LåååångFredag

0kommentarer

Den här dagen är lika lång nu som den var när jag var liten... JÄTTE LÅNG!!!
Eller så har man lika dålig fantasi att hitta på nått?? Jag vet inte hur det är egentligen.

Det vi har hunnit med sen sista inlägget är att vi har ätit super god lunch. Köttfärslimpa med ris från
www.linasmatkasse.se
Det tycker jag verkligen ni ska prova om ni inte redan gjort det. Då har mat mat för 5 middagar och man behöver inte fundera vad o när man ska äta. Det är bara att välja från matsedeln och recepten är hur lätta som helst.
Testa!

Precis lagom tills vi va klara fick vi kaffe besök av M. Sen försvann orken, iaf min del, och fantasin ska vi inte prata om. Tog en tupplur i soffan och sen såg jag på när T o M fällde våran flaggstång.. Och insåg att det börjat gå sönder, vilket betyder att vi får kapa bort det. Attans... den får inte bli kort.. Idag är den bara 16 meter. Sjukt hög iaf, det är den högsta på hela gatan. Undra om nån har sån hög, som har en vanlig villa, i Lidköping???
När vi flytta in hade mamma det som riktmärke när hon skulle berätta för nån vart vi bodde, så nu kan vi ju inte kapa ner den. Då vet ju inte folk att det är vi som bor här :D
Den som lever får se..

Kvällen har avslutats med bio, trots fint väder gick vi in o biosalongen o kollade på "Hur många lingon finns det i världen". Tur att det har varit så blåsigt ut, vilket har gjort att det inte vart så himla skönt ute.
Filmen va helt ok...
Efter filmen, trots popcorn och dricka behövde vi lite mat. Det intog vi på Drömsta´ns pizzeria.
Mätta o belåtna sitter vi i soffan och ska kolla BB och sen ladda för morgondagen..

Ta hand om er

Kommentera

Publiceras ej