Håller på att laga mat, väntar på att den ska bli klar i ugnen. Det blir lasagnette (hur det nu stavas??).
Kom hem från jobbet för en stund sen. Har vart en riktigt bra dag förutom när hyllorna skulle upp. 
Vi fick nya hyllor till alla våra produkter och det skulle vi packa upp men efter ett tag kände jag att det var lite mycket. ungefär som uttrycket "ju fler kockar ju sämre soppa". så jag gick o "gömde" mig någon annanstans. :) Men jag fick inte vara ifred så länge innan nån ropade. *suck* 
Blev så irriterad, säger jag en sak då betyder det att jag menar det jag säger. Och i detta fall GICK DET INTE!!!! punkt slut.

Var tidigt på jobbet idag förresten, jag färgade mitt hår eller jag gjorde det ju inte :) det var Sara. Tack så hemskt mycket. Är super nöjd. Kommer säkert nått kort här framöver.

Kan bli lite irriterad ibland och även i detta fallet, var inte bara hyllorna som bekymrade mig idag. Visst man kan inte tänka/ tycka (mm) som alla men sen får man inte vara elak heller för det tycker jag inte någon är förtjänt av. Men ni vet säkert va ni gör.?? 
Får väl se vad som händer. 
Tycker vissa bara resonerar på ett väldigt konstigt sätt men det kanske bara jag som "har otur när jag tänker". Måste höra me sambo..

Detta får mig osökt att tänka på vad jag läste på msn förut... Hon är ju ta mig fan inte riktigt klok om det stämmer. Men låt henne göra det så får vi se. Vi var faktiskt oxå 5 st så hon kanske ju försöka. Fast o andra sidan kan jag inte svara på  om det hänt nått tidigare på kvällen eller tidigare kvällar men för er två står jag rakryggade och säger att ni inte gjort nått. Förlåt men tyvärr så litar jag inte på DIG till 100% så jag kan inte säga det ovanstående om dig. Så mycket skit jag fått höra att du gjort mot mig. Vad ska jag tro???
Trodde på dig men vad fick jag för det? Kan du ge mig, för en gång skull, ett ärligt svar??!!
Får se hur det går, men det kändes som, av ditt ansiktsuttryck, i lördags att du blev lite osäker vart du hade mig. 
Orkar inte tänka mer på det. Ska ju åka till Canada och då vill jag ha det trevligt. 
Har tänkt alldeles för mycket på det genom åren. Slut på det nu om du kan vara ärlig.

Ska gå och titta till maten och sedan blir det Rosing och se vem som vinner hennes hjärta. Vet inte vem jag vill ska vinna, det blir bra vilken som.
Blev lite sen mat idag, men det gör inget. va inte spec hungrig när jag kom hem och sen fick vi lite fin besök av Noomi och Tomas.
Skulle hämta en sladd till nye husvagnen. Herregud va fin den va! Finns den under uthyres?? 

Blir nog till att vika lite tvätt och plocka iordning lite efter maten. Måste ju se till att man har alla saker redo när man ska åka. Förresten blir det kanske badhuset med Sara imorn o då hinner jag inte så mycket mer den kvällen. Får se om hon kan på kvällen.
Kanske ska börja på en "liten" packlista. Eller va säger du therese??? :D Det är jätte bra med listor, jag älskar det. Prova ska du se.. :D
Therese tycker jag är väldigt rolig när det gäller listor, jag kan skriva listor om precis vad som helst. Det är så när minnet är bra men kort då måste man har LISTOR!!!! :D:D:D

ha det nu gött allihop så ska jag gå o käka.
Sitter och väntar på att maten ska bli klar, inte lång tid kvar nu. Skönt, för jag har vart hungrig typ hela dagen. Tobias du får lära dig att göra lunchlådor och lägg nu på minnet att ja inte är någon lite mus!!! Vill ha mat!!!!!

Cyklade till jobbet i morse, rätt skönt faktiskt men vilken huvudvärk jag fick, *undra vart den kom ifrån*, och den ville inte släppa på hela dagen. Gör nu ett försök med att ge kroppen lite mat. Kan bero på det.. :)
När jag kom till jobbet skulle jag ha det lite lugnt enligt schemat men tji fick jag. Fullbokad HELA dagen. Fasen va gött. 
Gjorde jätte fina slingor på Maria (inte syster), attans att ja inte tog kort. 
Sen efter alla kunder ringde jag efter Tobias som fick ta med mig hem när han kom från jobbet. 
Orkade inte cykla hem med min huvudvärk.

Och nu sitter man här och ska äta kotellet med friterade klyftpotatisar och champinjonsås. Det är inte fel.
Skulle ätit ute var väl tanken, eftersom vi idag har vart ihop i 6 år- herregud va tiden går fort. 
Men jag kom på att denna mat också funkar och då sparar vi dom kronorna till Canada.

Nu kallnar snart maten.

Ha det gôtt!!!!
Jaha, då sitter man här igen en härlig måndagmorgon. Tycker inte om måndagar, men vem gör det???
Trodde jag skulle vara jätte trött idag, kanske kommer senare?, kunde inte somna i går. Allt bara snurrade i huvudet. Får se hur det känns idag. Kanske ska byta?? Men till vad? Har ju varit inne på det förut men tror inte det, fast o andra sidan varför va kvar i alla evighet. Nu har det ju iofs inte gått en evighet.
Tiden får utvisa.

Känner för att ta mig upp till Råda ikväll o gå lite. Nån som vill me? Behöver verkligen komma iform tills vi ska åka o det är inte långt kvar. 
Hoppas på sällskap, då kan man inte säga att man inte orkar. Perfekt.

Nej nu ska jag ta och äta upp mitt ägg sen blir det "gamla Bettan" (min cykel) till jobbet.

ha det fint.



5 dagar kvar.... till Canada! 
Sitter fortfarande i soffan, bara i en annan position :D

Vad gör man egentligen på söndagar??
Jag gör absolut inte för mycket. Blir en hel del tv men jag kollar ju inte jätte mycket på tv i vardagarna så jag får väl ta igen det på söndag. Finns väl alltid nått att plocka med (som min chef alltid säger). Tyvärr, om man ska säga så, är jag inte av den typ som håller på att fixa o städa hela tiden även om det ibland låter som det. När jag är ledig vill jag verkligen vara det också och bara få vara och göra det jag känner för, fast o andra sidan får man ju ta det man inte för idag, i morgon men men.

Har precis kollat på film med min underbara Älskling. 


The Changeling med Angelina Jolie. Mycket bra film och verklighet baserad. Utspelar sig i USA mellan 1920- 1935.
Den handlar om fru Collins (Angelina Jolie) som är ensamstående med hennes 9- årige son Walter. Men plötsligt en dag när hon kommer från jobbet är Walter försvunnen. Hon börjar leta men utan spår. Polisen är väl inte jätte duktiga på sitt jobb men en dag finner dom en pojke som dom återlämnar till Christina (Angelina), men det visar sig att det inte är hennes son. 
Så nu börjar en maktlös kamp för henne att hitta sin son. 

Den måste du verkligen se!!

Funderar på om man kanske skulle ta en promenad. Vore skönt med lite frisk luft. 
Kanske även blir någon mer film eller lite tv. Sanningens ögonblick börjar ju kl 21 det tycker jag är lite kul. 
Att folk är så intresserade av vad andra har gjort att man roar sig av att se när dom berättar vad dom gjort i sina liv. Helt sjukt att man kan tycka det är kul att se när dom sårar sin nära o kära, fast vad tror dom som sitter i soffan (i programmet) att dom har att vänta sig. Klart det finns smaskiga saker att få reda på, annars är det ju inte kul att ha me deltagarna. Så jag tycker att dom får skylla sig själva en del.


Klickade runt lite här o var för en stund sen och blev lite road... Tycker det är väldigt intressant att ni blivit så väldigt tajta.. Det är jätte kul för eran skull men jag tycker det är lite tråkigt att det ibland känns som att man inte visar varann respekt. Det spelade väl ingen roll egentligen kanske bara jag som är känslig. 
Skit samma. Orkar inte lägga ner mer tid på det nu..........


nu ska jag försöka komma ut.
Sitter i soffan och kollar reprisen av "Sveriges Värsta Bilförare".
Enbart lite trött från gårdagens bravader. Men jämfört med andra helger är det väldigt bra. :)

Tog ett bad igår i våran badtunna, mycket skönt men det var ganska varmt i början. Nästan bra gjort Jocke, eldade kanske lite mycket men men.
Jag och Sara satt i en stund men det dröjde inte länge tills vi tröttnade så vi gick upp, duschade och gjorde oss snygga för att fortsätta kvällen med fest och det blev det, fast lite halvt avslaget för min del tror badet gjorde sitt. 
Det blev några omgångar "Ultra Star" (singstar på pc för er som inte vet). Sen begav vi oss till Rymd, alla hade inte varit där och man kan ju lika gärna sitta där som hemma i dricka eftersom det är lite lounge stil där. med soft musik och goa fåtöljer. 
När alla fått i sig en öl, Larse va inte jätte snabb men jag kan förstå när du ska dricka  en rostad cresent som Matte uttryckte sig :D , gick vi vidare mot Harrys. Fasen va kallt det va men det kanske man får ta när man går i strumpbyxor och kort kjol. Kanske inte bra klädval till väder men va gör man inte. 
Väl inne på Harrys fick vi knô oss fram till garderoben och sen försökte jag o Sara få oss nått o dricka och efter ett tag blev det möjligt. 
Själv är jag inte så mycket för att dansa, tycker det är mest kul att gå runt och se vilka folk som är där och stå o tjôta lite skit. Men det var nästan omöjligt, fick helt spel på alla folk som bara var i vägen. Tyvärr så är det så med Harrys tycker jag iaf att man nästan måste vara dyngrak för att tycka det är kul för då skiter man i om nån knôr lr spiller, trampar på en etc etc.
Kände att jag inte riktigt va i det tillståndet igår så jag och Sara satte oss ner o babbla ytterligare lite och det kom lite roligt folk och höll oss sällskap.

På med jackorna och vidare mot Torngrillen. 
Sara va det du som sa att du skulle skaffa elektriskt halsband?? Jag kan också ta ett. 
Vi har ungefär samma problem med våra små pojkar, dom vill inte riktigt gå dit vi vill och det kan ibland bli lite jobbigt. 
Efter lite  knasigheter kom äntligen fram till Torn. Lång kö men vi kom fram till slut och som vanligt prata Tobias lite mycket om allt möjligt så jag va rädd att vi inte skulle få nån mat.. 
Förlåt Sara jag trodde det skulle ta lite längre tid men taxin kom ju till slut. Kanske va bra att vi va kvar när folk inte riktigt kan bete sig som man ska/ borde.
Fan va sur jag blir! 
Och som jag till dig igår så tar jag inte någons parti, tycker du har gjort mycket skit du med så jag är inte förvånad om det ligger någon sanning i det hon sa. 
Det finns ju ett talesätt: " Det är inte ens fel att två träter". Tror det stämmer ganska bra här.

Kom äntligen i säng, skulle ätit maten men jag va ju inte ens hungrig... varför skulle jag köpa mat??? Så deen åkte in i kylen och fick bli frukost. 

Eftersom man skulle ställe om klockan idag så blev ju klockan väldigt mycket, när jag kom på det, innan jag kom ur sängen. Det jobbigt att sova bort hela dagen när man inte är så trött sen dagen innan. Men va ska man då göra? något förslag??

kanske börja fundera på vad man ska packa ner till Cananda. Om 1 vecka sitter vi på planet, tror att vi snart är framme (deras tid).  Fy fan va skönt och komma bort lite grann. Lite ledighet det är inte fel. Sen kommer det nog gå ganska fort till sommarsemestern kommer. Tiden går ju jätte fort. Underbart!

Nu ska jag se vad dagen har att erbjuda.
återkommer kanske senare.

ha det bra!
Nu ligger jag och vilar. Jobbade ju idag, hade fullt upp. Skönt det när det är lördag eftersom det annars kan bli väldigt långtråkigt.

Ska bada tunna ikväll med goda vänner. Snöade igår och då blev vi lite sugna men snön fick inte stanna så länge. Men det får bli en skönt bad ändå. 
Sen får vi se vad som händer. Blir nog Harrys eftersom några är sugna på att gå dit och svänga sina lurviga :D

Är för trött för detta... kanske återkommer annars tar jag igen det imorn. Då kanske det hänt lite mer.

ha det!!!
Kommit hem från jobbet för en lite stund sedan. Va och inhandlade lite.. lr det kanske är fel ord ganska mycket... räkor med tillbehör.
Skulle ju ha räkkväll med självaste Micke men men det blev ej denna gång heller. :( 
Men det kommer som tur är andra trevliga vänner och förgyller våran fredagkväll med finalen i Let´s Dance. Vet inte vem man ska heja på men det ger väl sig. 

Nu kommer gästerna så nu får det va bra för denna gång
Kom upp riktigt tidigt idag, för att vara exakt kl 7. 30. Ska tillägga att jag börjar jobba kl 11. Men när sambon har bokat räkkväll här ikväll så var det bara för mig att gå upp så jag kunde städa av toaletterna och fixa ordning lite. Hinner ju inte så himla mycket när man jobbar kl 18. 
Efter städningen gjorde jag ordning frukost. 

satte mig i soffan och kollade lite på nyheterna. Har inte kollat på länge

Så mycket har jag nog inte ätit på länge. Men gott var det och länge tror jag att jag kommer stå mig. Det är bra.
Sen hann jag med att tvätta vårat sängöverkast. Mycket bra att komma upp i tid.

Känner att ja inte har så mycket mer att skriva nu. Hinner jag så finns det säkert lite mer att läsa senare ikväll. 

Nu blir det tandborstning och sen ta bilen till jobbet eftersom vädret inte tillåter cykel.

återkommer
Sitter i soffan och kollar på "Halv 8 hos mig". Tycker det är kul att se vad det blir för mat. Man blir lite inspirerad. Själv har jag ätit hemmagjorda köttbullar och potatismos.. så nu är man mätt och belåten.

Vad har då hänt sen sist?? 

Jobbade hela gårdagen, 7.30- 18. Man är ganska trött efter en sån lång körare. Men det är ju bara en gång i månaden så det får väl gå. Bad om att få ändra den men det passade sig inte. Orkar inte skriva hela historien här, blir bara trött på att när man får barn så får man alla rättigheter till allt, men ja tycker faktiskt att man får tänka på alla man jobbar med när man  inte är så många. Men det är väl bara att jag själv kör med samma stil när/ om jag får barn. 

Tycker man måste ha i baktanken att alla vill inte eller kan inte få barn så man kan inte säga "dom som har barn har första tjing på att vara ledig vid skolavslutning/ student lr dyl. 
Lite svårt att förklara kanske men ni får väl hojta om ni inte fattar och vill förstå vad jag menar.

 Åter till gårdagen...
Kvällen avslutades med väldigt god mat, pasta med stekta grönsaker, bacon och matlagningsgrädde(med smaken i locket) kommer inte ihåg vad den heter. hade den med svamp. Sak samma.. maten blev TOPPEN.
Avslutade med att se hur det gick för Rosing... ja jag vet att det är lite fjantigt men jag börjat kolla på nått måste jag fortsätta. Jag kan ju bara säga att det var helt rätt att Johan åkte ut, hon kanske inte är så bra på allt men hon är iaf värd en bättre kille än Johan. Han kanske är bättre men då är det synd att dom har framställt honom så. Sen tycker jag faktiskt att hon verkar va lite "brajt".. Hon va väl inte smartast i BB men alla växer ju till sig. 
Hon beter sig precis som "mandy" i "183 dagar". 
Det handlar om ett hus och Mandy är en deltagare och när hon kommer ut gör hon allt för att blir kändis. Opererar sig, spelar inte låtar, blir underklädesmodell mm.. Känns som att dom har gjort en Linda. 
Ni fattar om ni tittar på serien. Tyvärr är den slut nu men man kan titta på den på www.svt.se

Jaha så vakna man idag då, vakna tidigt kl 8 men Katrin är tyvärr inte så duktig att hon gick upp då. så klockan hann bli 9.15 innan täcket åkte av.
Letade efter nått att äta men det var riktigt svårt. Hade verkligen inte nått. Till slut kom jag på, och fick i mig lite. 
Ca 11 kom Sara till mig och vi tog en skön promenad. Får verkligen passa på när man är ledig och det är så fint väder. Man blir så glad när man jobbar när det är fint väder och tänker varje gång att man ska ta en promenad men när man kommer hem så är det ju kolsvart. Längtar verkligen till när man kan gå ut efter jobbet o det är så skönt ute som det är på sommaren. Nån som följer med till Råda????

Eftersom jag knappt inte hitta nån frukost blev det till att åka till Willys och handla lite. Så mycket har jag nog aldrig handlat när jag åkt själv. Har problem när jag kommer till kassan och jag ska packa ner i påsarna, så fort ja ser en kund efter mig blir jag super stressad så jag bara kastar ner varorna i påsarna så jag blir klar så jag inte tar tid för nån annan. Men idag gick det bra, tänkte på det hela tiden när jag stod i kön o väntade... tänkte på att jag skulle andas lugnt hela tiden så skulle det säkert gå bra och det gjorde det. Så det kan hända att jag kan åka själv nån mer gång.

Kom hem och kom på att jag skulle skura ur kylskåpet när jag ändå inte hade så mycket där inne. Det tog en stund, lat som jag är körde jag hyllorna i diskmaskinen men dom var ju så stora så jag fick köra en i taget typ så det kändes som det aldrig skulle bli klart men medans diskmaskinen körde så kom jag på att lite lunch skulle sitta fint. 
Efter en stund blev även kylskåpet klart och det SÅ fint. 

Efter det förberedde jag middagen och mer än så har jag nog inte gjort. Fast det kanske räcker på en dag... en dag då man är ledig.. Fast andra tycker ju att det är då man ska greja... Tur man är olika. :D

Skönt att bara vara ensam, träffar ju så mycket folk annars på dagarna- inte för jag har ont av det men då kan det va skönt att vara lite ensam ibland när man är ledig.

Eftersom jag inte är så snabb på att skriva, eftersom jag tittar på tv samtidigt tänkte jag kolla klart på Room Service som började för en stund sen. 
Efter det blir nog sängen, imorn är det jobb som gäller 10- 20. 

Ha det gôtt!!! 
Gjort det igen... så nu blir det ett långt inlägg.

Får väl fortsätta där jag slutade sist.

Lördag: Gjorde klart hela huset så det blev skinande fint sen var det bara att "hoppa" in i duschen och göra sig klar för det blev käk på Harrys med Ida& Larse, Aronsson, Elin och Tobias. 
Det gick verkligen ner i magen. Var ett tag sen vi käkade där så nu var det gott igen :D 
Efter maten åkte vi vidare till Rymd, Aronsson hade aldrig varit där på kvällen. Han har ju varit med och jobbat men det blir ju inte riktigt samma sak när man ser allt på kvällen.
Men det blev så himla mycket folk efter ett tag. Så vi åkte till ytterligare ett ställe, Bowlinghallen. Där var iofs inte mindre folk men det är lite större lokaler. 
Tobias som inte är som "alla andra barn" efter några öl ville bowla.. o så blev det. Tror dock det var han eller Aronsson som vann. Attans.
Bowlingen stänger ju kl 00.00 så det blev att bege sig till Harrys.. igen.... 
Träffade en hel del folk, det va trevligt. Harrys i sig kanske inte är det roligaste stället men det är ju dit allt folk går så vill man ha nån att prata med är det bara att gå dit. Tråkigt men sant.
Klockan blev 02.00 o dom stängde även här. 
Jag och "lite" Tobias bjöd på efterfest, blev sådär. Inte så många som jag trodde som kom. Men helt ok. När kl blev ca 05. 30 insåg jag att det var dags att gå och lägga sig eftersom vi skulle på kalas dagen efter. Till min systers man. Kalaset var hos hans föräldrar och jag kände att det inte passade sig att va bakfull/ trött och stinka alkohol..
Men musiken stängdes INTE av för att jag gick o la mig så jag sov till och från tills kl blev ca 12. då orkade jag inte längre vrida mig i sängen. 
Gick upp och plockade bland all disk, då insåg jag att alla gäster inte gått hem än och musiken fortfarande var på. Tobias måste varit bra full när han gick o la sig, ( han kom till sängen ca 8-9 tiden på morgonen) i sängen. Vet inte om han somnat nån annanstans först eftersom byxorna låg i gästrummet :D

Söndagen började med "Sveriges värsta bilförarare" och mat och ett försök att bli lite piggare, vet dock inte om det fungerade. 
Duschen, fixade iordning mig och sen bar det av till Örslösa och kalas. Det var lugnt och skönt. Drack lite kaffe och åt Tårta, tjata lite skit och sen blev Tobias lite yr i huvudet, så vi gav oss av hemmåt, berodde kanske på att alkoholen började gå ur kroppen. 
Han la sig i soffan när vi kom hem och jag va inte nått bättre.
På kvällen kom Susanna och Aronsson och det blev mat från Elan och WipeOut med efterföljande Sanningens Ögonblick. Vilka folk det finns.... *puh*
Våra gäster åkte hem och då var det bara att byta soffan mot sängen och somnade typ direkt när jag la huvudet på kudden.

Måndagen började toppen. Sov ut ordentligt eftersom jag tagit ledigt idag så var det bara att njuta o ligga kvar i sängen.
Hade bestämt, trodde jag, med syster att vi skulle simma så jag gick upp och gjorde mig klar och käkade frukost mm.
Tänkte att jag skulle vara klar när hon ringde mig eftersom även hon ville sova ut. Hann göra massa saker tills jag tillslut tog tag i tel o smsa.
Hon ringde strax efter. Blev inget sim, efter många om och men. Hon mådde inte så bra. Tror det är något spec. med mig, hon mår alltid dåligt när vi bestämt att vi ska göra nått så man får ändra planer. 
Vet inte om hon känner mig, det borde hon göra men... har lite svårt med det där att prata om att man ska göra nått för då planerar jag in det och blir då väldigt besviken om det inte blir så. 
Fast o andra sidan är det inte helt fel att planera in, för då kan man inte göra något annat...
Blev fast i soffan en längre tid.
Fick iaf tvättstugan klar som jag tänkte. Mycket skönt. Nu kan man tvätta och torktumla igen.. att man kan bli så handikappad.
Sen kom min räddande ängel, IDA, så åkte vi tillbadhuset. Det blev 1 km sim och bastu. Mycket skönt. 
Bara hem o landade o packade upp min badkläder efter det var det middag hos Ida & Micke. Inte fel, då behövde jag ju laga mat hemma.. :D
Jätte gott Ida. TACK!!!!!

Nu ligger jag i sängen och känner att klockan bara tickar. Börjar jobba kl 7. 30 imorn och slutar 18.00 så det blir en lång dag så det är verkligen sovdax nu.

Ska bli bättre på detta så jag hoppas att jag återkommer imorn igen....

ha det gôtt vänner!!!
Veckan har gått så fort. Fast det känns ju som att det bara är sön och mån... helgen går lika fort som vardagarna så man hinner inte riktigt njuta av nått känns det som. 

Annars i veckan har det inte hänt så jätte mycket.

I onsdags efter jobbet tog jag och Ida en promenad till Filsbäck och tillbaka, det va skönt. Fick ju hantlar i födelsedagspresent men dom va lite tunga så jag bytta dom och fick pengar över, då kunde jag köpa vikter till benen så dom hade jag givetvis på mig då vi var ute och gick. Kändes lite konstigt men jätte bra. 
Sen när vi kom hem hade Tobias och Micke lagat tacos. Jätte gott!!

Började sent på torsdag så jag och Tobias tog en morgonpromenad. Det va jätte skönt förutom att jag fick flåsor på fötterna. aj aj aj..
Gjorde mig klar och åkte till jobbet. En mycket bra dag. Hade blandat att göra, som jag skrivit förut  är det väldigt skönt när man varvar klipp med färg osv.
Kom hem vid halv 9 tiden ungefär, blev inte riktigt klar i tid men det gör inget. huvudsaken är att jobbet blir bra sen kan jag jobba över nästan hur länge som helst. 
Hände väl inte så mycket mer den dagen än äta mat o kolla på "Lyxfällan".

Sen blev det fredag och jobbet började kl 11 och kl 18 fick jag gå hem. Inte så mycket mer att skriva. 
Efter jobbet va det till att göra sig snygg och ta cykeln till Rickard och Cicci. Var bjudna på middag.
Mycket god mat och dryck. 
Kollade på Let´s dance och prata massa "skit", spela spel och hade Jätte trevligt!!! 
Klockan blev massor. tror vi tog tag i cyklen vid 3 tiden.. Jösses va tiden gick fort. 

Så denna lördag började med att man inte vakna jätte tidigt... 
Käkade frukost för sen stund sedan och blev kvar framför tv. "Irene Huss- Nattrond" va på canal+. Mycket bra film även om jag sett den ett antal gånger men då kan man ju sitta och göra annat o bara lyssna. Man vet ändå vad som händer :D

Vad händer ikväll då???
Har kommit upp några förslag me jag vet inte hur det går har inte hört så mycket mer från folk. Jag har iofs inte heller tagit tag i det. Men det löser sig säkert tills ikväll.
Är väl lite som ska göras här innan man kan börja tänka på nått annat.
När man jobbar som jag hinner man inte med så mycket på vardagarna utan att man får ta tag i allt på helgerna. Vilket ibland kan va väldigt jobbigt. Men man vänjer sig. 

Återkommer säkert senare.
Sitter i sängen nu, gud så skönt. Tidigt och bra.
Har jobbat idag mellan 8- 15. Perfekt dag och som avslutning gjorde Janni en ansiktskur på mig, dock med lite mycket olja för min sak men det var säkert bra bara det att man inte är van att ta så mycket. :) Men det va jädrigt skönt så det rekommenderar jag starkt.
Åkte raka vägen hem, skulle egentligen bytt resväskan jag fick i present men mamma kom ju inte me kvittot i tid så det sket sig.
Väl hemma började plocka iordning såg fan ut som bomben hade slagit ner men nu är det så fint så. Hann få i mig ett glas nyponsoppa innan Sara hämtade mig och det bar av till badhuset.
Väl inne i duschen kom vi båda fram till att där skulle vi kunnat stå hur länge som helst, men i samma stund kom vi på att det blir lite dyrt för att bara duscha så vi fick allt ta oss ut till bassängen o där gick det bra. 1 Km, det tycker jag är bra. Kändes i mina armar sen. Kanske inte är så tränad som jag tror. ;)
Men va trött jag blev på alla som flyttade våra kulor som vi räknade, hur många längder vi simmat, på.... Fôlk....
När tiden va inne fick det bli bastu och vi gjorde oss klara att åka till Willys o handla lite till kvällsmaten. Sara följde med hem och åt korv & mos. Tycker lite synd om henne, Mattiaz är ju i gbg till tors så hon är ju helt själv så därför tyckte jag att hon kunde följa med hem efter simningen så hon fick lite sällskap. 

Tycker själv att det är väldigt jobbigt att vara ensam hemma, då är det nästan lite synd om mig :)
Man behöver inte göra saker tillsammans hela tiden men det finns någon "där" iaf, om man vill prata lite lr om man inte (som jag) kan somna ensam i sängen. Då får jag trötta ut mig me att klicka runt här lr kolla på film lr dyl. så jag somnar utan att behöva ligga o fundera över massa saker.
Förresten så är vårat hus ganska stort för att vara helt själv och tänker man på hur mycket inbrott det vart i Råda så är det skönt om nån mer är hemma.

Skrev ju lite i söndags men kände att jag inte orkade fullt ut.
Låg iaf kvar i soffan lite tills Sara o Matte kom hit o vi käkade våfflor o myste. *mmmm mums* Sen blev det soffan osv. 
Höll på att tvätta samtidigt och helt plötsligt så fungerade inte torktumlaren längre men va har man då sina favorit :) pojkar till, jo till att plocka i sär den o se va det var för fel.. ooooppsss en hårnål. Har väl inget annat att säga än att det var jag, ingen annan i detta huset använder ju det så där blev jag skyldig. =) Men nu fungerar den så himla bra. Både tvättmaskinen, även om det inte vart nått fel på den, och torktumlaren.

Igår jobbade jag som vanligt sen hade vi möte efter jobbet. Bestämde bl.a. att sommaren ska vara som den alltid varit. Jobba tis- fre 9- 18 med 3 veckors semester. Perfekt!!! 

På tal om att jag skrev att jag var skyldig lite högre upp, det fick mig att tänka på att rättegången just nu håller på ang. fallet i östterrike.. pappan som stängde in sin dotter i källaren och bildade en egen liten familj med henne i bunkern.. Hörde på nyhetsmorgon igår, då dom hade en fd. chefsåklagare som gäst. Han sa "att ev ger man "pappan" mildare straff bara för att han är så gammal. För när han kommer ut så är han ännu äldre o mindre kapabel till att genomföra nått brott".
Det va fan det dummaste jag har hört på länge. 
Har läst boken "Skräckens hus" som handlar om det som hände i familjen Fritzl.
Fattar inte hur en människa kan bli så jävla sjuk i huvudet. Så jag tycker verkligen inte han ska få mildare straff.
Domen ska förmodligen komma nästa vecka så det får bli att följa nyheterna så får vi se om dom säger nått mer "smart".

Nu är klockan redan 23 och jag tror att jag behöver ha några timmars sömn innan jag ska jobba. 

återkommer förmodligen efter min promenad imorn.... om jag nu får nått sällskap.

Ha de fint allesammans som tar sig tid att läsa!
Ligger i soffan och vilar, ska se på "Spårlöst". Har väldigt ont i huvudet, vet inte vad det är men det kan bero på att jag ständigt är täppt i näsan och har svårt att sova pga det. Hoppas det blir bättre snart, känns som att jag inte får tillräckligt med syre till hjärnan. 
Kanske blir lite bättre om jag får vila idag.. som alla andra söndagar. :D

Vad har hänt sen sist då? Skulle var så duktig med att skriva här tänkte jag men har varit helt slut efter jobbet denna vecka och förresten va har man att skriva när det enda man gör är att jobba o komma hem.. äta o lägga sig.. ??

Va iallafall ledig i måndags och då fick vi gjort en hel del eftersom jag tyckte att Tobias oxå kunde vara hemma. Tycker det annars är lite jobbigt att han är hemma när jag är ledig. Får inte gjort nått.

Sen blev det jobb resten av veckan tom lördag.

I fredags satt jag framför tv o bara tog det lugnt helt själv. Tobias var på After Work. Och jag hade sagt att han INTE fick ringa mig när han skulle åka hem. 
Men när klockan va ca 4. 20 pep det i mobilen och det stod att han missat bussen o jag fick komma o hämta han i Skövde om jag ville men det blev ett.. NEJ på den frågan. Han fick sova hos en jobbarkompis o jag hämtade honom efter jobbet i lördags.

När vi kom hem började jag jobba med hemsidan, det tog en bra stund eftersom jag samtidigt ska kolla runt på internet och även på tv:n.  
Sen blev det melodifestivalen. Helt ok festival men jag vet inte riktigt om det va den bästa som vann..


känner att ja inte riktigt är i form. Blir väldigt tråkigt detta.
Får se om jag återkommer senare.
Nu sitter jag i soffan... IGEN! Ska vara helt ärlig har inte gjort nått annat idag. Käkade lite mat med Sara och Matte förut och vek lite tvätt innan det. Men annars har det varit tv.n för mig.
Helt fantastiskt, va ute igår men nykter ändå är det samma visa.. Soffan! Tragiskt.  Funderade förut på om man skulle vara hemma tills vi åker för att spara pengar + att man har lite ork att göra saker på söndagar. Eftersom jag jobbar varannan lördag så är man lite rädd om helgerna för man hinner inte med så mycket mer än jobb på vardagarna..
Ska försöka komma ihåg allt detta när helgen kommer krypande.

Nu dukar Tobias fram för blåbär och hallon pajs ätande. Ska bli mycket gott. Så man får i sig det dagliga sockerhalten. 
Håller på att titta på Singing Bee, lite kul o lyssna på hur folk sjunger. Att dom kan me???!!
Sen blir det nog Wipeout, får se vad det är för program.
Känner att jag inte har så mycket mer att tillföra här. Får se om jag återkommer senare.
Nu ska jag äta paj!
Det började väldigt bra igår. Kollade på Melodifestivalen med Maria, Victor och Susanne medans Tobias, Matte, Larse och Karlsson badade tunna. 
När dom hade fått "russinhud" kom dom upp och förfesten började ordentligt. Det var UltraStar på pc:n och det sjöngs för glatta livet. Emma, Erik, Stina och Daniel kom, mycket trevligt. 
När vi inte kunde prata pga all sång eller skrik hur man nu ska se på saken. Tog vi bilen fram till staden och kastade bort lite pengar i entrén på Stadt. 
Det är inte trevligt att gå in på ett sånt ställe när man är helt nykter. Om folk bara kunde sluta knö. Hoppas man inte är så själv bara när man festar. Får nog tänka på det nästa gång. 
Eftersom klockan var ca 01 när vi kom in på stadt så dröjde det ju inte länge tills vi började gå mot utgången. 
Trodde natten skulle fortsätta i liknande stil. Bra!, men där hade jag lite fel.
Jag började med att köra hem Emma, Karlsson och Virre.
Åkte med Larse vidare till Torngrillen där vi skulle möta upp Tobias, Matte och Sara men när vi kom fram hade dom tappat bort Tobias. 
Jag började gå gata upp o gata ner men ingen Tobias såg jag, ska meddela att det endast var 1 grad. Det va inte varmt att gå i skinnjacka.
Gick tillbaka till bilen och tog en sväng hem men där var han inte. Gjorde några turer runt stan och fram och tillbaka hem och till stan. 
Men efter ca 1 1/2 timma visste vi inte vad vi skulle göra. Då hade vi inte enbart åkt runt vi hade också ringt Polisen, väckt personer han ev kunde gått hem till men utan resultat.
Körde ut till Vinninga med två trötta vänner. 
Åkte raka vägen hem, somnade nästan bakom ratten så det blev sängen direkt. Stensomnade.

9. 20 går Tobias upp ur sängen, dricker vatten och tar en dusch. Utan att förstå, verkar det som,  vad vi gjort på natten. 
Han hade ju somnat på Hotellet, kom hem vid 6 tiden efter en taxiresa förbi 7-eleven för att köpa jordgubbsyoughurt och räkost och såklart en korv.
Vet inte riktigt vad som händer i hans hjärnkontor vissa lördagsnätter? 
Slutet gott, allting gott.

Ligger nu i soffan och kollar repriser på tv.n mycket annat finns det inte. Blir nog snart käk med Matte o Sara då Tobias även ska förklara sig för dom. 

Återkommer säkert senare.
Nu är hela huset färdig städat och jag ska snart bädda med nya fräscha lakan i sängen. Längtar nästan lite tills man får krypa ner då det doftar nytvättat. 
Annars har jag inte gjort så mycket.
Käkade lunch med Larse, Matte och Tobias förut och hamnade lite framför tv,n vilket var mycket skönt.  
Dom ska ju komma o bada i tunnan ikväll o så. Får väl se vart det leder. Jag ska iaf vara nykter, orkar inte när jag är så förkyld jobbigt om det inte skulle gå över på länge. Det är ju inte så lång tid tills vi ska åka o då vill jag inte vara sjuk. 
Nej, nu har jag inte mycket mer i huvudet att skriva men som jag skrev förut. återkommer väl under kvällen.

Skönt att få sova ut. Vaknade iofs tidigt eftersom Tobias slog på tv,n vid 8- tiden men han va snäll så han hade väldigt lågt ljud så jag somnade om. Vill verkligen bli av me min förkylning så jag tänkte att den kanske försvinner om man sover. 
Vaknade igen strax efter 9. Då kom Tobias med en bricka med frukost o tända ljus. Så gott och så klart mysigt. 
Åt och kollade på nyhetsmorgon så man vet vad som hänt här i världen, kan va lite bra tänker jag.

Gick upp och duscha och gjorde mig ordning för dagen. Så nu sitter man här. Ska väl snart börja städa eller iaf plocka ordning lite ifall det kommer folk hit i kväll. Vissa var lite sugna på att bada tunna men vi får väl se. Dom har ju inte börjat greja med det än och det tar ju sin lilla tid. Tiden får utvisa.

Va på bio igår efter jobbet. Män som hatar Kvinnor. Mycket bra film men väldigt jobbiga scener ibland. Men klart sevärd film på bio, annars kan svenska filmer va sådär tycker jag. Men denna borde alla se.

Nu händer det nog inte mer här om jag inte tar och lyfter mig från stolen.
Återkommer säkert senare
Började på jobbet tidigt, klockan 8. Var ensam till kl 9, då kom Sara. Det va skönt på ett sätt att vara helt själv, inte så ofta det händer. Städade lite, det va skönt att få det gjort.
Eftersom min förkylning verkar trappas upp tog jag ledig från kl 12, skulle jobbat till 15 så det va helt ok att gå hem. Gick o köpte en tröja på Vero Moda först o leta efter jeans men det hittade jag inte. Jobbigt.
Åkte hem o käkade lite lunch, la mig i soffan o kollade på 183 dagar för att se va det var för serie. Helt ok men inte så att jag fastnade direkt kanske får ge det nått mer avsnitt. 
Somnade i soffan, mycket skönt men det var mindre skönt när benen började domna bort. Sköna soffor men inte alltid när man sover i dom. 
Kunde sova kanske 2 timmar sen var det dags att gå upp o duscha och göra sig klar.
Hämtade 

och åkte vidare till Pirum där vi skulle äta för att
 skulle få sitt Gesällbrev. Grattis Sara!
Vi åt tre-rätters. Mycket gott. Rekommenderar verkligen Pirum. 
Jag har varit lite skeptisk, har lite svårt för fisk men jag får allt ta o ändra mig, för dit ska jag igen.

Åkte hem och gjorde mig klar för sängen. Kröp ner och här ligger jag nu. Kollar på Big Brother reprisen. Jösses! Hur kan folk me att vara med i det programmet...

Nu tror jag att jag ska sova så jag orkar med morgondagen. Då blir det jobb och bio med underbara vänner.
God Natt!


Idag kom man upp i tid men jösses vad trött man var. Kunde ta det lugnt o sen tog jag "gamla Bettan" (min cykel) till jobbet. Det var mycket skönt väder ska jag säga men vad trött jag blev, märks att man börjar bli förkyld eller om det är min allergi (om det nu är det) som spökar.
Förmiddagen sprang i väg och på lunchen gick jag till apoteket för att köpa lite grejor att kurera mig med. Vill verkligen inte bli mer sjuk. 
Dagen fortsatte och det var dags att åka hem, blev hämtad vilket var mycket skönt när man är snuvig o lite hostig. 
Åkte förbi 


Åkte faktiskt förbi Mc Donalds, Tobias hade innan köpt Sushi men det är jag inte så förtjust i och jag är lite trött idag så, så fick det bli.
Precis när jag satt mig i soffan och slagit på tv:n kom första vännen


sen nästa

Det blev Arga Snickarn och lite tjat. Sen var det dags att göra klart för kvällen o uppsöka sängen. Börjar bli väldans förkyld. Så det är väl bäst att försöka sova bort det.
God Natt



Idag klarade jag av att gå upp i tid och då menar jag verkligen i tid. 7.06 stod klockan på när jag slängde av mig täcket. Lite trött i ögonen, kändes som jag inte sovit så mycket men vad gjorde det när jobbet väntade. 
Gjorde mig klar utan att stressa, hann till och med  både äta en fralla och koka ägg. 
När jag kom till jobbet frågade Sara det första hon gjorde om hon fick fixa mitt hår, och vem kan tacka nej till det. Satte mig i stolen och hon började föna. Tack Sara!!

Dagen började jätte bra med en toppen kund som avlöstes med en ny kund som jag gjorde mycket fin. Sen var det dags för lunch, förmiddagen gick väldigt fort. 
Hade några klippningar kvar innan dagen var över, gick så bra. Kände att jag verkligen var på topp denna dag. Det är man inte varje dag men det var riktigt skönt att känna det var faktiskt ett tag sen. Hoppas det känns likadant i morgon.

Skulle handla efter jobbet. Plockade till mig det jag skulle ha och gick till kassan. Precis när jag plockat upp och kassörskan börjat slå in varorna kom jag på, min plånbok är HEMMA. 
Struntade i sakerna och åkte hem, hämtade pengar och åkte till nästa affär. Det blev Netto. Inte rolig affär men dom hade det jag skulle ha så det fick bli bra så.

Kom hem, Plockade i ordning lite, får passa på när man är på humör. 
Älsklingen hade maten klar när man klev innanför dörren. Den var mycket god!



Hade precis svalt sista tuggan när det knackade på dörren. Och in kom en kär vän


Sitter nu framför tv:n och tänkte avsluta kvällen
 
men kom genast på att det behövs vikas lite tvätt. Säger det igen.. Får passa på.
 
Började dagen med att sova lite längre så det blev lite stressigt, men Tobias jag försökte trippa så försiktigt jag kunde. Han tycker jag låter som en elefant när jag går och speciellt när jag är stressad. 
Kom upp gjorde mig klar

och tryckte i mig ett ägg, nästan på vägen ut till bilen. 
Ja vet, jag är riktigt lat. Men jag är glad att jag tog bilen, hade inte varit kul att gå/ cykla i detta väder hem, bara massa blaskig (tror det heter) snö.

Kom till jobbet och fick beskedet att två som skulle jobbat var sjuka så det var bara att hjälpa Sara fixa  iordning så hon hade tid att ringa kunderna. Dagen ordnade sig mycket bra. Hade väldigt bra behandlingar, blandat hela dagen. Det är det bästa. Blir det en dag då man bara har klippningar kan det bli lite tungt så det var väldigt bra idag, hade ungefär varannan.
När det är så bra går tiden väldigt fort och det var dags för lunch, då fick det bli den goda köttfärssåsen med spagetti som vi gjorde igår. Och jag avslutade med


Sen var det igång igen. Tiden gick och det var dags att åka hem. Eftersom jag ändå skulle handla skjutsade jag hem denna snygga arbetskamrat.


Nu är jag, som ni förstår hemma och ska väl börja fixa lite käk..
Ida & Mikael var här tidigare och fikade, mycket god kladdkaka, och pratade om hur deras resa hade varit. Rekommenderade Thailand istället för Vietnam. 
Vi fördrev tiden med våra "leksaker"  men varken jag, Ida eller Micke hade tålamod så vi gav upp på dom som inte Tobias visade lösningen på.


För att fortsätta på våran ordentliga bana denna söndag lagade vi köttfärsås och spagetti till middag. Mycket god! 


Efter middagen tog vi en promenad efter en hel dag i soffan, till Hjertberg. Kände att jag behövde lite socker när jag vart så ordentlig hela dagen, så det fick bli lite.....


Avslutar kvällen och denna helg och vecka med godis skålen och älsklingen bredvid mig i tv- soffan med denna veckas Beck- film.

Jaha, då var min tur kommen att skaffa blogg. Känner pressen, eller kanske inte men det är väl alltid trevligt att skriva av sig lite.

Som ni säkert förstår kommer det väl mest handla om mig, vad annars med en blogg, tänker jag.

Sitter i tv- soffan just nu o väntar på Ida & Mikael. Jag ville ta en promenad men det blir en fika istället med gott sällskap. Måste få höra hur dom haft det efter två veckor i Vietnam. Känns som vi inte setts på hur länge som helst. Men det blir nog skönt att bara få sitta här o fika, tjôta lite skit och bara få ta det lugnt. 
Det var 25-års fest igår och det tar ut sin rätt, är endast trött idag men det räcker. Skönt att jag tog det lugnt igår, vet inte hur det gått med min sambo annars. Fick leda ut honom till taxin o in i huset så då är det skönt att man tar det lugnt så man har all energi över. 
Hade väl i och för sig förra helgen i baktanken, då blev det lite eller ganska för mycket av det goda.

Nej, nu ska jag försöka ta tag i mitt liv igen så jag är i form till vi drar iväg i April. Mamma vill inte vara hemma på sin födelsedag så hon bjuder hela familjen till faster i Canada, riktigt sköna 10 dagar vi ska ha där. 
Är det nån som har förslag på vad man kan hitta på för kul.
Det ska bli riktigt najs att komma bort ett tag och ladda batterierna, om inte familjen tar slut på dom förstås innan man kommer komma hem. Men jag hoppas på det bästa. 

Nu ska jag jobba för att få denna blogg att glänsa.