Den här dagen är lika lång nu som den var när jag var liten... JÄTTE LÅNG!!!
Eller så har man lika dålig fantasi att hitta på nått?? Jag vet inte hur det är egentligen.

Det vi har hunnit med sen sista inlägget är att vi har ätit super god lunch. Köttfärslimpa med ris från
www.linasmatkasse.se
Det tycker jag verkligen ni ska prova om ni inte redan gjort det. Då har mat mat för 5 middagar och man behöver inte fundera vad o när man ska äta. Det är bara att välja från matsedeln och recepten är hur lätta som helst.
Testa!

Precis lagom tills vi va klara fick vi kaffe besök av M. Sen försvann orken, iaf min del, och fantasin ska vi inte prata om. Tog en tupplur i soffan och sen såg jag på när T o M fällde våran flaggstång.. Och insåg att det börjat gå sönder, vilket betyder att vi får kapa bort det. Attans... den får inte bli kort.. Idag är den bara 16 meter. Sjukt hög iaf, det är den högsta på hela gatan. Undra om nån har sån hög, som har en vanlig villa, i Lidköping???
När vi flytta in hade mamma det som riktmärke när hon skulle berätta för nån vart vi bodde, så nu kan vi ju inte kapa ner den. Då vet ju inte folk att det är vi som bor här :D
Den som lever får se..

Kvällen har avslutats med bio, trots fint väder gick vi in o biosalongen o kollade på "Hur många lingon finns det i världen". Tur att det har varit så blåsigt ut, vilket har gjort att det inte vart så himla skönt ute.
Filmen va helt ok...
Efter filmen, trots popcorn och dricka behövde vi lite mat. Det intog vi på Drömsta´ns pizzeria.
Mätta o belåtna sitter vi i soffan och ska kolla BB och sen ladda för morgondagen..

Ta hand om er
Vart tog tiden vägen.. hade tänkt hinna med ett inlägg igår med Icke!..

Får börja med gårdagen som mjukstartade lite..
Klockan 12 började det på riktigt kan man säga. Gjorde mitt för världen och lämnade lite blod. Helt otroligt vad kroppen kan lösa. Man lämnar 4,5 dl och hipp som happ har kroppen löst att det finns lika mycket igen.. Oj Oj, vi är inte dåliga.
Förresten så sökte dom, eller det gör dom väl jämt, men nu frågade dom verkligen om jag hade några vänner som inte va blodgivare. Så alla ni som hittat hit, ta ert ansvar och lämna lite ni med. Man vet aldrig när man kan behöva det.

Väl hemma igen tog vi bilen till Lugnås. Till Petterssons chark. Pyttelitet ställe men gud så gott kött dom har. Blev en rejäl påse att ta med hem av både det ena o det andra.
Påväg hem hoppa vi in på Köttex och Dafgård´s butiken.. I den sist nämda butiken hitta vi lite till som fick följa med oss hem.
Med magarna tomma åkte vi förbi I & M och fick lite mackor o fika. mmm slår aldrig fel!

Åter hemma fick det bli lite påskpiff, vi ska ju trots allt vara här imorgon o då vill man ju fixa lite.När piffandet var slut fick vi middagsgäster. I & M hade kommit till stan. =)
När efterrätten var uppäten, hamna vi alla i koma.
Det blev att inta sängen.

Vaknade tidigt, redan kl 8, idag. Hör o häpna av mig själv!
Blev lite frukost till gårdagen inspelade BB, oj oj vi har verkligen fastnat i träsket. ORDENTLIGT!!
Fixa ordning mig för att kunna besöka Hjertberg, som jag trodde skulle va överfullt av folk. Blev faktiskt riktigt förvånad, endast 30 min tog det att inhandla allt, inkl små prat med S och panta burkar.

Nu har rumpan hamnat i soffan, men magen börjar göra sig påmind så det får nog bli lite lunch för att sedan se va dagen har att erbjuda.

Hej så länge


Har varit ledig idag och kommer vara det ända till tisdag. Gud vad skönt det är. Tänker man på hur mycket man jobbar jämfört med vad man är ledig så känns det helt ok att ta några dagar ledigt bara för att.

Dagen började riktigt skönt.
Tobias hade fått i uppdrag att väcka mig när han gick upp. Klockan 7 hade han disco med taklampan. Vet inte riktigt om det är ok men men jag vaknade iaf.
Eftersom det var en ledig dag låg jag kvar och drog mig lite innan jag tog på träningskläderna, skor och vikter på benen.Med musik i öronen blev det en morgonpromenad på ca 5 km.

Åter hemma blev det frukost, NLT och nyhetsmorgon.
Resten av dagen blev lugn o skön. Eftersom solen tog tid på sig att komma fram blev det att softa framför en film innan jag fick rumpan ur soffan och kom in i duschen.

När jag väl blev klar åkte jag bort till Lidens och köpte påskliljor och fjädrar. Lite bilder kommer förhoppningsvis imorgon.
Tänkte piffa lite här hemma eftersom vi ska fira påsk på Lilleskogsvägen. Men jag har ju morgondagen på mig oxå och en stund på lördag. Vill att det ska bli påskmysigt.

När jag använt lite kraft åt att piffa tog jag med mig en kopp te och en bok ut i solen.. Boken kunde jag iofs lämnat inne, somnar så fort jag sätter mig i stolen ute.
Så fick jag lite energi igen.

Kvällen har avslutats i soffan med Sveriges Mästerkock och nu BB i väntan på att T ska komma hem.

Ha det skönt allesammans