Redan måndag.. IGEN! Hur snabbt går tiden eller????
Man hinner ju inte med ens hälften av det man vill göra. För lite timmar på mina dagar. Fast det kanske är att man jobbar 9- 18 (för det mesta) och då hinner man inte göra så mycket mer vettigt.
Denna dagen var iofs inget att klaga på.
LEDIG!!!
Kände när jag gick o la mig att jag var tvungen att ställa klockan, inte kul på ledig dag, för att överhuvudtaget få en förmiddag.
Ställde kl på 8 men jag tror det hann bli 8. 30 innan jag fick tummen ur och drog av mig täcket.

Min käre sambo är ju inte den snabbaste på morgonen så när jag gick upp hade han inte åkt till jobbet än.. Han börjar 8 i Skövde ska tilläggas.
Fick slänga på mig kläder för att skjutsa honom till Christian, där stod deras jobb- bil. Katrin ville ju ha våran, ä ju lite lat så där på lediga dagar...

Väl hemma igen blev det frukost och lite kik på internet men som vanligt inte mycket nytt så det var bara till att ta ut den kära dammsugaren ur garderoben och köra ett race. Blev även skinande toaletter innan jag tyckte det fick vara bra för idag.

Eftersom vi snart åker till Turkiet är det ju bra att ha så mycket pengar det bara går så jag gjorde som Ida, tog säcken med pantbrukar/ flaskor och åkte till Netto. Att utav en sopsäck det endast blir 125 :- är ju helt skrämmande med tanke på att dom som går o letar tomburkar på stan går runt med en vanlig ICA- påse.
Och så värst många turkiska pengar får man inte heller.. 125 SEK= ca 25 TRY

Efter denna insamling styrde jag mot jobbet och Sara fick ta hand om mitt hår. Kändes som att det var evigheter sen men jag fixade ju till det innan semestern. Kan ju inte se ut hur som helst.
Ni får hålla till godo så hoppas jag att det kan bli en liten bild inom kort.

Lite mat sådär på kvällskvisten är ju inte helt fel så ett besök på hjertberg hann jag med innan Ida kom och hämta mig för vår promenad.
Blev 5:an i Råda, som vanligt. Himla bra där även om det kanske är lite tråkigt att gå samma spår hela tiden. Men eftersom det är så kuperat så känns det som att det tar väldigt bra.
Kanske ska våga oss på milen snart Ida??

Och nu sitter man här nyduschad och magen är fylld med potatismos o grynkorv.
Funderar på om kvällen har något mer att erbjuda??
En film kanske? Känner att jag nästan är värd det efter denna dag..

vi får se vad det blir....
Fredagen är redan slut, känns det som iaf. Ligger i sängen och som vanligt väntar på att Tobias ska komma på att man sover i sängen och inte i källaren (i soffan).
Vilket han gjorde i natt.
Vid 5- tiden imorse vaknade jag till, och det fanns ingen brevid mig, hade vart helt normalt om täcket och kudden legat "på hans sida" men det gjorde de inte. Stackarn tyckte det va för varmt så han letade upp soffan mitt i natten.
Tror det är något allvarligt fel på han, hur ska han kunna åka till Turkiet om han inte kan vara där det är varmt??

Trodde aldrig klockan skulle komma till 18 idag. Nästan lite långtråkigt på jobbet, fanns massor att sätta händerna i men jag var inte på humör och då blir det så. Tyvärr!
Blir lite nedstämd ibland, vet egentligen inte vad det är som gör det men jag kanske bara är trött. Jobbigt är det iaf för när det blir så försvinner all lust att hitta på nått och man känner sig som värsta ensamvargen.
Hoppas det känns bättre imorn.

Efter jobbet satt jag i soffan och filosoferade men inget blev ju bättre för det så det var bara att dra på sig träningskläderna och ge sig ut på en tur.
Ida var inte med idag så jag "fuskade" lite och tog en kort tur, endast 1,7 km. Kände att det kanske är ok eftersom vi gått 5:an i Råda mån- tors. Mina ben behöver nog lite vila men det tar vi på söndag.

Tänkte ha vilodag även imorn eftersom det va tänkt att det skulle bli Poker Run men tyvärr kunde vi inte låna nån mc på Mc- konsult och den vi har stående i garaget läckte tydligen olja nu. Bra, mycket bra. Eller inte!!!
Varför ska det bli så här och på den dagen man är mest på humör oxå. Typiskt.

Nu ska jag lägga mig till rätta och sluta ögonen så man är utvilad imorgon på festen.
Tiden bara rinner iväg, kändes som att det var igår man började jobba. Väldigt skönt i och för sig för det betyder att det inte är långt kvar tills vi får semester IGEN!! Turkiet here we come

Har vart ute och gått med min vapendragare (Ida) idag oxå, tror man vågar säga det nu: Vi är på G. Har gått 5:an i Råda alla dagar denna vecka och ska verkligen inte sluta. Eller hur Ida?? :D
Känner att jag redan är piggare av alla promenader, skönt när man orkar greja med nått mer när man kommer hem än att bara hamna i soffan. Sen när klockan närmar sig läggdax är man så gôtt trött att man stensomnar så fort huvudet möter kudden.

Igår efter promenaden åkte jag med Ida hem, tänkte att vi skulle kolla på den nya Wallander "Tjuven". Men eftersom Larse är så himla bra fungerade tyvärr inte deras dvd/ dator etc. Tror vi provade allt vi kunde prova.
Ni kan ju gissa om vi var irriterade.
Det fick bli lite käk och sen kikade vi in på olika bloggar. Hade riktigt kul åt nåra kan jag säga.
Ska kanske inte va för tuff nu, kanske är nån som sitter och skrattar åt mig i detta ögonblick.
Men va säger du Ida, hittar du några punkter och kommatecken i min text??? :D

Denna kväll avslutades med grillat käk och Wallander (den funka mycket bra) tillsammans med Aronsson.

Tror jag ska leta upp sängen nu så man är utvilad imorn. Först jobb 9- 18 (alt. 18. 30) sen promenad, får se om det är någon som följer med mig.

I helgen är det fest som gäller och om det blir fint väder en mc tur med mor & far. Det är nämligen Poker Run.

Vad är Poker Run!

År 2001 bestämde sig länets McKlubbar för att göra ett gemensamt evenemang för intresserade motorcyklister, och valet föll på ett så kallat Poker Run. Ett Poker Run är en rundtur på motorcykel över ett antal mil, med stopp utmed vägen där deltagarna får dra spelkort för att till slut ha en komplett pokerhand vid målgången. Bästa pokerhänderna belönas med fina priser. Iden med pokerrännet vidareutvecklades till att bli ett välgörenhetsevenemang för att samla in pengar till behövande barn i Skaraborgs Län, och första året samlades drygt 23000 kr in som skänktes till barnavdelningen på Kärnsjukhuset i Skövde. Under de kommande åren växte evenemanget närmast explosionsartat och slog nytt rekord under 2008 med 110000 kr i insamlade medel och närmare 500 deltagare!
Då var första dagen efter semestern gjord. Helt okej, hade massor att göra. Stod o klippte HELA dagen, det är FAKTISKT jobbigt, ja, jag vet det låter fjantigt men så är det.
Fast det bästa är väl att ha varierat schema, men de är inte alltid man kan få som man vill.

En sak har jag iaf konstaterat: FAN VA ALLA KLAGAR!!
Visst det gör jag med ibland, men nu tänkte jag på en specifik sak nämligen Sveriges väder!
Det blir ju faktiskt inte bättre än vad ni gör det till. Blir nog inte mer sol för ni klagar att det inte vart tillräckligt för eran del.

Saknar man solen får man göra som oss, åka till den. Alfred nu börjar nedräkningen, tittar på filmen då och då och känner mig SÅ stolt, Du är ju hur bra som helst!!
Kommer snart kunna numren utantill. :D
Nej så farligt är det inte men det är ju helt underbart att se, får gåshud varje gång.

Direkt när jag kom hem från jobbet kom Ida och hämta mig för nu börjar våra nya liv, så det fick bli 5:an i Råda.
Tror vi kom fram till en smart plan, får se till att vi inte slöar till oss och att det blir bortglömt bara, eller hur?
Efter promenaden blev det mat, det behövdes verkligen fyllas på.
Slog oss ner i soffan och tittade på



medans vi åt. Skönt att bara sitta där och slappa efter jobbet. Det är så skönt när man tränat då känner man sig värd att BARA sitta.

Och nu ligger man här IGEN, i sängen och det är dags att vila upp sig för en ny dag!!

God Natt!!!
Konstig känsla det där. Svårt att förklara men det känns inte riktigt bra. Kanske bara jag som är känslig, va vet jag?
Har lätt för att prata på, innan hjärnan hunnit tänka men så är jag tror jag vart så hela livet.
Jag hör hur jag låter men hinner inte bryta innan det är försent och jag redan sagt meningen men snälla låtsas som att du är lite intresserad. Kanske jag lär mig av mina egna misstag istället för att bli besviken/ ledsen över att jag verkar vara helt ointressant.
Det jag då funderar över är hur den andra kan babbla på om saker som man inte riktigt fattar eftersom man knappt vet vilka det handlar om. Men allt detta tycker du, känns det som, är väldigt intressant.
Försök att tänk på konsekvensen när du utför en handling lik denna.


Ligger i sängen nu, inte så jätte trött vilket inte är så konstigt när man sover nästan halva dagen. Får inte somna för sent bara eftersom det är jobb imorn. Hoppas dagen rullar på bra.

Kvällen har rullat på fort, blir väl så när man pratar bort tiden med ens familj som var här och åt.
Det var trevligt att ha alla HÄR för en gång skull, brukar bli att man åker till mamma & pappa om man ska träffas o äta men varför inte här??

Imorn börjar mitt nya liv, så som alltid säger efter semestern. Men nu MÅSTE jag verkligen hålla det om jag ska kunna njuta av semester igen om 8 veckor. Jösses det är inte längre tid. Snart kommer vi, Alfred.
Så imorn börjar jag & Ida med Råda, om inte himlen öppnar sig då är det inte lika roligt men det såg inte så ut när jag såg väderprognosen förut.

Nog för ikväll.


Du som frågade om vi kunde gå i Råda, klart man kan slå sig samman bara jag vet vem du är.
Sitter här o väntar på att klockan ska gå så man kan börja greja med maten vi ska äta ikväll. Vi gjorde det lätt för oss så vi valde Taco. Oväntat?? Nej... :)
Det var lite kul när jag frågade Tobias igår vad han tyckte vi skulle bjuda på då sa han direkt: taco!
Vilket jag kvällen innan hade tänkt att vi skulle bjuda på ikväll.
Snacka om tankeläsare. Inte första gången ska jag tillägga.
Betyder det nått kanske?

När jag ändå bara sitter här o väntar kan jag lägga upp lite kort från min "rensa- tankarna promenad" som jag hade i Råda i torsdagskväll när Tobias & Aronsson var o fiskade.












Vid Råda Kyrka








Ska nog börja lite lätt me maten nu så är det färdigt när dom kommer...

Det var väl inte så farligt?
Ingen idé att gnälla om man kan göra samma sak själv, tycker jag. Men det kanske inte är samma sak, när någon annan gör det?
Ska tänka på det nästa gång så får vi se vad som händer.
Kanske ska sluta vara negativ, har jag hört, men ibland måste det bara få komma ut.


Vaknade sent, VÄLDIGT sent idag. Typiskt när man ska upp i tid imorn eftersom jobbet kallar. Ska bli trevligt att träffa alla, har faktiskt inte vart på jobbet mer än max 10 min (eftersom jag var tvungen att fylla på förrådet) på semestern. Inte riktigt likt Katrin, men det har vart skönt. Fast det kanske är det som kallas att man tycker om sitt jobb, när man är där även på ledig tid.
Får se om det kanske skett nån förändring. Man vet aldrig.

Ikväll ska familjen Ingvarsson (mamma, pappa & Niklas) och familjen Lövberg (Maria & Victor) komma hit. Längesen man träffa, iaf maria & victor och då tänkte jag att det va likabra att ta hit allihop.
Så nu är hela huset skinande och fint. Får ju göra sig till lite när man får finbesök :D
Ska käka lite och sen blir det väl mycket babblande kan jag tänka mig.

Har inte så mycket mer på mitt lilla hjärta för tillfället.
Ska gå o se hur det går för min kära vän, tvättmaskinen.
Hade ju tänkt att plocka ordning här hemma men jag hann inte så långt. Tobias var tillbaka från Christian och vi for iväg till Ida & Larse för att se på denna lilla krabat.

BEN


Efter många om och men, fram och tillbaka beslöt vi att äta hos dom så det fick bli att åka till Hjertberg och inhandla

Räkor med goda tillbehör


(lite dålig bild, men så kan de gå)


och till efterrätt



Kan meddela till er som inte redan hört mig säga detta idag:

JAG ÄR FORTFARANDE MÄTT

Detta inlägget blir dock inte roligare än så här. Ligger i sängen och har en brevid mig som ber mig sluta klicka på tangenterna TYP 100 ggr.
Får återkomma imorgon.

God Natt
Sitter här och funderar över om det verkligen var ett smart drag???
Borde kanske ha tänkt en gång till.
Visst att det hänt en hel del och det är inte ens säkert att alla vet ens hälften men så är det ju. Det förflutna finns alltid i baktanken. Men är det något man ska fastna i? Blir det bättre då?
Om alla skulle göra så för det som hänt hur skulle det sluta då?
Trodde det var något man lärt sig sen barnsben att DET inte gör saken bättre. Eller har jag fel?
Jag tycker iaf att man kanske ska tänka över om det är värt det innan man utför handlingen.


Försöker bli lite piggare med kaffekoppen jag har brevid mig, men det känns meningslöst.
Detta väder gör ju inte saken bättre. Vissa ville tydligen festga ikväll men är man sugen på det???
Det får vi nog tänka över.

Tog mig i kragen förut och fixa ordnikng mig lite och plocka ordning på den rena tvätten, trodde jag tvättat allt tlls jobbet börjar på måndag men ack så fel man kan ha- tvättkorgen är lika full IGEN. *puh*
Sen tog jag bilen bort till Linda, det va dags att göra naglarna fina igen.
Se vilket resultat:



Visst är hon duktig??
Ska tilläggas att hon är den petigaste jag vet som håller på med naglar.

Kom hem ca 1 timma efter och då var det dags IGEN att fylla på magen.
Det blev Roma med Matte & Sara. Va väl sådär gott ska jag erkänna. Känns som man saknar vanlig mat men det ska det bli nu, semestern är ju slut imorgon och då blir det andra bullar eller rättare sagt INGA bullar!!!

Mätta och glada åkte vi hit för en kopp kaffe, som jag sitter med än när det var ca 15 min sen de åkte hem och Tobias åkte för att skjutsa Christian till en bröllopsfest.

Känner att jag ska se till att det är fint här hemma nu. Imorn kommer familjen Ingvarsson & Lövberg hit på middag.
Sen får vi se va kvällen bjudit på för spännande aktivitet.


Att man kan tänka sig olika runt en o samma sak, helt otroligt. Iofs är det så med allt men hur ofta har man inte hört
"KOMMER SNART"
Men vad är snart??
Eller "BLIR INTE SÅ LÄNGE"
Jag borde lärt mig att det inte finns "snart", det är endast ett ord som fyller ut.
Det jag lärt mig är väl att dtrunta i det och bara göra mitt, det har tagit ett tag men de kom.

Helt fantastiskt att vi från FÖRSTA början kommer från samma ställe men att vi blir SÅ olika.
Skönt är väl det oxå, hade ju inte vart så kul om det gått runt massa KATRIN överallt. Fattar jag med.
Men det man kan börja fundera på är ju hur vi, om man ska hålla sig till detta ämne, blir så olika.

Vissa verkligen skiter i det, vissa lär sig aldrig och vissa föds verkligen med det.
ATT HÅLLA TIDEN!!!!

Är väl bara lära sig att de som inte lärt sig än kommer kanske aldrig lära sig!!



Har precis fått i mig lite frukost. Tobias gjorde ordning så man fick ligga kvar i sängen. Det är inte helt fel.

Händer idag då??
Bra fråga. Det har jag inte riktigt kommit underfund med än. Ska till Linda och fixa mina naglar. Du är verkligen toppen.
Har funderat på att ta bort akrylen men sen är det ju så lätt att få tid hos henne jag hinner glömma bort att jag tänkt ta bort det innan jag sitter hos henne o naglarna är toppenfina igen.
Det har ju funkat så bra, som Tobias sa, så det ska kanske vara så.

Sitter här och funderar på om man kanske skulle ta sig till Borås ikväll och käka på Vinci. Inget allvarligt för min del, känns det som, men det vore kul o göra nått det sista o här i stan kan man ju nästa menyerna utantill. Iaf Harry´s.

Får väl tat mig ur sängen om något överhuvudtaget ska hända...

Vad vore livet utan dig.... ingenting, ingenting...
Den låten kommer jag mycket väl ihåg sen man gick , som det då hette, på lekis.
Sången har ett bra budskap och visst är det så att livet inte hade varit det samma om inte du, jag eller någon annan av oss inte hade funnits.
Ibland, ganska ofta om jag tänker efter har jag iofs stöt på det nu, känns det som att ALLT hänger på en enda person och skulle inte denna/denne fixa uppgiften går hela jorden under. (överdrev kanske lite men ni fattar säkert vad jag menar)
Det är väl bara att inse att livet går ut på att vinna den hemliga tävlingen, som alla är med i varken dom vet/ vill det eller inte.
Det är bara ta ut armbågarna och börja knö sig fram.....





Idag har varit en liten grejar-dag.
Trodde jag sovit bort hela förmiddagen eftersom solen tittade fram genom persiennerna så jag hoppa ur sängen o in på toa. När jag fick se klockan var den endast 9.11. Mycket skönt. Väl uppe började med frukosten som bestod av ägg o bacon.
Tobias var väldigt trött eftersom han inte gett ifrån sig något ljud medans jag levde rövare i köket, så det fick bli frukost på sängen vilket jag hoppas uppskattades.
Efter frukosten stensomnade Tobias och fick tag på min leksak.. datorn...
När klockan började närma sig 11 behaga Tobias vakna och vi slog vore kloka huvud ihop för att komma på dagens aktivitet. Jag tyckte en tur på motorcykeln vore trevligt medans Tobias föreslog en båttur.. Det fick bli grejardag hemma istället,
*gräsklippning - av Katrin
*häckklippning - av Tobias
*trimmning - av Tobias
*sopa framsida - av Tobias och hälften Ida, hälften Katrin
*tvätta kläder - av Katrin

Jo men det ser ju ut som en helt ok grejardag. Skönt att få detta gjort innan man börjar jobba. Tråkigt att behöva ta det efter jobbet.

Förresten, jag har ju alltid en lite historia när jag klippt gräset men hör o häpna, det är tomt på det idag. Gräsklipparn är faktiskt hel idag och inget annat har gått sönder.. BRA KATRIN!!!

Bokade med Aronsson att se Uno Svenningsson i stadsparken kl 20 så det var vad som stod näst på tur på programmet.
Köpte med oss varsin fifflersmacka och packa kylväskan med "några kalla" och cyklade bort.
Uno var bra men tyvärr lite kort spelning men men det var väl va kommunen betalt för :D
Kylan kom smygande så det blev att cykla vidare, vi mellanlanda hos Christian. Satt och pratade lite, kanske lite vilda diskutioner men så kan de bli ibland.
När klockan tickat sig fram mot 01.00 tiden var det dags för pojkarna (tobias, christian, aron)  att ta den vanliga "helg-kiken" på stadt så jag cyklade hem och kröp ner i sängen där jag nu ligger i min ensamhet (fast det är rätt skönt faktiskt) och skriver detta.


Nu är klockan över 2 och imorn vill jag inte sova bort hela dagen så det är nog bäst för Katrin att släcka och puffa till kudden och blunda nu...

God Natt allesammans!!! 
Sitter här framför datorn och klockan är snart 19. Vart tog denna dagen vägen egentligen??
När man är ledig, har semester eller det är helg, vill man, iaf jag, hitta på saker hela tiden annars blir jag stressad. Folk säger att jag ska slappna av men det betyder väl samma sak som att jag säger till folk att slappa när dom tex jobbar mycket etc.

Tobias ska me Aronsson och fiska så nu blir man ensam hemma några timmar, kanske lika bra det. Känner att jag inte är så bra sällskap just nu.
Funderar på att åka runt o fota lite men orkar jag det???

I förrgår var Ida hos mig när våra sambos var ute och svira.
Tack Ida för en toppen kväll, så himla skönt att bara sitta o prata och bara få va.
Men jag precis som du, vad jag förstår, hoppar gärna av "livets tävling".
Konstigt det där!!
Spelar ingen roll om man är gammal eller ung det hänger alltid med på nått sätt. Förstår inte??
Kan man inte bara få va som man vill och känna att det är bra så?? Att folk inte bara kan låta det vara så.
Vilket samhälle vi lever i där endast Statusen räknas???
Blir f*n deprimerad av att tänka på det..

Imorn är det fredag och va händer då?
Var lite sugen på att åka till Borås idag och käka på Vinci men så blev det ju inte men man kanske kan få göra det imorn. Tobias sa igår att man kanske skulle ta en liten minisemester innan jobbet, Borås vore ju toppen. Kan man sova över vilket innebär att man inte behöver bry sig om att köra hem på kvällen.
Visst att man kan avstå alkohol till maten men ibland är det tråkigt att behöva bestämma att nån ska vara chaufför. Man kan ju få infall ibland.
Vi får väl se vad som händer???

Har en annan idé i mitt lilla huvud som skulle kunna hända imorn.
Måla om ett skåp, som stod kvar i huset när vi köpte det, vi ska ha i vardagsrummet..
Det är Katrin i ett nötskal ska hinna med mest saker på kortast tid.



Tror jag behöver göra något som rensar tankarna lite.
Nu är semestern snart slut och här behövs verkligen en uppdatering.
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Wallander "Byfånen". Jag tycker det är lättare att träna när man ser på film el. dyl så innan jag hamnade djupt ner i soffan blev det 30 min på crosstrainern.

Börjar där jag slutade sist:

Vi kom hem från Smögen och hade ett par lata dagar hemma innan vi for iväg på vår Sverige tripp.

Första stoppet, Mc Donalds i Lidköping.

På väg till Grebbestad

  Pojkarna fick sitta i bak.. till en början :D

Mikael & Ida är lite kära i loppis så det fick bli en tur förbi denna "lilla".... Tror det är den största jag vart på. Fast då har jag ju förstås inte vart på så många..

GREBBESTAD Första natten på vår semester hitta vi detta fina hus. Familjen som bodde här hyra ut undervåningen så bodde dom på övervåningen.




Åt hann vi så klart med i Grebbestad



Innan vi for vidare mot Göteborg blev det frukost

Hej Då Grebbestad

Kunde ju inte missa GÖTEBORGs kex när vi var där.. :D

Vi tog även en sväng på Aeroseum



där man kunde provsitta......

Nog med flygplan. Det var dags att hitta nånstanns att sova....

det blev hotell.
Till Göteborg åkte vi för Tobias ville så gärna till Heaven 23 och äta denna omtalade macka

Den va mycket smarrig.

Blev även en sväng på Liseberg.

och Universeum innan vi lämnade Göteborg för...

MALMÖ

För att se stan blev det båtsightseeing

En tur på slottet

och Tekniska museét. Där Micke ÄNTLIGEN kunde gå in i ubåten, han pratat om halva semestern. :D

Sen bar det av mot nya äventyr





Efter ca 1 timmes ringande till olika B&B och velande runt med bilen hitta vi detta fina ställe i Örum utanför Ystad som ett äldre par ägde. De hade byggt om en svinstia för 6 år sedan till Spa & Konferens anläggning.

Precis checkat in och satt oss för att äta en underbar måltid som ägarna serverade oss.



Utsikt från altanen. Ni ser, det var "mitt ute i ingenstanns"

Efter maten var det mycket skönt att ta sig ett dopp..




Nu har vi kommit till slutdestinationen. YSTAD!!! Där vi gick i Wallanders fotspår.





"På väg" hem åkte vi till Kolmården

Det fina B&B Ida ordnat åt oss.

Sitter och väntar på maten i Kolmården

  Utsikten från Restaurangen i Kolmården

Kolmården


SEMESTERN AVLSUTADES MED EN DAG PÅ DJURPARKEN