Vet inte riktigt hur jag va i kroppen igår, kände mig helt slut. Det tar ut sin rätt att fylla 25. :D
Va så trött så vid 16 tiden tog jag min bok, la mig i sängen och skulle läsa några kapitel. Det var ju min tanke iaf. Ögonlocken åkte längre o längre ner. Ingen idé att kämpa emot. Det blev att sluta ögonen, som tur var kom T hem strax efter annars kunde jag nog sovit en LÅNG stund.
Jag kom ur sängen och innan det va dags att gå tillbaka gjorde vi ordning våran soffa så den hamna på blocket.
http://www.blocket.se/skaraborg/Soffgrupp_3___2_5_i_tyg_26055922.htm?ca=13&w=1

Eftersom jag somnat när jag egentligen skulle läst hade jag när de va dags på RIKTIGT att somna väldigt svårt för det. Låg o vred mig ett bra tag, läste lite, vred mig igen och vred mig en gång till... till slut. Skönt!

Dags för en dag på jobbet, var ju där senast i måndags så då blir man väldigt sugen på att komma tillbaka. Brukar ju inte kunna hålla mig från jobbet även om jag är ledig, men det kanske bara besvisar en sak. Jag trivs där!

Det var lite lugnt precis när jag kom, men då hade jag ju tid att svara ca 100 gånger på hur min födelsedag varit, eftersom inte alla hör på samtidigt :D
Efter nån timma kom min första kund och dagen sprang mot sitt slut vilket det lätt blir när man har så mycket att göra. Min sista kund gjorde jag slingor på, så jäkla snygga att jag nästan bad om att få ta ett kort.
Bytte om, gick till bilen som jag bokstavligt talat fick skotta ut från parkeringen- hade kommit en hel del snö under dagen. *puh*

Kom hem och fick se att T hade varit och hämtat den nya soffan.
Som vi på riktigt får inviga på lördag.

Imorgon är det fredag. Vad händer då????


Nu får det bli det sista kapitlet.
Egen gjord exotisk planka med potatisgratäng
Alla gäster
Födelesedagsbarnet och den goda tårtan
Hipp Hipp Hurra... Ja må hon leva....
Det är fullt nu! Vet ingenting.
Vad det meningen så här?

Ska försöka skingra tankarna och greja med nått, men det är svårt.
Japp det är vad jag är idag. Oj oj vad tiden går.
Sitter och äter frukost som består av en måltidsersättningsdryck, rolig frukost va på födelsedagen??
Har redan fixt köttet o kycklingen tills ikväll det är skönt för nu kan man slappa lite. Va uppe tidigt, vaknade av några sms från underbara vänner sen kom T med sin underbara stämma och sjöng. Kom med två presenter, jag som inte skulle få nått eftersom jag fick TVÅ par glasögon i julklapp.
En fotokurs och presentkort på Silverknappen. Funderar på om man kanske ska åka förbi där när man hämtar tårtan, kan ju kika lite va dom har. Använder ju inte så mycket smycken eftersom jag får eksem, men när man ska vara fin är det ju roligt att ha nått att smycka sig med. Den som lever får se.

Nu ska jag plocka ordning efter en lite slarvig tjej som bor här. Om jag säger att jag känner henne MYCKET väl, vet ni säkert vem det är.

Återkommer säkert under dagen om inte annat ikväll.

Sitter på jobbet och har lunch.
Är inte precis högtryck idag, kanske har det med vädret att göra??? Vill att dagen snabbt ska vara över, är sen ledig i två härliga dagar. Imorgon är det kalas för släkten så det blir att ha förmiddagen och fram till kvällen att fixa med all mat och dyl. som hör kalas till.
Igår handlade vi all mat, åkte runt hela stan kändes det som men det va det värt. Fick även hjälpa M med bilen som hade satt sig fast av all snö. Till slut kom den ut!!
Var även lite huslig och använde strykjärnet en sväng, tycker jag har blivit riktigt duktig på det. Sen avslutades kvällen hos I & M med pizza. Skön avslutning på en bra helg.

Ska ta en kopp kaffe de sista minuterna på lunchen men återkommer ikväll, om jag har tid mellan förberedelserna.

Vad det är skönt att vakna och veta att det är helt tipp topp i hela huset. Då vill man ju inte ligga kvar i sängen längre än nödvändigt. Menar att man behöver ju vakna först, och det gjorde jag tidigt idag eftersom telefonen ringde. Det va F, som ville ha tag på T. Tror han satte sin mob på ljudlös när han behaga komma hem i morse, tror klockan var runt 5.30 och som vanligt ska han ha pusskalas, inte så att ja inte tycker om att pussas o kramas men 5.30 på en söndagmorgon när han fortfarande verkade hur full som helst är jag faktiskt inte så sugen på det. Jag låtsades sova, schyst va?? :D
Jag låg kvar och fortsatte i min bok ett par minuter sen blev det dusch, ner till tvättstugan och nu en frukostdrink o blogg med en hel hög tvätt brevid mig som jag tänkte vika innan jag ska göra något annat idag.

Idag tänkte jag ta mig utanför dörren iaf o förbereda mitt kalas, fyller ju fasen på tisdag. Tiden springer iväg. Bara man inte förväntas vara vuxen nu, för det vet jag inte om jag klarar :D
Funderar på om jag ska tvinga med T till affären?? Har ju lite jobbigt för att packa o så där, men nån gång behöver jag väl lära mig....

Det får bli tvätthögen, ett kapitel i boken först.
Idag har det verkligen varit STÄDDAG! Kunde inte valt en bättre dag att städa på, eftersom det snöade som attans så ville man inte ens tänka på att ta sig utanför dörren.
Började som vanligt i sovrummet, det är så bra med oss vi behöver inte prata (på gott o ont) ;D vi tycker samma om mycket.
Jag gillar verkligen inte att damma och så men idag gick det över förväntan. Var väldigt noga, inte likt mig TYVÄRR. När vi hade köket o badrummet kvar, fick vi kaffesällskap av M, M o I. Det var mycket trevligt, vi prata av oss lite. Det kändes som att det var ett tag sen. Träffade iofs I i tisdags så det va nog inte så länge sen egentligen :D
Dom åkte efter ett litet tag o då fortsatte städtanterna. Dags att göra grovjobbet, badrummet nästa. Kaklet skulle skuras och duschdörrarna tas ner och göras rent. Trodde det skulle ta en evighet. Ack så fel man kan ha. Skönt när man är TVÅ. Över till köket, där hade jag planerat att det skulle bli ORDENTLIGT städat, bara att plocka ur alla skåp o lådor.

Lagom till 20 var vi klara, T tog en dusch och jag skjutsade han o M till E. Själv åkte jag o fixa lite mat och hem o la mig i soffan. Åt o tog en titt på melodifestivalen. Blev riktigt besviken. Darin vet vart skåpet ska stå, dom andra kan ju gå o slänga sig i väggen. Hur tråkigt är det inte att se en kille som står o sjunger en ballad och knappt rör sig, typ Erik Linder. Inget bra, enligt mig.
Håller tummarna för nästa vecka.

Sitter i skrivandets stund under filten i soffan med Beck- enslingen, på tvn. Skönt att man bara kan lyssna på tvn, betyder det att man sett dessa filmer X-antal gånger??
Är riktigt skönt att vara ensam hemma, brukar inte tycka det annars men idag passade det verkligen utmärkt. Tror inte jag skulle vara så social om jag varit med någon mer. Skönt att bara sitta, inte prata med nån.

Som jag skrev i förra inlägget läser jag "förlorade barndom". Den är så jäkla bra, tycker jag. En sann berättelse, har väldigt svårt att läsa böcker som bara är påhittade. Denna bok fastnar man verkligen i, därför känner jag att jag inte orkar skriva mer utan ta fram boken istället.
Tog mig utanför dörren i förmiddags, skulle ju till jobbet. När man kom fram såg man ut som värsta snögubben. Jobbigt när det yr omkring, om det ändå bara kan snöa RAKT NER då vore det bra. Konstigt att man aldrig är nöjd.
Direkt när jag kom till jobbet fortsatte det tragiska, så fort nån öppnar munnen är det nån som alltid är bättre/ har gjort en värre sak. Usch, att jag ens orkar bry mig egentligen men när man börjat tänka på det går det lixom inte att stänga av, då reagerar man direkt nån säger nått. Frågan är om alla är så mot varann lr om det är väldigt tjejit?? Håller verkligen med S, ang hennes blogginlägg vilka man gillar att umgås med. Känns som vi står på samma plats när det gäller mycket. Riktigt najs att få prata av sig med dig ibland, blir ju inte så ofta men då har vi desto mer att prata om :D

Jobbade kort dag idag, 11- 18, det är riktigt najs att ha så 2 ggr i månaden. Speciellt idag kändes det som.
Efter jobbet åkte jag direkt till Hjertberg och handlade. Kändes som jag sprang igenom butiken, blev lite sen från jobbet eftersom jag blev stående med min pratglade chef men det kanske är det som kallas "att man trivs på jobbet"?? :D
När jag kom till kassan vid självscanningen stog det två killar framför mig. De stod o diskuterade om man skulle våga prova att "själv- betala". Men ingen hade gjort det innan så dom bestämde sig för att gå i vanliga kassan. När den ene killen fick hjälp sa jag till den andre: " Vill du testa självbetalningen så är det inte så svårt". Jag förklarade hur han skulle göra o han satte sin scanner i hållaren och gick fram till en skärm, i samma sekund fick jag hjälp av en kassörska. Allt gick bra, som tur var- man är alltid lite nervös eftersom jag glömt att scanna någon sak 2 gånger i rad och det vill man ju inte ska hända igen- och jag betalade. När jag tog min påse och gick såg jag att kassörskan gick fram till skärmen där killen som jag pratat med stod. Tror han fick en avstämning.
Lite typsikt, jag som sagt att det är lätt och det kan inte gå fel. Stackarn, visste väl inte vad han skulle göra. Men det löste sig säkert får vi tro, men lite kul va det allt. :D Nu vet han ju iaf hur han ska göra nästa gång.

När jag kom hem satte vi igång direkt med maten. Tacos stod på menyn. Sen blev det fredagsmys med chips, lite lyx-godis, kaffe och "Bröllopsfotografen". Den var allt lite rolig på sina ställen. Hojta om nån vill låna den. :)


Nu är det snart lördag och då är det STORSTÄDNING på schemat. Måste ju bli fint till mitt kalas, då kommer både mamma, mormor och Tobias mamma. Oj Oj vilken press.. :D Nej så farligt är det inte men man vill ju att det ska vara fint.
På kvällen undrade M om vi kanske skulle hitta på nått, han hade FF. Vi får se hur långt vi hinner i städet.

Nu ska jag ta o krypa under täcket, läsa några rader i
"Hon togs från sitt hem och tvingades växa upp i en grym klostervärld. En ocensurerad och hjärtslitande berättelse om en kvinnas förlorade barndom.

Kathleen O'Malley föds 1942 i Dublins slum. Hennes mamma är en hårt arbetande kvinna, men har fött sina barn utanför äktenskapet och det räcker för att hon ska förlora vårdnaden om sina tre små flickor. De sänds till en klosterskola driven av den katolska nunneordern Sisters of Mercy. Kathleen är ensam och rädd när hon bara fem år gammal kommer till nunnorna. Det är början på tio år av fysisk och psykisk misshandel, förnedring och förtvivlan."


och sen sova för att vakna pigg o allert imorn. Det kommer blänka som aldrig förr här.

God Natt
Åh det snöar fortfarande. Tänk om man fick sitta hemma i soffan, under en filt med en bra bok och en STOR kopp te.
Har precis gjort mig redo för jobbet, börjar ju inte förrän kl 11 men jag tycker det är skönt att ändå komma upp i tid o hinna göra nått nyttigt innan man åker, då slipper man det när man kommer hem.

Ikväll blir det fredagsmys med tacos, film/ tv. Så himla skönt o va ledig imorn men då är det jobb hela dagen lång här hemma. Hade tänkt att det skulle bli lite fint tills nästa vecka. :D

Usch vilket väder vi har. Om det ändå kunde sluta snöa, det enda positiva är att alla barn har snö på soprtlovet men annars känns det som vi är rätt mätta på det. I alla fall JAG!
Sitter i soffan och har fått i mig lite mat, väldigt mycket mer än igår :D Då blev det 2 BANANER till kvällsmat, hade inte blivit hungrig sen jag o S åt lunch så det fungerade.
Idag har varit en bra dag på jobbet, väldigt bra kunder och tiden sprang iväg. När man jobbar till 20 kan det annars bli lite långtråkigt och man känner när kl är 18 att det skulle vara skönt att få gå hem men då är det bara att bita ihop.

Fick mig en tankeställare idag.

Jag undrar om vi verkligen är som vi framställer oss som???? Förstår inte varför man ska tala om allt bra man gjort hela tiden. Tanken är väl inte att visa att man är så mycket bättre än alla andra men ibland kan man känna sig lite sämre.
Jag kommer så väl ihåg ett barnprogram från när jag var liten som handlade om två mammor som bodde grannar och fick två söner som det sen tävlade med. Så fort den ene killen sa nått försökte den andra mamman lära sin son att säga samma ord eller när den ene lärde sig gå skulle den andra mamman lära sin son att gå.
Hur blir det så? Kan vi inte bara vara vi?
Detta kanske låter lite konstigt och det kanske finns dom som tar åt sig men jag funderar på om det är väldigt typiskt tjejer att göra så. Vet inte men den tiden jag, nästan, enbart umgicks med killar kan jag inte minnas att vi hade så mycket sådana här diskutioner men jag kan ha riktigt fel.
Nog om det. Det tåls iaf att tänka på att man själv blir bättre, då drar man ju iaf sitt strå till stacken.

Nu blir det lite tv sen sängen. Imorn är det fredag, vad händer då??

Vart tar tiden vägen??
Det är en fråga jag ofta ställer mig. Skulle nog behöva ha lite fler timmar på mitt dygn, har hört att det finns folk som nyttjar fler timmar som vaken och sen sover när dom varit vakna ca 15- 20 timmar. Men det skulle nog inte fungera med tanke på mitt humör.

Vad har hänt??
Jösses, det är så länge sen jag skrev sist så det kommer jag knappt ihåg. Det har hunnit vara jul som vi firade på det sedvanliga sättet. Först hos T:s mamma med sambo tillsammans med syskon o mormor o morfar och när julklapparna delats ut åkte vi vidare till mor o far där syster med man och mormor var. Vi åt, det måste jag göra även om jag redan är mätt bara för det är mammas mat, delade ut lite julklappar. Fick ett mycket fint kuvert, tack så hemskt mycket. Vi avslutade kvällen med "sista ordet". Ett spel "tomten" köpt till mamma o pappa, det brukar komma ett nytt varje år. Ganska kul spel men väldigt stressigt och högljudt. Man skulle sitta o ropa ut ord o den som sa "sista ordet" fick poäng. Då förstår ni säkert hur ljudvolymen var.

Nyår firades på Lilleskogsvägen med en ny tradition. Vi började med en aktivitet som var pulkaåkning på Kulhult. U-backen var inte att leka med.. Förstår inte varför jag alltid ska va så kaxig?? Det var den enda backen jag skulle åka i sa jag INNAN vi åkte dit. Det blev ett åk med M sen intog jag o I den lite mindre backen, den var mer för oss kände vi. Men det va kul.
När pulkan var klar åkte tjejerna till Lilleskogsvägen medans killarna åkte på egen aktivitet, till nya badhuset i Skövde.
Tjejerna fixade maten, dukade och allt som kan tänkas göras till en nyårsmiddag. Ca kl 19 kom killarna innanför dörren och nyårsfirandet kunde börja. Jag tycker det blev en TOPPEN, mitt nya uttryck, nyår.
Drog lott vart vi tar vägen detta år o det blir hos V o M, det ska bli väldigt kul tycker jag för då är det killarna som står vid spisen.

Efter nyår känns det som det enbart varit jobb, säkert gjort något kul men mitt minne brukar vara bra men VÄLDIGT kort.

Denna vecka har sprungit iväg precis som alla andra. Jobbat som vanligt till kvällen i måndags, igår hann jag med en liten fika med tjejerna. Det var mycket trevligt tycker jag, bara sitta sådär och tjata massa skit.
Ikväll har jag återigen varit lite huslig med

Tycker jag verkligen tagit mig i kragen. Det är bannemig vuxenpoäng på det.

Men herregud, klockan är sent och jag har inte ens ätit än får nog sluta här och ge magen lite mat.

Avslutar med ett nytt o fräscht kort på mig i min nya frisyr som jag är nöjd med. TACK Emma!!!