Skönt med sovmorgon

0kommentarer

Helt underbart att det är lördag, kunde man äntligen få sova ut. Vaknade igår o trodde att det var lördag.. inte lika kul när man insåg att det var fredag o man va tvungen att gå upp.

I torsdags efter jobbet gjorde vi inte så mycket. Skulle tagit en tur på motorcykeln, eftersom Tobias klarade uppkörningen samma dag, men det regnade ju så. Typiskt!!
Så det fick bli lite god mat o tv:n. Funkade det me :D

Igår var det som sagt jobb, hade SÅ mycket att göra.
Dagen sprang iväg och Tobias kom o hämtade mig. Vi handlade lite på vägen eftersom vi skulle ha lite middagsgäster hemma. Mycket trevligt.
Så kl 20 kom Matte, Sara & Christian hit o vi åt vitlökskyckling med ris o en god sallad och daimtårta o kaffe till dessert. Va väldigt gott.

 Efter några timmar, som vi lätt prata bort, blev det sängen. Va jätte trött, men det är ju så varje fredag tycker jag då är man alltid trött. Men det kanske blir så när man vet att man kan slappna av.
Somna och sov gott till kl ca 9. 30.
Och nu ligger man här fortfarande och har ätit  frukost.  Funderar på att komma upp ur sängen och förbereda lite inför kvällen. Vi ska på fest och då hade jag en plan att va här lite innan men då kanske man inte ska ha sängen mitt framför tv:n. Vi får se va det leder till.

återkommer

Kommentera

Publiceras ej