Har ju inte skrivit på ett par dagar. Semestern har börjat o då finns det inte riktigt tid för detta. Ska göra ett försök att minnas vad som hänt.

Senaste inlägget handlade om min lördagkväll (min dator va lite knäpp så det gick inte att uppdatera då, därför dagen datum på inlägget)

I lördags natt kom det som vanligt folk hit för efterfest, jag va väl sådär sugen men jag sa ju ja så jag får skylla mig själv. Sa till Tobias att det inte fick bli så sent eftersom vi fortfarande sover i källaren och då är det ju svårt att lägga sig när det sitter massa folk i soffan brevid.
Det kom inte jätte mycket folk.. o kanske inte dom roligaste heller.

När klockan började närma sig 4 klarade jag inte av att hålla mig vaken längre. Kom på att jag kan lägga mig i gästrummet. Gick dit och fick ju börja packa ur sängen, Tobias hade lagt alla våra kläder i sängen eftersom han bygger färdigt garderoben i sovrummet. När jag höll på kom Christian och frågade om han skulle säga till att festen var slut, men jag kände att jag lika gärna kunde sova i sängen som jag nästan va klar med. Men i efter han vad jag ångrade mig....

Tillslut somnade jag.. vaknade sådär vid 9 tiden när Tobias kom och la sig (han hade sovit nere den mesta tiden). Han sa att alla inte gått hem, det var en som var kvar. Så efter en liten stund tyckte han att det var dags att börja städa.. Jag somnade om o han gick ner o började plocka. 
Vaknade till av att nån sa hej då. 
Skönt nu är det tomt i huset. Inte kul att gästerna är kvar till 10 på förmiddagen.

Tobias kom tillbaka ca 11 och hela han luktade skurmedel
Katrn: Har du städat??
Tobias: OM jag har städat!!!
Katrin: Nej, va fan!! Har nån spytt??
Tobias: Hade det vart spy då hade jag vart glad.
Katrin: Vill inte veta vad du fått städa upp..

Kan säga att killen som gick sist mådde inte alls bra. När man skiter ner sig utan att märka det då är det nog dags att söka hjälp för sin alkoholkonsumtion.
Hade kommit på mattan och "smart" som han var hade han satt sig i soffan.

Förstår ni varför jag ångrade mig ang. Christians fråga....

Dagen gick vidare med att jag letade efter min mob, visste att jag lagt den i sängen när jag gått o lagt mig. Men där fanns den inte. 
Frågade tobias om han sett den och sa att den låg i sängen när jag lämnat källaren för att sova.
Hans svar: Kanske fick med den i tvätten när jag tvättade lakanen.. 
Visst låg den i tvätten.. 
Mycket bra när det var en lånetel. Det positiva var ju att det inte var min ordinarie mob..

Som plåster på såren tyckte jag att jag var värd nått så vi åkte till Elins Esplanad och där hitta jag 3 par skor på skopunkten.


På kvällen käkade vi tacos (som vanligt)  med Matte & Sara. 

Måndag: 

* Inlämning av matta och soffklädsel på kemtvätt.
* lämnade blod
* Packa

Ca 15.00 packade vi in oss i bilen, Jag, Tobias, Aronsson, Ulrika o Larse, för att åka ner till Smögen. 
Låter korten prata för sig själva.

   

När vi gick på bryggen den ena dagen hitta jag denna snygga Fred Perry jackan..



och den här väskan


Det blev en hemmakväll för Katrin. Ganska skönt faktiskt att vara lite ensam, det är inte ofta jag tycker/ säger det men idag var det verkligen det.
Har varit så trött idag så det kanske är det som gjort att det är skönt att vara själv.

Åt sallad från roma förut, Tobias var ute och åkte och tog med sig det hem. Blir ju lätt så att det får bli "köpmat" när man inte planerat något. 
Kollade på nya Wallander filmen "Kuriren" medan vi åt. Den va mycket bra, men det tycker jag ju om alla, dom flesta iaf, svenska polisfilmer. 
Efter det åkte Tobias och spelade på Pay & Play. 
Så jag åkte bort till Ida och lämnade hennes skor, tack för lånet, men det blev en väldigt kort visit eftersom det började spöregna och jag hade kläder som hängde ute. Så jag fick slänga mig i bilen och gasa hemåt. I bilen log tanken mig att varför ha bråttom, himlen hade öppnat sig och kläderna hade nog redan blivit jätte blöta så egentligen hade jag kunnat stanna hos Ida och Larse men men man kan alltid vara efterklok.
Men det va kul och prata lite med Ida iaf eftersom hon inatt åker till London till på tors.

När jag kom hem blev det dusch och en tur till Hjertberg. Va så himla sugen på glass.

Kom hem, satte mig i soffan och fixade till mina naglar. Hade tröttnat på att ha färgat lack så det fick bli detta resultat istället.
FÖRE


Efter det njöt jag av detta.


Åkte bort till Tobias, som va hos Bidrag, och hälsade lite. Bestämde med Aronsson o Ulle att vi skulle ses imorn för att planera våran minisemester. Blir nog Smögen mån- ons. Tror jag iaf. 
Ska se hur vi kan sova, det är väl det som avgör hur det blir. Men det löser sig säkert imorn.

Nu tror jag att jag ska vika lite tvätt så slipper jag det imorn sen får det bli sängen.
Semestern har äntligen börjat. Känns som jag har jobbat hur länge som helst, dags att njuta nu!!:D

Dom senaste dagarna var det ju jobb på tapeten som ni förstår eftersom alla vill bli klippta innan man går på semester.
I onsdags stannade jag och Sara kvar och fixade våra hår. Mycket skönt, så nu är man korthårig IGEN!! lite tråkigt men skönare att ha det så på semestern. 
Kanske får bli ett kort ikväll när man är lite mer fixad..
Tack så hemskt mycket Sara för hjälpen.

I torsdags var vi bjudna till Blomberg för lite mat, riktigt gott. tack Christian!
Det var några mer kompisar där så vi satt och tjata skit, tog en promenad till hamnen och hade allmänt trevligt. Ser redan nu framemot nästa gång. :D

Fredag= sista arbetsdagen. Hur skönt som helst. hade inte många minuter lediga. 
När jag kom hem hade det bokats grillning här så det var bara att svira om till partydressen och ta sig en öl. Det va gôtt!
Åt god mat, satt och prata och senare mot natten åkte rockband fram. vi var inte så många kvar då så det va helt ok.
Sen fick tobias o bidrag för sig att vi skulle cykla fram till camping, men jag tyckte det va lite onödigt för klockan va 00. 45 och jag trodde dom stängde 01.00 och det gjorde dom. så killarna han köpa o få i sig en öl sen fick det bli stadt. 
Kände egentligen inte för att gå in, betala för ca 45 min. Kändes lite onödigt. Men tobias skulle minsann gå in så jag följde med, 
Tog en öl och gick o kollade lite folk. Inte så många kändisar.
Ställde mig vid en maskin och spelade lite istället, där kan man fördriva många minuter, satsade 20 spänn och inom 10 minuter hade jag skrivit ut ett kvitto på 500:-
Fortsatte men det gick inte lika bra men summan blev tillslut 605 :- så det var helt ok. Tur att jag gick dit :D
Klockan blev 02.00 och vi gick ut. Folk började fråga efter efterfest men denna gång blev det faktiskt inte nått. Är faktiskt lite förvånad. Svårt på fredagar tycker jag, man är så trött så det är inte riktigt samma tempo som lördag. men det va faktiskt skönt.
Tog cyklarna och drog bort till 7eleven och köpte lite mat sen blev det hemfärd.

Dagen började VÄLDIGT segt men tillslut kom jag ur soffan och startade tvättmaskinen, plockade ordning på disken sen blev det gräsklippning. 
Och med min vanliga tur försvann det en skruv i handtaget så det va lite svårt att styra men som tur var var jag nästan klar. 

Och nu sitter man här och bara slappar. Får se va kvällen erbjuder. Känner mig hur trött som helst, kroppen har väl gått in i semesterläge :D

ska käka lite nu, det kanske hjälper.
Nu är det endast 3 DAGAR kvar sen får även Katrin semester. Fy fan va gôtt!!!!

Igår började dagen med att man fick hämta Larse & Tobias på Mc- konsult för dom skulle lämna cyklarna. Efter det tänkte jag vara så redig att klippa gräset så jag bad Tobias "dra igång" gräsklipparen eftersom den är den mest trögstartade klipparen jag vet.
Ska tilläggas att även Tobias tycker det.
Efter X- antal försök av Tobias gick den inte igång.. attans.. jag som va så peppad men det föll av mig ganska snabbt eftersom den inte startade.
Och va tycker Katrin om det???
KÖP EN NY!!!! (som jag kan starta SJÄLV)

Gick istället in och fixa mig lite, såg att det fanns tvätt att vika och sen laga jag lunch. 
Tiden sprang i väg och jag drog mig bort till Linda för att fixa mina naglar.
Du är TOPPEN Linda. Så himla duktig!!!

Åkte hem en kort stund för att sedan ta cykeln till Aronsson. Tog en öl där och fortsatte sedan bort mot stadt för "lite" räkbuffé. Blev proppmätt som vanligt. :D

Satt och tjata skit en stund me Aronsson, Ulle, Ida, Larse & Tobias. Jätte trevligt tycker jag, däremot tycker jag inte om när folk börjar diskutera sånt dom inte har med att göra och sånt dom inte vet nått om. 
Det är jätte bra att DU kan göra vissa saker men tyvärr har jag inte befogenheter till ALLT!!! så snälla sluta diskutera om det.
Visst har jag sagt att jag tycker om att diskutera men då får det va på lika villkor,

Eftersom jag skulle upp och jobba idag fick det bli att cykla hem ganska tidigt, klockan han väl bli halv 11 iaf innan jag fick tummen ur men det funkar ju började ju inte förrän halv 9 idag...

Trodde dagen skulle bli jätte stressig men ack så fel man kan ha, löste sig väldigt bra. TACK JANNI!!!
Tiden gick jätte fort, det kunde jag inte tänka mig brukar ju va så att när man längtar efter något brukar tiden nästa stå still men INTE idag. Hoppas den rullar på lika fort alla dagar nu.

Nu tror jag det får bli en film kanske!!!
När jag äntligen kom ur soffan sådär vid 12- tiden. Tog vi och plockade ordning lite för att sedan bege oss till salongen, Tobias var VÄLDIGT långhårig. Annat är det nu.. tror han klara sig några månader :D

Sen fick det bli en sväng på Hjertberg, hade inte så mycket i kylen, så vi kunde få lite i våra magar..
Detta fick det bli

 

Smakade mycket bra...

Tänkte ta en tur på denna maskin



efter maten men vädret såg inte så lockande ut. Så vi tog en kopp kaffe me Aronsson istället. Och tur va väl det för när vi börjat dricka kaffet kom regnet. 
Attans, vi ska ju lämna tillbaka den imorn. 
Fick bli att läsa lite istället



Har inte läst så mycket än, men jag rekommenderar verkligen denna bok för er som tycker om verklighets baserade böcker.
Inte alls jobbig att läsa. De skriver på ett mycket bra sätt och de va delat upp det bra. Finns inga kapitel i boken, allt hänger samman på ett bra sätt. Ni kommer fatta va jag menar när ni läser.

När jag suttit i soffan ett tag och kände mig väldigt rastlös såg det ut att vara lite bättre väder så vi trotsade vädret och drog på oss kläderna



och då blir man så här snygg. Och jag LOVAR att jag är lika trött som jag ser ut...:D

Vi tog en sväng mot Vinninga skulle se om Tobias mamma var hemma så hon fick se motorcykeln och när vi stod där vad händer då????? Det började regna... våran vanliga tur, tror inte vi ska åka MC.... va trött man blir, hoppas det blir bättre så man får använda sina nya kläder..

Gjorde ordning lite mackor, poppade lite popcorn och intog soffposition för att avsluta kvällen med tv. 



Det blev dokumentären om Anna- Nicole Smith. Den va intressant tycker jag.

Nu blir det att lägga sig så man är pigg o glá imorn, sen är det endast 4 dar kvar. Skönt med 3 veckor semester!!!
Fredagen började med jobb mellan 9- 18. 30. Tog en snabbdusch på jobbet och gjorde mig klar för att cykla bort mot stadt. När jag och Ida kom satt resten av gänget  redan där.
Vi satte oss ner o käka, smarta som vi är beställde vi i förväg så maten va klar när vi kom.

Vi satt där ett tag och snacka skit och tog ett par öl. 
Sen drog vi vidare till nästa ställe som blev Strand. Där satt Matte och Robin så vi sällskapade dom en stund.. lr dom sällskapa oss kanske man ska säga eftersom drog strax efter vi kom.
När klockan började närma sig 00 kände jag mig väldigt trött och var inte sugen på att cykla fram mot stan IGEN så när alla andra drog sig vidare mot Krog & Kompani cyklade jag hem. 

Väl hemma, gjorde mig klar för att lägga mig i sängen och kolla på en film i förhoppning att jag skulle somna. Det kunde jag tro det..
När klockan var 01. 30 kom Tobias innanför dörren DÅ stängde även jag av tv:n och somnade på ca 10 min. Fasen va dum man är ibland. Jag hade ju kunnat stänga av långt innan han kom men men så är det.

Tobias vaknade ca 8 på lördagen och eftersom vi sover i källaren FORTFARANDE vaknade jag med givetvis. Väldigt snällt när man inte somnat så tidigt.
Tänkte iaf att jag kunde få sova till 9 för sen skull vi åka HD med Ida och Larse.

Larse va sådär sugen när han såg vädret men vi fick med dom. Vi packade på oss alla kläder och hoppade på cykeln och hämtade Ida o Larse.
Första stoppet var inte långt därifrån. Frukost på Limtorget. Vilket mysigt fik, har inte vart där på bra länge. Vi fick ju sitta in eftersom regnet hängde i luften men det funka fint.
Ida ville gärna åka mot Jung för där fanns det nån antik"affär", så dit styrde vi givetvis. 
Vi kollade lite, jag tyckte inte det var mycket att ha men Ida hittade lite bra saker. 
Visste inte riktigt vart vi skulle så vi åkte en omväg tillbaka till Lidköping där det fick bli Mc- Donalds. Jösses va mycket folk det var där. Va precis så vi fick oss ett bord (inne).
Jag hade ju i torsdags kläckt för Ida att vi skulle åka till Hjulets café så det fick bli en tur dit efter lunch.

Väl där tog vi varsin glass och pratade lite semester. Verkar som alla kan "få" som dom vill.. det kommer bli jätte bra tror jag.  
Tiden började rinna iväg så  vi åkte hem, tog vägen över Blomberg.
Vi hade så himla tur med vädret, för när vi kom till Källby började det regna. Annars hade det kanske kommit några droppar på oss innan.

När vi kom hem tog jag en dusch, man är så himla fräsch när man haft MC-kläderna på sig hela dagen.. eller inte.. :D

Gjorde mig ordning och ca halv 6 kom Matte o Sara o hämta oss för att åka till Götene till Emil o Lotta för att äta lite.
Det va JÄTTE god mat. Tack så jätte mycket.
Var mycket trevligt. 
Efter maten blev det jordgubbspaj och vi hamna i soffan och tv:n åkte på...
En sån dag är jag kanske inte så mycket FÖR att titta på tv men det funka. Det var ju inte bara jag där så man får anpassa sig.

När vi kom hem stensomna vi med en gång.

Man kan ju helt enkelt sammanfatta att helgen (om man inte räknar med idag, eftersom det inte hänt så mycket än) varit TOPPEN!!! 

Tror jag ska fixa till mig lite o se vad dagen har att erbjuda...
Jobbat som vanligt idag 9- 18. Jätte bra dag. Hade blandat att göra hela dagen så den bara svischa förbi. 
Åkte hem, kom iväg i tid Tobias lät chockad när jag kom hem kanske var det för han inte "hunnit" fixa nått som vi skulle käka. Så vi fick slänga ihop nått snabbt, grillad kycklingfilé med blandade rotfrukter i ugn. Hur gott som helst och jag blev proppmätt, hade egentligen önskat mig en ceasarsallad eftersom jag kände för lite "lättare" mat. Men men det blir inte alltid som man tänkt sig. 

När man var mätt o belåten drog vi på oss våra, inte alls tajta kläder, och hoppade på hojen och tog en tur till mor o far där kaffet åkte fram. 
Satt där ett tag och prata lite, dom kom precis hem från Tyskland när vi kom så det fanns lite att "gå igenom".

Åkte vidare till Maria och Victor där det var ett helt gäng samlat. Gick in och kika hur dom fått det, nu när det är klart.
Blev jätte fint. Tapeten är as cool. 

Eftersom klockan började ticka tog vi en snabbis förbi Ida och Larse och berättade om våran kommande lördagstripp. Som ska bli förbi Hjulets kaffé. 
Ida blev, för att inte överdriva, eld & lågor. 
Nu ska vi få me Larse på noterna bara men det fixar väl du Ida???

Tror det är dags att krypa ner nu så man orkar gå upp imorn. har ju mamma de första iofs men man ska väl komma i tid ändå :D
Efter jobbet blir det käk på stadt, ska nog se till att jag får min ceasarsallad då..

återkommer
Redan onsdag, tiden bara rinner iväg hur fort som helst. Lite gör det väl att man inte jobbar måndag och det är så skönt!!!
Har SÅ mycket att göra på jobbet. Skönt på ett sätt men man är glad om man hinner gå på toa på en förmiddag/ eftermiddag eller ta ett glas vatten.
Vi får se hur morgondagen blir. 

På vägen hem cyklade jag förbi Ica "Klockan", kunde inte stilla mitt begär. Det blev chips, dipp o gräddfil i påsen. 

Väl hemma blev det en snabbdusch och snabb föning av håret eftersom det åska och blixtra massor. Och själv hemma var man oxå i detta väder, Tobias var påväg från Borås från Vinci. 

När Tobias kom hem hade han med sig pizza som la sig fint i min mage, hade ju fått i mig lite chips innan så nu sitter man här och känner sig som en michelingubbe :D 


Förresten måste tacka så jätte mycket för en trevlig kväll igår, Sara & Matte.
En kväll i stugan med god mat är aldrig fel.

Nu tror jag att jag ska lägga mig, har varit så trött de senaste dagarna. Har vaknat idag och igår o trott att jag vart ledig och det va inte kul när man kom på att man va tvungen att gå upp för att jobba. *puh* INGET ROLIGT ALLS!!!!!!

Hörs en annan dag

Ligger nu i sängen i vårt tillfälliga sovrum :D



Har fått i mig lite mat, den s.k. "Larses pasta", när ja kom hem o kollat på Lotta på Liseberg. Bara slappat vilket va riktigt skönt. 
Nu kollar jag på Beck, kan visserligen filmen utantill vilket på ett sätt är lite skönt. då kan man halvsova o ändå hänga med i filmen :D

Imorn är det jobb igen. Är det någon som har nån idé va man kan göra efter jobbet är det bara att höra av sig. 


God Natt
Har precis kommit hem från en tripp på motorcykeln. Tror vi åkte ca 6 mil.
Tänkte mellanlanda hos Johan men han var inte hemma så vi for  vidare till Vinninga och pratade lite Matte o Sara som höll på att jobba så vi blev inte så långvariga. 
Medan vi ändå va i Vinninga tog vi svängen förbi Noomi och fick en kopp kaffe.  Den satt fint, blev så trött när vi åkte så kaffet gjorde susen. Tack!
Vi fick stanna där ett tag eftersom det började spöregna. Men tillslut höll det upp och drog på munderingen igen och for vidare.
Och nu är vi hemma och bara slappar. Ganska skönt det me när man är ledig. 

Innan vi åkte på vår lilla tripp var vi på MC- konsult och inhandlade kläder till mig så nu är Katrin ganska fattig... eller iaf mindre rik :D
Tänkte jag skulle tagit ett kort så ni fick se hur snygg jag är :D men som vanligt är minnet bra men väldigt kort så det får bli en annan gång.

Kanske till helgen om det blir fint väder...
Va säger du Ida om att Micke lånar en hoj så tar vi en sväng, vore väl trevligt (om det blir bra väder)???
Sen kanske vi ska diskutera semestern, om ni ville åka någonstans med oss??

Tror det får bli lite tv nu...
Sitter i soffan med täcket, riktigt najs, och vilar upp mig lite efter en hård kväll igår. Ska strax på kalas hos Tobias mamma och jag hoppas verkligen inte det regnar när vi ska åka så man kan ta motorcykeln. Måste ju få åka med älsklingen. Så gôtt o åka.. ska åka hela semestern.. bilen ska få stå nu. Det är ju iofs bra för då tickar ju inte milantalet eftersom vi inte får köra hur många mil som helst eftersom vi har en leasingbil. Men det är väl egentligen inte något stort problem.

Igår startade kvällen här med Rockband. Det är riktigt svårt med trummor, eller va säger du Bidrag?? :D
Sen tog vi cyklarna, vilket jag var väldigt emot eftersom det spöregna men killarna tyckte vi kunde cykla och lyssnade inte nått på mig. Men som tur var, var det ju inte så långt men vi blev rätt blöta. Torkade efter ett litet tag.

Väl hos Ulrika fortsatte festen med lite lekar, jag är inte så mycket för lekar men dessa var riktigt roliga. ska inte avslöja för mycket ifall jag själv kommer använda dom på nån fest.. :D
Efter ett tag med mycket dricka, för Katrins del, blev det att ta cykeln och dra sig mot staden och Harrys.
Hittade som vanligt Mattias där inne och va händer då???
Vi stannar där vi ses och står o tjatar, vi kommer typ inte så mycket längre. Han väl ta en sväng och se vilka folk det va. Dock mycket folk så det va rätt skönt att va på ett o samma ställe så slapp man knö.
Jag stannade tills kl blev 2 men sen tog jag min cykel fort hem. Mådde kanske inte bäst av alla men men va gör det, kvällen blev ju väldigt lyckad iaf. Det är ju huvudsaken.

Ska fixa mig lite inför kalaset nu.
Helt underbart att det är lördag, kunde man äntligen få sova ut. Vaknade igår o trodde att det var lördag.. inte lika kul när man insåg att det var fredag o man va tvungen att gå upp.

I torsdags efter jobbet gjorde vi inte så mycket. Skulle tagit en tur på motorcykeln, eftersom Tobias klarade uppkörningen samma dag, men det regnade ju så. Typiskt!!
Så det fick bli lite god mat o tv:n. Funkade det me :D

Igår var det som sagt jobb, hade SÅ mycket att göra.
Dagen sprang iväg och Tobias kom o hämtade mig. Vi handlade lite på vägen eftersom vi skulle ha lite middagsgäster hemma. Mycket trevligt.
Så kl 20 kom Matte, Sara & Christian hit o vi åt vitlökskyckling med ris o en god sallad och daimtårta o kaffe till dessert. Va väldigt gott.

 Efter några timmar, som vi lätt prata bort, blev det sängen. Va jätte trött, men det är ju så varje fredag tycker jag då är man alltid trött. Men det kanske blir så när man vet att man kan slappna av.
Somna och sov gott till kl ca 9. 30.
Och nu ligger man här fortfarande och har ätit  frukost.  Funderar på att komma upp ur sängen och förbereda lite inför kvällen. Vi ska på fest och då hade jag en plan att va här lite innan men då kanske man inte ska ha sängen mitt framför tv:n. Vi får se va det leder till.

återkommer
en bättre dag!!!!

Vaknade men sov fortfarande.. det var riktigt jobbigt att ta sig ur sängen. Måste verkligen lära mig att lägga mig i tid o ändå ligger jag här o klockan är över 23.00 *puh*
Men som tur var kom jag till jobbet i tid, skönt när man inte behöver stressa med arbetsuppgifterna.
Hade en mycket bra dag med blandat att göra, men förmiddagen kändes hur lång som helst men som tur var gick eftermiddagen fortare och när kl blev 18 kom syster så klippte och färgade jag hennes hår. Hoppas det känns bättre nu?
Sen kom min underbara kollega och räddade mitt hår oxå o jag hennes, lite iaf. Det va verkligen behövligt att få i en toning kände jag, ganska längesen. Resultatet blev: KOLSVART!!!
Riktigt najs att va riktigt mörk igen, passar bättre med mitt löshår. Tyvärr har det börjat kana, så jag hoppas att det håller sig tills jag får tejpen så jag kan fästa om det. Funderar även på att köpa lite extra. Svårt att fästa samma slinga på samma plats.
Men det löser sig när vi är där. 
Emma o Therese ska nog få äran att fästa i det då, så ska vi se om det håller lite bättre. 

När vi var klara tog jag cykeln och trampade hem, trodde vi skulle äta hemmagjord pizza som jag önskat men jag mötte nästan Tobias i dörren, han skulle iväg med Larse o övningköra på banan. Så min mage fick vara utan mat ett tag till.
Lite bra var det ju förstås att vi väntade för Christian kom o sällskapade oss och åt. Alltid trevligt...
Och  nu ligger man i sängen igen... 
Gör man något annat????

Nu får det vara bra för idag.

God Natt!
Sitter i sängen vid den lilla tv:n :D
Helt uttråkad och rastlös så det får nog helt enkelt bli att somna så man vaknar utvilad o pigg till en ny dag som förhoppningsvis blir lite bättre än denna.

Kollade förut på Michael Jacksons minnesstund då hans dotter höll ett tal. Det va SÅ fint!! (finns säkert på internet om nån missade)


Glömde skriva i mitt förra inlägg att min mob. hade kommit tillbaka från lagning idag eller ja, jag trodde ju det. Samma fel IGEN! fan va trött jag blir. Skickade in den (igen idag) för fjärde gången. Trodde jag skulle få en ny, dom sa det förra gången iaf. Dom skulle prata med Ericsson, men sa oxå att Ericsson säkert ville försöka laga den igen.. 
Är det nån som haft samma problem eller vet något om detta bekymmer får ni gärna lämna gärna en liten kommentar.
Funderade ett tag på att ringa (typ) konsumentverket eller dyl. o höra vad man kan göra. Jag har nu varit utan MIN mob i ca 6- 8 veckor.
Som tur är har jag fått en lånemob, men tycker det är helt sjukt att dom inte kan laga den??????


Tror jag ska lägga mig till rätta nu

*GOD NATT!!!!*

Den började ju egentligen igår men idag var första arbetsdagen. Skönt nu när man är ledig lör och mån. SÅ skönt med långhelg.

Igår var jag riktig seg, men äntligen fick jag tummen ur. Den satt väldigt långt in.. :D
Så dammsugaren åkte tillslut fram och även moppen, men de hade Tobias kontroll över. Väldigt skönt när man hjälps åt tycker jag. 
Efter det var det duschen som gällde för att sedan göra sig snygg så man kunde cykla till Harrys och käka räkbuffé.
Fasen va gött det va, man äter ju tills man typ spricker- inte så bra kanske men va gör man inte.

Vi satt där, (jag, Tobias, Ida, Larse, Susanna, Maria & Victor) och åt o tjata massa skit. det var mycket trevligt, men ibland blir jag bara så trött på DIG!!!
Du säger att man får tycka hur man vill och att du respekterar andras åsikter men jag vet inte om du gör det innerst inne. 
Säger man något till dig som inte passar ditt sätt att tänka blir du nästan svart i ögonen. Det är kanske inte meningen och du kanske inte vet att du ser sådan ut. Men man kanske ibland ska tänka på vad man säger och hur man säger. Ibland kanske det kan skrämma mer än vad det gör nytta, men det funderar jag oxå på om ni kanske inte tänker på.
Jag vill knappt tänka på det mer, blir  nästan föbannad.
När vi suttit där en stund blev klockan massor o det var dags att ta "gamla bettan" och cykla hem.


Efter några timmars sömn var det dags att gå upp, göra sig klar och åka till jobbet.
När jag kom till jobbet hade jag inte så mycket inbokat och trodde att det skulle bli en lugnare dag som egentligen inte hade gjort nått, kände mig så trött efter gårdagen, men efter nån timme var jag plötsligt fullbokad. va kul det är att jobba när det bara ramlar in bokning + när man inte är så många. Blir så skön stämning och behaglig ljudvolym. Man är inte helt slut när man kommer hem.

Dagen gick mot stängningsdags och man kom hem och detta var min första syn...


Tobias hade rivit ut allt från kontoret för att fixa golvet. *puh*
Bra tanke men tråkigt att ha allt i hallen. + att det syns väldigt väl utifrån, men jag hoppas att det blir klart snart.

Nu är det Allsång på Skansen


 
att komma ur sängen. Behöver städa men det lockar ju inte direkt och det gör det hela mycket jobbigare. Är väl inte svårt att bara ta tag i det egentligen.
Tänkte att jag skulle dammsuga och torka alla golv o städa av toaletterna så det är fint om de kommer någon, det vet man ju aldrig. 
Tycker det är lite svårt att hålla rent på sommaren, när man städat så kommer det helt plötsligt nån o går in med skor (den någon KAN vara JAG!) :D
och då är det hela förstört IGEN!!!
När det är så varmt som det varit nu det senaste har man ju även alla dörrar öppna o då flyger det in massa grus o dyl och det känns ju sådär kul. eller inte.

Ikväll ska vi käka på Harrys med (än så länge) Ida & Larse, får se om nån mer hakar på. 
Jag och Ida pratade om att vi skulle gjort det förra måndagen men då vet jag inte vad som hände, det blev iaf inte av så nu tänkte jag att nu får det bli IDAG.
Hoppas det är mycket folk, borde vara det eftersom det känns som att många har börjat semestern. Själv går jag på semester vecka 31. Det ska bli SÅ skönt.

Funderar på att åka till Fjällbacka med Ida och Larse. Vi (jag o ida) vill gå Camilla Läckbergs tur. Där man ser var allt i hennes böcker/filmer utspelar sig. 
Skulle även vilja åka till Ystad och "gå i Wallanders fotspår". 
Såg igår att Madame Tussauds kusin hade öppnat ett jätte bra vaxkabinett i Danmark, det skulle va lite häftigt att åka till och är man i Ystad är det nog inte så långt att åka över. 
Får se vad semestern har att erbjuda. Vore najs att va hemma oxå o bara njuta på sjön men jag vet hur jag blir om man inte åker någonstans. 
Den som lever får se.

Nu ska jag iaf få ordning lite här så jag känner mig förtjänt av att äta på Harrys ikväll!!!

 
Nu ligger man här igen då, känns som man inte gjort annat idag :D

Vaknade väl vid 10. 30 tiden, kände mig väldigt trött så det fick bli tv:n ett tag rättare sagt ett par timmar. Tillslut kom jag upp och började plocka ordning och Tobias åkte och handlade, finns inte så mycket i våran kyl nu för tiden vilket det lätt bli när man bara dricker måltidsersättning och bara handlar det man ska äta för dagen... inte bra.
Blev mycket fint efter mitt lilla röj, dammsög dock inte så det får man väl ta imorgon men va gör man inte på sin lediga dag IFALL det regnar????
Vi käkade lite mat, potatis och sill helt ok mat. Tror Tobias blev lite trött på mig, hade nått att klaga på för varje sak jag la på tallriken men avslutade faktiskt meningen med "Jag äter iaf". Det var väl lite snällt sagt?? :D
Efter det blev det kaffe med jordgubbar och glass. Trodde jag skulle spricka, så mätt va jag.

Sen hörde Linda av sig, så skönt. Åkte bort till henne och fixade mina naglar, hur BRA som helst. Henne ska ni gå till, hon är fan BÄST!!

Åkte hem och vilade lite, hade huvudvärk... Tror ni den kan komma från dålig sömn??? Det tror jag, det låter bra iaf :D
Matte och Sara kom hit med mat efter en liten stund, sallad från Roma, men jag som fortfarande var mätt smakade bara. 
När dom käkat klart drog vi på bio, Johan Falk. Den va riktigt bra, är ju lite svag för svenska polisfilmer.

Och nu är man här i sängen och denna helg är till ändå. Imorgon är man ledig så vi får se vad som händer. Det blir Harrys på kvällen för lite käk iaf. ska bli riktigt najs.
Nu ska jag sova....

God Natt!!
Sitter, eller liggare ska jag väl säga, nere i källaren. Eftersom det varit så varmt det senaste bar vi ner våra sängmadrasser tidigare i veckan så nu har vi ett tillfälligt sovrum med världens största tv, känns det som, proj med duk på 90" så det räcker helt ok för mig :)

Har varit i Tyskland, åkte igår kväll ca 20. 30 och körde raka vägen, Sara du var jätte bra chaufför!! Sen tog jag över när vi kom till Danmark sen fick det bli Tobias och Mattes tur resten av resan. Så nu är vi lagom möra. Har duschat och lagt oss som sagt i sängen och knäckt andra ölen. Riktigt najs!
Detta blev dagens fångst:




Det var ett tag sen jag skrev här, Ida!, polletten har ramlat ner äntligen!
Men vad har då hänt????

På vardagarna har det mest vart jobb och hunnit med en kurs vilket resulterade så här:


Annars har det väl inte hänt så hemskt mycket mer på den fronten.

I fredags åkte vi hem till Ida & Larse och grillade och åt en jätte god marängtårta. Tack Ida.

Helgen fortsatte med förfest här hemma med grillning på lördagen. Det var riktigt trevligt, var helt lagom med folk och vi hade trevligt, spelade kubb och tjata skit.
Sen tog vi våra cyklar och åkte bort till campingen där NästBäst spelade. Vilken bra spelning!!! Dom ska ni gå o lyssna på. www.nastbast.se där kan ni läsa lite mer om ni vill.
Så klart fortsatte festen här hemma efter campingen och jag tror inte jag kom i säng förrän 6 tiden... oj oj oj... va trött man va på söndagen.
Tobias och alla andra vänner åkte ut på sjön men det orkade jag inte, fick bli gräsmattan för min del. Det var helt ok, sten somnade så fort filten hade kommit på plats.

Denna veckan började vi med sommar öppettider vilket innebär att vi endast jobbar tisdag- fredag 9- 18. SÅ SKÖNT!!! 
så i måndags började dagen med en promenad med Maria sen fick det bli skogshyddan resten av dagen. Inte illa.

Har det hänt nått mer tro????
Minnet är bra men kort, tror detta är vad jag gjort. 

På måndag är jag lite sugen på stadt, Ida!!! Hör av dig (tror du läser detta) om  ni är sugna. Du vet ju vad som gäller.


ha det gött!!