Uppdatering

1kommentarer

Oj oj, detta var ett tag sen. Behövs en uppdatering...

*Tänker*

Jo, i söndags hände väl inte så mycket egentligen. Aronsson o Larse kom hit o drack lite kaffe och Tobias lagade Larses dator och jag plockade iordning bland alla våra recept. Blev toppen fint. Kanske inte så bra som jag trodde men helt ok.
Sen kom Ida också, hon hade varit i Skövde på Biltema.. hör ni, Ida på Biltema. Det tar sig.. Nej bara skoja Ida, men det är inte det första stället jag skulle gissa att du åkte till.
När klockan började närma sig halv 7 kurrade det i våra magar, eftersom jag o Tobias enbart hade ätit en grillad korv (till frukost. Allt annat var slut här hemma)
Vi åkte bort till Pizzeria Drömsta´n och fick oss lite mat, *puh* va mätt man blev. Kunde nästan rulla hem utan bil. :)
Väl hemma igen hade Matte o Sara redan kommit, kollade på Wipeout. Dom är ju inte riktigt kloka i det där programmet men gud va roligt det är att se på.
Blev läggdags relativt tidigt. 
 
Måndagen var vi lediga både jag o Tobias. Mycket bra, då blev det "grejar-dag".
Tobias gick upp först och fyllde kärran med alla stuprännor han hade tagit ner och ytterligare lite skit han hitta i garaget. Bra gjort!!!
Åkte till Kartåsen och slängde bort allt, riktigt skönt. 
På vägen hem gjorde vi lite ärende på stan för att sedan åka hem o äta lunch. Verkligen snabb lunch. Färdiga köttbullar och spagetti.. Inte riktigt likt mig men ibland får det gå.
Gick ut o fyllde kärran med alla grenar Tobias hade klippt bort från våra träd, sen klippte jag gräset och slängde även på det på kärran. 
Medan jag klippte gräset försökte sig Tobias på att laga trimmern, men jag tror tyvärr inte att han lyckades. 
När jag klippt klart allt skulle jag vara så redig och plocka in allt i garaget igen och när jag körde in gräsklipparen fick jag gå baklänges eftersom uppsamlaren annars tog i backen så den inte gick att få upp o igenom dörren. 
Så baklänges fick det bli o när jag lyfte upp klipparen för tröskeln tog själva motorn i dörren och hela dörr´n hoppa av gångjärnen och flög ner på backen. Typiskt mig eller vad... men lite kul va det. 
Tobias fick rätta till efter lilla mig :D
Åkte bort till värmeverket och slängde bort alla grenar och gräs.
Eftersom bilen inte va så ren så var det lika bra att tvätta den, när vi ändå höll på att greja. 
Så jag tog bilen och Tobias fixa båten. 
Duschen nästa och sedan mat på campingen med Ida o Larse som avslutning på denna dag. Det var vi verkligen värda.

Tisdag var det jobb.
Hade tid att damma och göra lite fint i salongen. Det va skönt men fan va vissa är slöa.. Städa!!! Äta frukt kan du göra en annan dag. Vissa folk "rymmer" så fort dom får chansen. Blir så jävla trött.
Men på eftermiddagen fick jag lite o göra o skönt va väl det. Orkade inte städa mer då.
Slutade 16.00, mycket skönt. 
Åkte hem och ringde Ving, skulle kolla hur mycket ledigt dom hade till Turkiet. Inte mycket svarade hon mig så jag fick lite halvpanik.
Men på kvällen löste sig allt, eftersom vi då fick tummen ur och trycka på bokningsknappen.
Så 7 oktober åker vi till Turkiet och hälsar på Alfred(kusinen) med Ida o Larse. Ska bli så jävla kul.

Onsdag var det jobb igen. Då passade jag på att färga mitt hår. Blev as coolt. Svart med en turkos slinga i fram. Jag och Sara ska stanna kvar en sväng imorn igen o fylla i den lite, åker ju ur lite färg när man tvättar. Då är det bra att jobba där så man får det lite billigt... eller rättare sagt gratis!!! Tack Chefen!!
Hemma ca 18. 45
Började laga mat. Åt, diskade, förberedde maten till idag och sen blev det sängen och tvn lite grann innan man stensomnade.

Torsdag, började jobba 11. Det är riktigt skönt.
Idag har det vart helt ok på jobbet. 
Jobbade dock till 20 men det gick förvånansvärt bra. Brukar oftast bli väldigt trött o seg när folk börjar gå hem men inte idag. 
Sen var det raka vägen hem och äta mat, kolla lite på tv o nu lägga sig o sova för att orka upp imorn.

Måste ladda inför helgen. Åker på Kryssning med jobbet på Söndag till Måndag. Ska bli hur kul som helst.

NU orkar jag inte skriva mer.
Återkommer en annan dag.

1 kommentarer

Sara

08 May 2009 10:59

Shit vad häftigt det låter med svart och turkos! Jag vill också färga mitt hår, göra nåt med det så att det ser lite bättre ut iaf :) Vi ska fixa sopporna någon dag framöver så att vi kan köra stenhårt nästa vecka :)

Kommentera

Publiceras ej