftersom det är fredag. Kroppen är inställd på att gå ner i varv på fredagar även om man som idag börjat kl 11 och jobbat och i onsdags var jag ledig, men fredag är fredag.
Kanske skulle gå ut till grabbarna grus och kolla vad som händer, lite grillning kanske. Om det nu finns nått kött att köpa någonstans.. känns som att det tog slut tidigt idag.

Imorn blir det iaf partaj, Tobias ska ju fira sin födelsedag.
Trodde det var fler som skulle haka på men men så är det. alla kan ju inte alltid komma. Men det blir säkert bra ändå. Brukar bli det bara man har humöret uppe.

Nej nu tickar klockan iväg får ta o hitta på nått....
Redan torsdagkväll och man sitter i soffan och väntar på att " Gordons Kitchens Nightmares" ska börja. 
Har jobbat mellan 10- 20 idag, helt ok. Trodde tiden från 18 skulle gå jätte sakta, brukar kännas så när det börjar gå hem folk när man måste vara kvar. Men som sagt, helt ok!

Igår var jag ledig som ni kanske läst i tidigare inlägg.
Jag kom upp ur sängen, för en gång skull, tidigt. Ställde klockan på 7 men kanske vid 7. 30 tiden kom jag äntligen upp. 
Rev ur alla lakan i sängen och började tvätta, fixade frukost, cyklade till Netto och inhandlade det som fattades för att göra köttfärssås och spagetti. 
Fick sedan gå ut och mäta hur långt det var där vi ska lägga plattor, Tobias skulle beställa. Men jag vet i tusan hur jag tänkte när jag mätte men vi får väl se hur långt plattorna räcker när dom kommer. Fint om det fattas massor.. :D Kan ju bli lite kul...
Sen ringde min underbara vän SARA, det blev simning 1 km. Skönt och röra på sig lite när man är ledig. Blir annars att jag inte gör så mycket nyttigt. 
Efter simningen och bastun åkte vi hem och åt maten jag lagat innan vi åkte. Tur att den var klar, Sara mådde inte så bra. Stackare!! Hoppas du kände dig bättre efter lite mat och dryck??
Sen blev det fika på 3B där Ida även kom och sällskapade oss. Jösses klockan blev typ halv 6 och Saras parkering hade gått ut för länge sen, men vi antog att lapplisorna hade slutat för dagen. Väldigt tur för oss, hade blivit en dyr fika annars :D
Väl hemma startade Tobias grillen, dock inte den nya.. hoppas den kommer imorn, och jag marinerade lite kycklingfilér och gjorde hasselbackspotatis.
Vi åt och kollade på Rent Hus, shit vad det är det mycket skit hos vissa. Badet hade nog tagit ut sin rätt. Jag blev jätte trött och somnade, säkert i soffan innan 9. 
Kom äntligen till sängen och fick vika dagens tvätthög. Skönt iofs för då var det ju klart. Har lite dålig självdisciplin, blir lätt liggande om man inte tar det med en gång.
Somnade till slut...

Klockan ringde 7. 00
Dags att gå upp och göra sig klar för dagen jobb.

På lördag är det fest här hemma. Tobias ska fira sin födelsedag. Ska bli mycket trevligt.

Ha det bra!

Klockan är 21 och vi sitter hos Ida och Larse, fick kvällsmat här. Mycket gott! tack så hemskt mycket!!
Han bara hem från jobbet och andas ut och få reda på vad dom sagt på banken, det var tydligen inte så lätt som vi trodde att skriva över halva huset till mig 50000 skulle det kosta, (om jag inte minns fel) Våran bankman hade sagt att det bästa och nästan billigare sättet skulle vara ett bröllop, då blir ju hälften mitt. Vi får väl se vad som händer. Men det är verkligen mycket saker man skulle tänkt på, men jag trodde ju att jag tänkte så himla bra men det var väl inte så smart när man fick reda på sambolagen. Aj Aj...

Har jobbat idag mellan 7. 30- 18. Det var riktigt jobbigt, somnade nästan stående. Är ledig imorn så jag har fått tänka på det hela dagen.
Fast det var inte enbart jobbet som gjorde mig matt... finns vissa andra saker oxå men vet inte om jag orkar tänka på det nu, men jag tycker verkligen man ska tänka sig för innan man säger nått. Har fasen blivit lite fixerat på jobbet. *puh*

Jobbade ju självklart igår oxå, det var mycket lättare. Hade lagom o göra hela dagen, skönt att börja så efter semestern.
Sen cyklade jag hem men jag kom inte så långt innan jag träffade på Fredrik och vi stog o tjata ett bra tag, när mina fingrar typ frusit fast runt styret bestämde jag mig för att komma iväg hemmåt. Väl hemma var jag peppad för att åka till Råda för en promenad. Men tyvärr så fick jag ingen med mig och jag har verkligen ingen bra självdisiplin så jag blev kvar hemma. Crosstrainern i källaren fanns ju till hands men soffan var närmare så det fick bli en bit smörgåstårta som var kvar sen kalaset dagen innan och på tv var det "Färjan". Jösses, var det nån som såg det?? Det gamla paret var ju helt knasiga. ½ liter sprit i veckan/ pers. Det är inte dåligt. Undrar just vad deras barns säger/ tycker.
Efter det följde "Spårlöst" som jag klarade av att se till 2:a reklamen för sen stensov jag i soffan, det var jobbigt att ta sig därifrån och till sängen men tillslut klarade jag det.
Problemet då var att jag inte kunde sova. *Attans*

Tillslut kom Tobias hem från Borås, han var tvungen att åka till X&Y och kolla nån grej, och vi kollade lite på BB innan vi somnade.

Imorgon är jag ledig, får se vad som händer då.

ha ré gôtt

Japp då var det söndag kväll och denna helg och ledighet är snart till ända. Känns lite jobbigt att behöva gå upp i tid och ta sig till jobbet. Men det blir väl så när man varit borta ett tag.

Idag har vi inte hunnit med så mycket mer än att ha kalas för Tobias, han fyller år (idag).  Eftersom vi inte tog oss upp i tid idag heller. Herregud, hur ska det gå imorn???

Igår va Sara och Matte här. Dom kom nån gång runt 13 tiden, kanske, så åkte vi bort till Mc- konsult. Det var "MC- dagar" där i helgen. Kollade på en som körde mc, och gjorde massa trick. Körde på bakhjulet, körde utan att hålla i styret och när han skulle gå av gjorde han en volt över styret. Helt livsfarlig kille!
Tänkte åka till Sockerbruket, för där hade dom öppethus, och lyssna på min bror som spelade med sitt band Insomnia (www.myspace.com/insomniaswe) men tyvärr, som dom flesta gångerna, var vi inte så snabba så vi missade det. 
Åkte till Roma och käkade istället. Mycket gott eftersom man enbart hade fått i sig en macka den dagen.
Kaffetarmen sög lite efter maten så det fick det bli, hemma. 
Matte och Sara åkte hem och hämtade lite saker för att sedan komma tillbaka.
Vi spelade spel, drack vin och öl och hade skit kul hela kvällen. Va jag skrattade!!! Det måste vi verkligen göra om.
Det är väldigt skönt att bara sitta hemma hos nån, ta det lugnt och att man kan dricka utan att man behöver ge sig bort till Harrys. Är ju ändå bara samma folk där. 
Så detta gjorde ju att man inte kom i säng speciellt tidigt denna kväll heller. Typiskt!!

Men jag kanske ska gå o diska lite efter kalas o sen tänka på refrängen. Kolla på film lr nått i sängen så jag ifall är där jag ska vara när jag sover. 

Ha ré gôtt
Har precis tryckt i mig en macka. Nyvaken som tusan, skulle kunna lägga mig o sova lite till men då får jag väl samma problem som i natt. Att jag inte kan sova.

Annars då???
I torsdags hände det väl inte så mycket mer än lite tv tittande. Sen på kvällen åkte vi ut en sväng till Matte o Sara. Drack lite kaffe och tjata skit. Måste ju ha en uppdatering om vad som hänt. :) Nyfikna jag... :D
Klockan gick ganska fort där på slutet så halv 12 kom vi nog iväg.. 

Igår sov vi till ca 11. 30. jösses!!! Tror inte vi riktigt är tillbaka i rätt rytm. Gick upp och käkade lite mat sen fick det bli duschen för mig. Satte mig ner, är alltid för lat för att stå och duscha. Lutade huvudet mot väggen och...... somnade. Vet inte hur man lyckas somna i duschen, kan ju fråga Tobias :D. men jag satt iaf inte över golvbrunnen...
Kom ut och gjorde mig klar, hällde i mig lite kaffe och åkte me Tobias fram till stan. Köpte två flaskor vin och lite öl och sedan åkte vi till Granngården, Tobias skulle kolla på en gasolgrill. Vi har ju en men den behöver bytas ut. Men det fick bli enbart titta, vet inte riktigt vart vi ska ha den. Har ju inte ens nån gräsmatta än så det får väl bli ett senare inköp.

På kvällen blev det Vinninga, grillning hos Matte och Sara. Va skönt det är att bara sitta och käka, snacka lite, och bara slappa. Väldigt skönt tycker jag när man känner att man kan vara med några men man behöver inte göra så mycket, sitta i soffan och ta det som det kommer. Blir inte så krystat. Riktigt najs. 
Maten var iaf mycket god.
Åkte hem med Andreas, mycket trevligt chaufför. Kom hem så där ca 1. 15. Började plocka med lite grejor osv. Sen kände jag för att kolla reprisen på Robinson ifall det blir så att man ska kolla på det ikväll då vill man ju veta lite vad som hänt. Och när det var slut var klockan ca 3.15. Oj Oj Oj! Behöver sova. Tog väl en lite stund men sen äntligen somnande man, men det satte sina spår idag, är jätte Trött !! Ska nog vara hemma ikväll. Ta det lugnt och kanske lägga sig tidigt. Bättre och ligga i sängen och kanske kolla tv, klicka på datorn etc. Då kan man somna när man somnar + att man går ner i varv lite grann. Vet inte hur jag annars ska ta mig upp på måndag. Ska kanske göra mig iordning och åka fram till jobbet o kolla hur det ser ut?????
Lr orkar jag det..?? Vet inte! Får se vad som händer.
Nu ska jag iaf kolla rent hus.

ha ré gôtt
Sitter nu hemma i fåtöljen!! Mycket skönt. 


Den sista dagen i Canada blev lugn o skön som ni kunde läsa tidigare. 
Bion vi var på, var ingen höjdare men va gör man inte för att få tiden att gå. 
Tog en promenad hem när den var slut och då hade alla andra oxå kommit hem. Vi satte fart och "svirade" om till lite snyggare kläder för det vankades middag. Mamma fyllde ju år. 
Vi gick till en Italiens restaurang. Verkligen bra mat!!
Det var hela sällskapet inkl. Gary. Han är en rolig prick. Men han växer nog till sig han oxå får vi tro.

Väldigt skönt att vara hemma ska jag säga. Att 9 personer kan vara så olika är ganska kul att se. Att det finns SÅ många olika sätt att planera en dag på, det är helt galet. Men jag tyckte vi fick till det för det mesta. 
Men jag kan känna att när man är så många är det lättare att ha nått planerat. Men det är väl så, ni lever erat och vi lever vårat liv och ändå är vi från samma familj..???

Igår sov jag ut riktigt länge eftersom vi skulle flyga hem. Då han vi ju inte göra annat än packa och åka till flygplatsen.
Vi var på plats ca 14. 15 (deras tid, 6 timmar före Sverige). Planet skulle lyfta 17. 45 så vi han ta en fika med Ulla och Patrik innan vi gick igenom säkerhetskontrollen. Och åter igen, "pengaprat". Ytterliggare ett "ställe" vi är olika på... 
Fikat var klart och vi gick igenom. Maria klarade inte "provet" och blev igenom sökt ordentligt. Kunde nästan jämföra hennes ansiktsfärg med en tomat. Fast det var VÄLDIGT varmt oxå. Kunde ju berott på det :)
är det inte hennes skor som piper så är det skärp och hårspänne.. *puh* alltid är det nått..

Satt och väntade tills vi skulle boarda (vet inte om det stavas så). Det är rätt stora plan som man åker med. Men ändå är det trångt och bedrövligt. Hade vart skönt om man kunde strecka ut sig en aning. Men icke.
Då hade vi den underbara flygturen på 7 timmar framför oss. Försökte sova så mycket det bara gick men det var inte lätt. Åt och kollade på film. Denna resan var mycket värre än till Canada, men då visste man väl inte va man hade framför sig.
Landade i Amsterdam ca 7.00 (Sveriges tid) fördrev lite tid på flygplatsen eftersom vi enbart hade 3 timmar till flyget skulle ta oss till Göteborg. *puh* Helt slut klev jag på, det lilla lilla planet. Som tur var det inte lång tid man behövde sitta där. 
12. 30 va vi på Svensk mark. Så underbart!!!

Åkte förbi Mc Donalds i Alingsås, va så hungrig så jag knappt visste va jag hette. Hade ju fått mat på planet men det är mycket socker man får. Kakor och skit. magen blir helt knasig.. Så lite mat i magen sen blev det sova resten av vägen hem.
Och nu sitter man här. Ska se till att försöka hitta på saker hela dagen så jag inte somnar igen. Då kan jag väl inte somna i natt. Behöver komma i den rätta tidsrytmen. Ledig till Måndag det blir skönt.

Nu ska jag gå ner i källaren titta på tv och bara slappa och njuta av att jag är hemma igen. Det är bara att ringa eller komma förbi om ni vill vara sociala. 

Återkommer
Har atit frukost for en stund sedan och nu sitter vi bara i soffan o slappar. Mamma, Pappa och Ulla har redan dratt i vag, skulle aka till natt kopcentra som lag en bit bort.Men vi ungdomar kanner att vi kan det dar med att ga pa stan nu. 
Vi ska ha en lugn och skon dag med en bio.. far ju fordriva tiden. Hemma kunde man ju inte vara (enligt Ulla) det var ju trakigt. Men man kan inte ha kul jamt, da vet man inte nar man har kul...

Igar akte vi Down Town.
Efter en het diskution, om vi skulle ata natt tillsammans pa kvallen kom antligen jag, Tobias och Niklas ivag. Vi gick runt lite pa stan. Jag kopte mig en jatte snygg kjol och ett linne. Sa nu har jag ny partyoutfit.
Tobias och Niklas hittade sig varsin Vinylskiva. Sen kopte vi en keps till varan van, men den tanker jag inte forklara for da ar hela grejen forstord. far bli ett kort har efter han sett den pa riktigt...
Vi sprang nastan till taget, trodde vi missat det men vilken tur vi hade. Vi kom pa det och det bar av hemmat.
maria och Victor hade varit och handlat, det blev hemmagjorda hamburgare.
Min underbara alskling skotte sig utmarkt som grillmastare. 
Blev sa matt att jag hade kunnat rullat fram :)

Och som sagt att nu sitter man har och degar. Ska bli skont att komma hem. Langtar faktiskt lite grann. Vill traffa folk och tjota skit. 
Nan som vill ta en fika nar jag kommer hem. Behover stilla mitt sociala behov...

Nu ska vi vara sa snalla och stada av lite sen blir det bio.

vi hors och syns nar jag kommer hem. vet inte om jag kommer kunna skriva mer i detta land.
Klockan ar 10. 25 och jag ar jatte trott. helt otroligt! Man ar helt slut, har val med tidsomstallningen att gora. Man har val precis vant sig nar det ar dags att aka hem. Typiskt :)

Igar va vi pa en marknad. Skrev om det lite om det sist. Det finns en folk som lever som dom gjorde pa 1800-talet, Med hastar och grejer. Dom ska inte ha nan el, men man blir lite snurrig nar man tror att dom ar "gammalmodiga" och sen ser dom sta med en mobiltelefon. 
Kopte med oss lite kott hem darifran.
Akte hem, startade grillen och matlagningen var i full gang.
Det kom 2 personer till, Gary och James. 
Vet inte, men tror att Gary o Ulla har natt ihop och James ar hans son. 
Trevliga men nivan var inte speciellt hog. Mycket skamt under baltet. Kanske ska vakta sin tunga nar man traffar nya folk men det kanske bara jag som tycker sa. Sen kakade vi, drack lite ol och vin och sen va klockan massor, typ 00.00. Langsta kvallen vi haft har :) Sa da var det bara att krypa ner.


Idag var det planerat att vi skulle aka till nagra olika vingardar sa vi satte oss i bilarna och borjade kora. Kom ut pa vischan och nar vi kom till forsta stallet var det stangt. Vi tog sikte pa nr 2, likadant dar.. STANGT!!! Riktigt komiskt, alla stallen var stangda. Ulla hade kollat upp vilka vi skulle aka till pa internet men maste missat att det var paskdagen.
Nar vi bestamde oss for att ge upp tog vi en omvag hem for att passa pa att se oss omkring o hur det ser ut har. Finns sjukt snygga hus, stora slott.
Men vi ungdomar orkade inte hanga i sa lange sa vi tog en bil och akte hem. Skulle handla mat for att grilla. Men vi gick pa det igen.. STANGT!!! det fick bli pizza. 
Kopte med oss 3 Large, riktigt stora. Vi delade 5 personer pa dom 3 o det blev anda mat kvar.. Fattar inte hur mycket dom ater har...

Snabbade oss och akte bort till bion. "Knowing" var det som gick. Mycket bra film, fattade inte riktigt allt men det mesta.
Lite konstigt slut men jag sager inte mer om det ar sa att ni ska se den.
Kan ju beratta att den handlade om en skola for 50 ar sedan. Dar en klass skulle rita vad som trodde var framtiden, varav en tjej enbart skrev massa siffror. Pappren la dom i en stor kapsel som dom sen gomde och efter 50 ar tog dom fram kapseln och en kille fick pappret med siffror pa, sen hande de lite grejor som jag inte vill saga ifall jag sager for mycket. Se den!!!

Nu ska jag ga o lagga mig i min "skona" sang. Langtar hem till MIN sang. Sa jag orkar med morgondagen. Ar ju bara imorn och tisdag kvar. Onsdag maste vi va pa flygplatsen typ vid halv 3 tiden pa eftermiddagen. Flyger 17. 45 och ar hemma 11. 30 (svensk tid) pa torsdag. 
Da Sara, blir det nog mycket prat.. :)

GOD NATT!!! 


Nu sitter man i soffan och har tryckt i sig tva ol o en varm macka, va iofs for en stund sedan men anda.
Kollar pa Survivor Man, han ar fasen inte klok. 

Dagen har spenderats vid Niagara Fallen idag, ganska mycket vatten :)
Da blir vara vattenfall hemma VALDIGT VALDIGT sma. Nar man gick dar var det som att det regna, det var sa blott och mycket vatten i luften sa man blev ganska blot nar man gick pa vissa stallen.
Vi gick in till staden som ar brevid, josses som det sag ut. Massa blinkande skyltar etc. sag inte klokt ut. 
Sen akte jag, mamma, niklas, maria och victor upp i "parisehjulet" sa vi kunde se ut over hela stan och se fallet ovanifran. Det var valdigt maktigt. 

Imorgon blir det avfard mot en marknad. Det finns ett folk har som lever som dom gjorde pa 1800- talet och det ar dom som har marknaden. 
Det kan bli intressant att se, tyvarr sa ar det ju inte sommar for da var dom tydligen ute och grejade i markerna och sa. Vi far val se hur det ser ut. Man ser sakert lite hur det gar till.
Pa kvallen pratades det om att det skulle grillas, det vore valdigt najs. Har blivit sisadar med maten.
Det finns valdigt manga olika satt att lagga upp sin dag.
Sjalv ar jag sa att jag laggar mycket tid pa mat och speciellt om man ar nagra vanner eller bekanta. Da tycker jag det ar trevligt att sitta och ata o prata.. lange.... Riktigt socialt. 
Far nog gora det nar jag kommer hem iaf. Da har man lite tid man ska "ta igen" med sina kara vanner. 

Nu ar batteriet typ slut, och jag ar valdigt trott sa det ar val bast att sluta.

aterkommer sakert snart igen
Precis atit frukost.
Haller pa att gora oss klara for att aka o till Niagara Fallen.
Precis gjort klart kameran med Ullas vidvinkels objektiv sa det blir najs kort.


Igar gick jag och Tobias pa stan. Eaten Centre. Jag hittade ett par shorts, ett linne och scarf. Aven Tobias hittade ett par shorts och kan ni gissa var. H&M.. aker runt halva jordklotet och handlar pa H&M. :)u
Vi traffade Maria o Victor och kakade pa Hard Rock Cafe. Sen tog vi en promenad till Panasonic Theater och kollade pa We Will Rock You, Musikal med Queen latar. Mycket bra, sa den ska ni se om ni har vagarna forbi. :)
Tillbaka tog vi en promenad, ganska skont nar man suttit ner ett tag.

Vi kom precis i tid. fick vanta ca 15 min tills taget gick.
Satt o flamsade och tramsade hela vagen pa taget sa det var tillomed sa att en annan passagerare fragade vad vi pratade for sprak.
Sen tyckte vi att Maria skulle "ga skottkarra" hem och bara oss eftersom vi var sa trotta... fast hon var inte lika pa, pa den iden eftersom det ar asvalt hela vagen och det tar ca 15 min och ga.

val hemma blev det sangen direkt.

nu ska vi snart aka.
Lite uppdatering innan man ger sig av pa nya aventyr. 

Blev andra planer igar an va jag skrev.
Nar vi antligen kom ut kom det fina vadret och vi beslot oss pa vagen in att ta ett besok valdigt hogt upp, med andra ord CN Tower. Vi gick ut pa glasgolvet, vilket kittlade ordentligt i magen. 

Sen tog jag, tobias, mamma, pappa o niklas en tur eftersom maria o victor skulle enbart shoppa.
Vi gick ute i fina vadret o tog lite bra kort som ni ska fa se nar jag kommer hem. Vi gick till en saluhall, sager bara det Alfred. NK saluhall slang dig i vaggen. :)
Man blev ju inte direkt sugen pa att ata kott nar man gick dar. 

Sen sog det lite i pappas oltarm och vi gick till en pub. Ganska skont att sitta ner man gatt en bit. 

Vi gick vidare och kollade lite, ganska mycket att se pa. Vissa stallen ser precis ut som i amerikanska filmer. Dar dorren ar vid vagkanten :)

Efter en stund lamnade pappa o niklas oss for att aka till en musikaffar dar niklas kollat in en bas eller om det var elgitarr.. haller inte riktigt koll pa vad han behover for instrument. 

Jag, mamma och tobias gick lite till och narmade oss The Art Galleri. Det var gratisentre till konstmuseet sa vi kande for att ta en tur. For att fordriva lite tid gick vi till China Town. Herre Gud sa det sag ut. Har nog inte sett sa mycket skyltar pa sa liten yta nangang.

Klockan blev 18 och dom oppnade Galleriet. Det var lite kul att titta pa, mycket gamla tavlor men som sagt helt ok.
Vi halvsprang till taget for att hinna med sa vi kunde ata med ulla, pappa och niklas. Men nar vi kom till stationen hade det precis gatt. Typiskt!!!
Vi gick o kakade en hamburgare for att fordriva ytterliggare en timma.
Val hemma tog vi en kopp kaffe och pratade lite. Sen blev det sangen. Man ar sa trott pa kvallarna. Har inte riktigt vant mig an. Vi ar ju 6 timmar efter er hemma i Sverige. 

Vaknade inte lika tidigt idag som andra dagar, men ca 8.15 var ja nog ur sangen. Man far tanka pa att alla 7 personer ska gora sig klara och det enbart finns 2 toaletter. *puh*
Men jag tar ju inte allt varmvatten iaf... :(

Nu ska vi ivag fram pa stan. Ska nog kika lite pa Eaten Centre, ett jatte stort kopcenter, och ev. aven lite pa stan. Far passa pa nar det ar sa fint vader. Det blir bara battre o battre.

Klockan 20 ska maria, victor, jag & tobias ga o se We will rock you (musikal) det ska blir roligt. Ar nog ganska maktigt. 

Vantar pa tvatten nu,sen blir det Down Town.
Tredje dagen och vad blir det idag????  Shopping... igen :)
Solen tittar fram lite grann, kanske blir lite annat an bara shopping. CN tower blir bra om det ar sol = manga, bra kort.

Lag lange i sangen, har varit nastan forst upp alla tidigare dagar men idag tankte jag att dom andra skulle fa vanta pa mig. Men vem ar anda klar innan alla andra???
Prinskorv o aggrora till frukost det ar fina grejor. Men jag tror jag kommer vara ganska trott pa agg nar man kommer hem. Tror jag ska ta nagot annat till frukost imorgon. Visst det ar bra att ata agg o sa for man star ju sig ett tag. Men det ar inte kul varje dag.

Ska Down Town idag igen.
Var ju pa square one igar men vi trodde nog att det skulle vara battre affarer an det var. Det var OK men inte mer. Sa idag far det bli Down Town och se om man hittar natt att kopa. Maste ju komma hem med nagot iaf. Kan ju inte aka sa har langt och komma tom hant hem. Far bli skarpning.

Far vara bra for denna gang. Ska gora mig klar for att ta taget.. snart hoppas jag...
Sitter har o vantar.
Ska snart och i vag och kolla lite affarer. An har inte det fina vadret kommit sa det ar val lika bra att passa pa att ta shoppingen da.

Fick byta sang i natt.. mycket skont. Det var lite trangt i gar men det gick for en natt.
Sa i dag kanner man sig utvilad och laddad for att gora Missisauga (lr hur det nu stavas) osakert. :)

Akte in till Toronto igar och gick i ett jatte stort kopcenter och letade kameraaffarer till Victor. Han skulle kopa blixt/ objektiv, men tyvarr sa var det inte mycket billigare an hemma sa han hoppade det.
Vi gick tillbaka till taget som skulle ta oss hem, det borjade regna som sedan overgick till sno.. inte kul alls. Men tillslut sa satt vi pa taget.
Kopte med oss tva flaskor vin hem och avslutade kvallen med varsit glas vin o tjatade skit.
Vilket jag tycker ar mycket trevligt. Man gor det alldeles for sallan.. Man ska gora sa mycket saker hela tiden sa man inte hinner sitta ner o bara ta det lugnt och chilla... riktigt najs om ni fragar mig.
Inte konstigt att folk ar stressade...???

Tror jag ska avsluta nu sa jag ar klar nar vi ska dra oss mot bussen som ska ta oss till "square one" och shopping.

ha det bra!
Sitter nu i Canada hos kusinen och faster. Skont att vara har. Blir lite jobbigt att skriva nar det fattas bokstaver. Men jag tror att ni kan lasa anda. 

Flygresan gick bra men gud vilken tid det tog. 
Borjade i gbg till amsterdam flygtid: ca 1. 30 min
Vantetid 1. 45 i amsterdam.
Gick pa planet till Toronto. Nu vantar 7 timmar uppe i luften. 
Gick bra men man kanner lite "trasmak" i baken.

Far se vad som hander denna tid. Idag blir det nog lite shopping. Inte sa bra vader men det hoppas jag det ska bli senare i veckan. 
Sa vi kan aka till Niagara fallen osv. 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. har inte hant sa mycket. Aterkommer sakert senare.

I be back



Nu sitter man i sängen, skulle väl egentligen släcka lampan och sova men jag får väl skriva några rader här + att jag måste fixa ett par saker på hemsidan (www.kopparsalongen.net) så det är klart när jag åker iväg. 

Idag har var det såklart jobb hela dagen lång. Hyfsat att göra. Kanske inte överdrivet med kunder men jag hade och plocka med hela dagen och det är ju skönt iaf. 
Sen tog jag en lite promenad hem eftersom jag hade varit så lat att Tobias fick köra mig till jobbet imorse. Det va så dåligt väder. Helt blött ute fast det inte regna... mycket dimma *usch*
Men hem gick jätte bra att gå, ur skönt väder och när man stått inne en hel dag är det väldigt skönt att komma ut lite. 
Väl hemma vart det bara att sätta igång tvättmaskinen, som fortfarande går. 
Sen blev det lite matlagning lagom till att Sara och Matte kom förbi för att sällskapa och käka lite med oss. Tack för sällskapet. 


Vad hände då igår??
Hoppade ur sängen kl 06.00.. trodde jag för sovit mig. Hörde att dom sa på radion att klockan var 8.. och jag som börjar 7. 30. Inte bra.. tills jag fatta att jag måste ha drömt. 
Men när jag ändå stod upp så var det lika bra att göra sig klar, behövde ju inte stressa precis. Mycket skönt.
Mindre rolig dag på jobbet men även den gick mot sitt slut. 
Sista kunden var syster yster. Skulle klippa och färga. Det blev mörkt, jätte fint!!! kommer säkert kort. Hon har nästan vart blondin hela sitt liv men nu var det dags tyckte jag. Har världens idé som vi nu fick börja jobba på. Kanske blir ett litet bildspel man kan följa här, senare.
Vi avslutade dagen tillsammans med en fika på söderströms, inte helt fel ska jag säga.
Tog sen min racercykel och drog mig hemåt. 

Slog på tv:n, men va finns det på den vid ca 18 tiden... ??? ingenting. Det fick bli en dusch. 
Satt i soffan och väntade på Tobias men han var lite seg. Tog en evighet innan han hittade hem... 
När klockan var närmare 20. 30 fick vi äntligen lite mat i magen och det tog verkligen ut sin rätt. All min energi jag hade kvar sen jag vaknade gick åt till att ta hand om maten så jag somnade skönt strax efter. Shit, så trött har jag inte varit på länge.. Sov jätte skönt tills klockan åter ringde och det var fredag.

Och nu har denna dagen gått och blivit jätte mycket. Tror det är dags för Katrin att lägga sig lite skönare och försöka får några timmars sömn.

I be back tomorrow!

ha re gôtt 

Äntligen har jag lärt mig, eller håller på att lära mig, att jag inte behöver vara på jobbet i all evighet innan jag börjar. Kom endast en halvtimma innan jag startade för dag. Perfekt. Han göra mig snygg i håret och det är det viktigaste. 
Gjorde jätte fina slingor idag igen. Det är så man blir förvånad över vad man kan göra..hahaha..
Sen var det dags att göra allt klart på jobbet, 1 april i dag= löneök!!! GÔTT!!!!

Slutade lite tidigare, det var skönt. Cyklade till hjertberg och handlade lite grejor. 
Åkte hem och förberedde maten. Fick sen sällskap av Matte och Sara som ville komma och sällskapa oss. 
Vi började med en skön promenad eftersom det var så fint väder, hoppas verkligen det håller i sig. Sen var det mat dax när vi kom hem. Kycklingsallad och det viktigaste Mangoraja... eller hur Matte?? :D

Sitter nu i soffan och funderar på om man ska avsluta dagen. Börjar ju trots allt 7. 30 imorn. 
På kvällen blir det ev. vero moda, dom har clubbkväll. Får se hur mycket pengar jag har. men jag skulle verkligen behöva ett par nya byxor och dom har leggings som ser ut som jeans. Hur skönt låter det inte eller?? Och när det är 20% får man passa på.

Nu blir det sängen. 

God natt  ha re gôtt!!!!