Helt underbar!!!

Jobbade som vanligt i fredags och sedan var det bara att stressa hem, göra sig redo för att ha lite grill- förfest här hemma. 
Mycket god mat även om det kändes som att man fick slänga i sig den men det funka. Men vinet Sara, jag tyckte bättre om det andra men då vet vi det till nästa gång. :D
Jag, Tobias och Larse tog våra supercyklar och resten fick åka med Andreas till bowlinghallen. Det va ju äntligen dags för Lidköpings Rockfestival där min bror med band skulle spela (www.myspace.com/insomniaswe)
Det var några fler band med också som va helt ok, det är ju inte riktigt min typ av musik men det funkar. Träffade Therese och Pierre och vi pratade bort några minuter. 

Klockan 00.00 var det slut på bowlinghallen och då blev det till att gå vidare, fick ju bli Stadt för vad annars finns det. Det jag inte riktigt hade tänkt på var att det var fredag så man kom ju inte in på Harrys + att det kanske inte var så mycket roligt folk ute. Men jag och Sara hittade några roliga på dansgolvet där vi blev stående ett tag. Mycket trevligt!!!
Efter lite dans o lite rolig diskution med Leo tog jag min cykel och åkte hemmåt. 
Mellan landade på "Torn" där Olsson och Stina satt och åt. Och jag syndade lite. Stina orkade inte äta upp sin mat så jag fick resten. Aj aj aj :D Men det va rätt gott ska jag säga...
Dom fick tag på skjuts hem och jag tog min bike.
Kom hem och hittade Tobias sittandes i källaren i soffan och sov. Jag släckte i taket och gick o la mig. 

Klockan 9 ringde klockan. Helt ok, va ganska pigg, hällde i mig en "mat- drink" och klädde på mig och åkte bort till Linda som ville ha hjälp med sitt hår inför ett bröllop. Klart man ställer upp. Får ta en fika nån dag hurru!
Kom hem och fick ett jädrans ryck, började plocka ordning från gårdagen, tvätta och fixa.
Sen blev det en tur med Ida och Larse till Skara. Till sportringen och inhandla ett på inlines till mig så jag och Tobias kan åka tillsammans. Mycket fint.
Gick även in på Jula där jag hitta ett par jobbyxor, alltid bra att ha. Har fasen letat hur länge som helst men nu äntligen hitta jag. *jippie*
Skulle tagit en fika men allt var stängt, *typiskt*. Åkte till Vinninga istället och hämta Sara. Hennes bil var ju hemma hos oss.

Väl hemma tog jag och Tobias en tur på våra nya Rullskridskor :D Va lite ostabilt i början med det tog sig. 
Sen blev det dusch och fix inför besök på Krog och Kompani.
Lite käk där med Ida, Larse, Holmen och Linda. Jätte skönt och sitta där i kvällssolen och käka lite god mat och dricka en god öl. 
Det gör man allt för sällan, tur att sommaren är här  nu så det får bli lite sånt där..

Alla var ganska trötta, förutom jag som va lite sugen på att fortsätta där jag sluta dagen innan, så det blev inte jätte sent.
Fick följa strömmen och ta cykeln hem, åkte förbi 7eleven och köpte faktiskt lite lösgodis, sjukt länge sen jag åt det. Men det kändes lagom med typ dom 10 godisarna jag åt, menas vi såg Robinson reprisen, tänk förut kunde man sitta och bara trycka in godisar. Skönt att det blivit ändring på det där... :D

Somnade som vanligt i soffan och det blev jätte jobbigt och ta sig upp till sängen. Tillslut lyckades jag.

Sov ut riktigt ordentligt idag. Klockan var säkert närmare 10 när vi gick upp om inte mer.
Drack frukost och drog på mig nya byxor för nu blev det jobb.
Rensade klart i häcken vid plattorna och la ut täckbark. Blev mycket fint. Synd bara att det bara är på våran sida det är så fint, vore kul om grannen nån gång kunde fixa lite men det kan man väl glömma.
Så här fint har vi det nu:




Klockan 15 bar det av mot Vinninga och morsdag middag hos Tobias mamma. Fin fin mat och massa efterrätt. *jisses* får nog vara noga med min promenader denna vecka. :)
Efter några timmar hos hans mamma åkte vi vidare till min mor o far för att bara prata lite. Klockan sprang i väg så det var verkligen på tiden att åka hem. 
Och nu ligger man här i sängen och nästan somnar. 

jag kan iallafall sammanfatta att helgen varit TOPPEN!!!!

Återkommer 
Känner mig helt slut, skulle egentligen tagit den dagliga promenaden men blev sittande framför datorn. Fast det gör väl inte så mycket. 
Skönt att bara ta det lugnt. 

Tiden har sprungit ifrån mig så jag har inte riktigt hunnit med detta ställe. Ska se om jag minns vad jag gjort sedan sist..??

Torsdag
Ledig dag= mycket skönt.
Saknade jobbet lite eftersom jag var ledig även onsdagen men det va skönt med en dag man bara kunde slappa på eftersom vi var då duktiga på onsdagen och städa hela huset.
Va själv hemma nästan hela dagen eftersom Tobias åkte till Blomberg och hjälpte Christian i stugan. Han ska göra om köket och då är det bra med lite hjälp. Går lite fortare då. Kanske det kan vara klart till midsommar, om han nu ska ha den berömda midsommarfesten där i år igen???

Christian följde med hit hem när dom var klara. Vi grillade lite kyckling och hade en mycket trevlig avslutning på denna lediga dag.

Fredag
Mellan 11- 18 var det jobb som gällde. Hade helt fullbokat så det var inte många minuter över. Ganska skönt, hände en hel del på salongen eftersom det var marknasdag i Lidköping.
Vi hade lotterier och mycket fina erbjudande. 
Men dagen gick mot sitt slut och det blev en promenad hem i det fina vädret.
När man kom hem var bordet dukat och våra kära vänner satt och vänta in mig. 
Blev räkor o god sallad med Matte och Sara. Mycket fint!!!
Tobias hade bestämt att efter maten skulle monopolet åka fram, eftersom jag är lite emot att spela det med han tyckte jag att den idén inte lät så bra men alla andra höll med honom så det var bara att spela men vem vann efter ca 2- 3 timmars spel??? Jo, Tobias! Han satt där med ca 50 000 kr.. om det ens räcker. Hade slagit ut först mig sen Sara och sen även Matte.
Vill ni spela nån mer gång med han???

Eftersom jag skulle upp o jobba dagen kände jag att sängen ropade på mig.

Lördag
Började som vanligt 8.30. Helt ok, inte alls svårt att komma ur sängen trots att jag inte somnat så tidigt dagen innan.
Väl på jobbet gick det som smort. Helt plötsligt var klockan 13 och det var dags att dra sig hemåt.
Åkte hem hällde i mig en "mat"drink och vilade lite framför tv:n.
Sen var det dags att åka iväg igen. Sirius sportsclub hade medlemskväll och hade bjudit dit salongen så vi kunde göra lite reklam och sälja lite småprodukter mm. Så det var bara att infinna sig där mellan 15. 30- 18.
Kvällen avslutades med grillning hos Anna och Christian. Väldigt skön kväll, vi satt ute till säkert kl 22.00. Hur skönt som helst. Måste vi göra om!!
När vi hade haft lite livliga diskutioner, eller va säger du Ida??, åkte vi hem. Trötta, mätta och nöjda med vad kvällen haft att erbjuda

Söndag
Eftersom min kära vän Ida vaknar så tidigt så ringde hon och väckte mig, tur va väl det annars tror jag att jag kunnat sova bort hela dagen.
Hon hämta mig och vi får tillsammans med Emelie till Råda och tog ett varv i 5:an. Jösses vad vi gick, tyckte det gick hur snabbt som helst, det får vi nog göra om Ida. Du kanske kan RINGA MIG när du KAN :D :D D: !!
Eftersom jag kände mig riktigt redig efter promenaden var det lika bra att fortsätta i samma anda så det fick bli gräsklippning. Det va på tiden, tyckte inte det var längesedan jag klippte men det hade växt hur mycket som helst. 
Följande eftermiddag gick åt att göra lunchlådor, eftersom vi nu för tiden enbart (ska iaf försöka) äter fastföda till lunch.
Ida och Larse sällskapade oss på kvällen. Blev en film och lite käk.

Måndag
Jobb igen ( 9- 18 ).
Tobias hade bestämt att åka ut och fiska med Aronsson så jag kände att jag var "tvungen" att hitta på nått. Inte så kul att sitta hemma själv.
Fick bli en promenad till Familjen Lövberg där det bjöds på grillat. Fick fuska lite med maten men jag har intalat mig själv att inte vara så stenhård som jag brukar utan att det får ta den tid det tar. Det är egentligen mycket bättre, då blir man inte så besviken över sig själv om man inte klarar det.
Satt på deras uteplats hela kvällen och bara tjata massa skit. Jätte trevligt.

Tisdag
Självklart jobb igen.
Direkt efter jobbet drog jag med min kära mor ut på en promenad, vi gick i Vinninga i ca 1 1/2 timma. 
Är så lätt att gå när man är två, när man går och pratar hela tiden. Tiden bara rinner iväg.
Väl hemma igen blev det dusch och sen stupa jag i säng.

Onsdag
Perfekt dag på jobbet med blandade kunder. 
Kände för att hitta på något idag men som jag skrev har jag inte riktigt fått tummen ur. Får väl bli en annan dag helt enkelt. 

Har varit helt rastlös hela kvällen men ändå har jag inte orkat ta mig för nått, fan va irriterande det är. Har inte ens fått i mig nån drink/ mat än och klockan är 21. 20. Inte bra!!
Känner att jag nog måste ta mig i kragen NU!!!


Återkommer!!!

Ledig, men klockan 7 ringde klockan. Gjorde mig klar för att bege mig till tandläkaren. 
Gick super bra. INGA hål, fast det trodde jag inte heller har inte haft nått hål i hela mitt liv.
Men däremot sa tandläkaren att mitt problem var, tandsten, så hon rekommenderade en el-tandborste.
Efter 1TIMMA!!!,  har ni hört, var man klar. Man ska ju få ut nått för alla pengarna. *puh* 580:- det är ingen rolig utgift, fast bättre o betala än att tänderna ramlar ur :D

Åkte och handlade lite yoghurt som jag idag skulle få äta till frukost, mycket smarrigt!!! För nu är det slut med det här. ÅH va skönt!!!



Efter frukosten blev det städning...
Jag tog hand om dammtrasan och Tobias tog hand om dammsugaren och moppen. Efter 3,5 timma var vi helt klara.
Detta kanske förklara varför jag inte tycker om att städa, tycker vårat hus är ALLDELES för stort när det är städtajm. Men gud så skönt när det ä klart. Men det går ju bra när man är två. 

Åt lunch, yoghurt igen.... 

 Skjutsade Tobias till Blomberg efter städningen, han skulle greja i stugan, men på vägen dit fick det bli att inhandla en 



Påvägen hem, åkte jag förbi bowlinghallen för att ställa mig i solariet, det va riktigt najs sen blev det apoteket. Har fått nått i ögat, vet i tusan va det kan vara men jag köpte en salva så får vi se om det försvinner..
Jag hann plocka upp den nya tandborsten och sätta den på laddning sen va det bara att ta en tur till Blomberg igen, Tobias ville ju komma hem :)


Lagade mat när vi kom hem, första "riktiga" måltiden på 8 dar. Den smaka riktigt gott, att potatis kan vara så gott!!




Nu sitter man i soffan och bara slappar.. 
Förhoppningsvis blir det en film lite senare när Tobias och Matte har tröttnat på att fiska.


Fick förresten ett glädjande besked på posten.





återkommer
Sitter i sängen, hade egentligen tänkt att jag skulle jobba lite med hemsidan men jag har inte fått några kort av mina kära arbetskamrater. Fattar inte hur sega vissa kan va?? Tänk på att det är ju som får skiten när den aldrig uppdateras, men det är inte lätt att uppdatera nått när man inte har kort/ info etc på sin egen dator. 
Sen tycker jag det är bättre att jobba en stund när man ändå jobbar, känner inte för att sitta 15 min varje kväll. Vore väl det bästa för sidan och tittarnas skull men man har faktiskt annat att gör också. Tyvärr förstår inte alla det men en dag kanske polletten ramlar ner även på er/ dig...

Har jobbat idag, det va en ganska tuff dag. Hade inte så hemskt mycket kunder men jag tycker det är riktigt tungt nu att man inte får äta nånting. Men det är bara imorn kvar sen ska jag börja äta yoghurt och müsli igen. Ska bli myket gott och på fredag ska jag, om vädret tillåter, grilla kyckling. Underbar middag med en god sallad. Någon som vill sällskapa???
Efter jobbet idag åkte vi direkt till mormor, Tobias skulle installera hennes nya dator. Sen efter nån timma kom vi hem och Tobias åkte raka vägen till sjön, skulle bli fiske. Skönt på ett sätt för då har dom stillat deras behov lite.
Så nu sitter man här.... lyssnar på tv:n och klickar här.


Vad har helgen då haft att erbjuda??
I fredags jobbade jag mellan 11- 18, sådär dag. Åkte hem och fick se Tobias och Matte som la plattor. Va fint det blir!!!
Hände egentligen inte mycket mer den kvällen, blev talang 2009 och lite grönskaksbuljong.. mmmm va gott... *noot*

Vaknade tidigt i lördags, kom fasen inte ur sängen för det. Skönt och ligga och dra sig och kolla på tv när man ändå är ledig. 
Smsa Sara och kollade om hon ville följa med till Lidéns och köpa lite blommor till våran fina framsida och det ville hon. 
Så vi tog bilen dit medans killarna fortsatte att lägga plattor. 
Efter en inte så billig tur till Lindéns kom vi hem och planterade lite fina blommor, tänkte ta ett kort men har inte riktigt fått till det än. Kommer kanske senare.
Sara åkte hem för att äta. Så jag började slipa utemöbler men jag orkade endast bordet. Blev helt slut. Känns verkligen att man inte får någon mat i magen. Så det fick bli tv- soffan, även om det var väldigt fint väder, och där somnade jag och sov i ca 2 timmar. 
När jag vaknade kom Tobias in, då hade dom slutat jobba för dagen och det blev melodifestivalen för oss.
Helt ok, vet inte om jag gillar vinnarlåten så mycket som alla andra verkar göra men det kanske ger sig när jag får lyssna på den lite. 
Har tydligen gått en del på radio men jag lyssnar knappt på radio, blir helt knäpp i huvudet. 
Direkt när schlagern va slut stensomnade vi i sängen. 

Vaknade tidigt på söndagen också.. konstigt att man inte sover längre när man ändå är ledig, fast det är ju bra att man vaknar i någorlunda tid så hinner man göra något på dagen.
Låg kvar i sängen och kollade på Robinson.
Gick upp, drack lite frukost och sedan gick vi ut. Tobias fortsatte med plattorna och jag med att slipa möbler.
Smarta Katrin funderade först på om hon skulle smörja in sig med solfaktor men sen kände jag att det behövdes nog inte, jag hade endast 20 hemma. Lite mycket. Fast det får jag verkligen "äta upp" nu.. ser nämligen ut som en kräfta på axlarna och övre ryggen. Snyggt... nej inte speciellt.
Kvällen avslutades med film. "Allt flyter" och "Om Sara". Sen var det sov dags för att orkar upp till jobbet.

Nu ska jag nog borsta tänderna och göra mig klar för att sova.. börjar bli lite trött i ögat.

*återkommer*
Ligger i soffan och kollar på "Grannfejden". Vilket folk det finns. En riktigt surgubbe tycker att man måste göra som han säger och att det inte finns några andra alternativ. 
Hade inte velat ha han som granne. Han säger att det inte får se ut hur som helst på tomten. Då ska han se våra grannar, dom har inte finaste tomten. Är väl inte så illa som i grannfejden men ändå.
Surgubbens son bodde i huset bredvid och han släppte ut sin hund kl 06.00 som sprang omkring lös och skällde och hade sig. Men ägaren tyckte inte det va tidigt, eftersom han gick upp vid 4- tiden när han jobbade. 
Robban, frågade om dom inte tyckte det var lite väl tidigt. Grannen kan ju faktiskt ha ett nattjobb.
Surgubben svarade att det var inte hans problem.

Kolla på det på www.tv3.se och ni kommer fatta.

Började jobba kl 11 idag, det var mycket skönt. 
Men gick upp i tid, skulle ju börja med den riktiga fastan idag. Endast vätskemåltider.

Ört-te när man vaknar- helt ok.
Till frukosten "äter" man en plommondryck som man blandar med vatten .
På förmiddagen dricker man te igen
Till lunch "äter" man 2 olika drycker. Tyvärr, får man säga, fick jag bara i mig den ena. Grönsaksdrycken fick åka i slasken. Kräktes nästan när jag tog en klunk. Så den kommer jag hoppa över imorn och lör.
På eftermiddagen dricker man te igen
Till middag "äter" man grönsaksbuljong
På kvällen dricker man te igen

Det va mina 6 dagars meny...


Jobbet gick helt ok, kunde haft lite mer bokat men det var helt ok. Kunde plocka med lite annat. Och äntligen när kl var 20 fick jag åka hem. 
Och nu ligger man här... ska nog gå o lägga mig i sängen istället och kolla på Gordon Ramsay.

God Natt
Vaknade tidigt idag. Gick upp klockan 7 efter att jag vaknat en gång i timman sen kl 5. Kände mig väldigt pigg. Väldigt skönt.
Gjorde mig klar, drack mitt te och åt min yoghurt med müsli, underbar fasta.
Hade en väldigt bra dag på jobbet också, skönt att man inte har överbokat när man inte äter nått.
Möte på kvällen, gick bra- tog kanske lite längre tid än vi trott men vad hade man egentligen väntat sig.
Men va jobbigt det är när man inte kan göra sig förstådd, förklarar och förklarar men inget hjälper.. *attans*

Har ju vart härifrån några dagar pga att jag vart med jobbet på Kryssning till Mariehamn med Birka Paradise.
Riktigt kul va det.
Vi åkte tåg till sthlm (i sön) och redan där började vi med varsin öl som sen övergick till cider och vin.
Kom till sthlm och tog oss bort till båten, gick väldigt smidigt med tunnelbana.
Väl inne ställde vi oss i kön för att "checka in" och han på andra sidan disken sa att vi fått 2 4-bädds rum o en svit... 
Eja trodde det var fel men han sa, "Nej, det står här. En svit på Kopparsalongen."
Så blir det om man är bra kunder.. 
Vi hade en stund till godo så vi fortsatte där vi slutade. Fram med vinet och cidern. 
Väl på båten han vi endast lämna våra väskor för att sedan gå o äta 3- rätters. Väldigt god mat.
Satt och tjata skit under middagen, det är trevligt. Blir lite annat prat än på jobbet.
När middagen var klar begav vi oss till Tax- Freen. Köpte lite gott att dricka till kvällen, gick upp till våra rum och gjorde oss klara för kvällens visning och följande fest.

Vi dansade hela kvällen och natten till "Duo Jag", och även till lite DJ.
Vet inte riktigt hur vi fördrev tiden men helt plötsligt va klockan 4. 20 och det var endast jag och Emma (ur vårt gång) som var kvar på dansgolvet med trummisen och killen bakom keyboarden från Duo Jag. 
Så vi lämnade dom där och begav oss till hytten för några timmars sömn.

Söndagen blåste det väldigt mycket så jag blev kvar i sängen till ca 13. 30. Kom verkligen inte upp, mådde så jävla dåligt. Det var väl visserligen en kombination av vad jag fått i mig kvällen innan och att jag inte riktigt klarade av när det blåste så mycket. Men vid 14 tiden och efter köttbullemacka var jag på banan igen. 
Kollade på en visning för att sedan gå och packa väskan för då var det snart landstigning. 

Måste tacka Marianne för du var så snäll mot mig hela dagen. TACK TACK!!!!!

Efter lite mat på Mc Donalds var det dags att gå på tåget, alla stensomnade och vi var snart i skövde. 
Skönt att vara hemma igen. Men längtar redan till nästa gång.

På kvällen hände det inte så mycket, blev soffan för mig.

Upp och jobba igår, klockan 8, det kändes. Men jag slutade ju kl 15, det var väldigt skönt. 
Åkte hem och grejade lite, sen la ja mig i soffan och stensomnade till Tobias kom hem nån timma senare, vi åt och sedan la jag mig i sängen och sov ytterligare 1 timma. 
Tog mig upp o duscha.
Sen blev det sängen igen och kolla på Eurovision och sen slockande jag åter en gång strax efter 23... inte konstigt att jag var pigg och glad i morse.
 

Tror jag ska göra det samma nu. Uppsöka sängen. Behöver sova bort hungern.,, Imorn börjar fastan på riktigt- i 6 dagar.. 
önska mig lycka till.

soffan för att titta på Handbollen. Gick väl inte så jätte bra men så kan det va. Kan ju inte gå bra varje gång. 
Blev ingen glass till kaffet, jag fick ett ryck och gjorde GI äppelpaj. Den är SÅ god. 
Så glassen kan man ju istället äta ikväll, får äta upp mig nu för efter helgen blir det att börja fasta. Får se hur det går, hoppas det går bra.

Behöver egentligen gå o packa men jag har inte riktigt fått tummen ur, den verkar sitta riktigt långt inne.. :D
Jag är så slö så 
Sitter i min sköna fåtölj nu, har vart och jobbat. Helt ok, det är ju endast mellan 9- 13. Brukar gå väldigt bra att jobba på lördagar, men det är klart det beror ju lite på vilka man jobbar med. Blir lite trött på folk som inte hjälps åt. Alla vill komma hem lika fort på lördagar. Förstår inte att folk inte fattar det... 
Bara massa olika bortförklaringar när man ber om hjälp, men det ska jag komma ihåg. 
Men som sagt så gick det bra även idag så nu sitter man här och har fått i sig lite mat och nu blir det nog lite vila, tv- soffan, kaffe och en glas och kolla på handbollen. 
Är ju inte jätte intresserad med när man vet vilka det är som spelar får man ju kolla.

Måste packa ner lite kläder också, ska åka på kryssning med Birka Paradise. Wella abonnerar hela båten åt deras kunder. Så det är visningar och middag o så klart fest på kvällen. Ska bli mycket trevligt. Hoppas man bara är på humör, men det blir man nog iaf när man träffar Sara... kan nog inte skratta så mycket ÅT någon annan än hon.. helt galen är hon. 
Ska bli så kul o se hur alla folk är, mycket folk man vet som ska med.. Kan bli riktigt roligt. :D


Igår hände det inte alls mycket. 
Förstås jobb 9- 18, och vi fick varor och då menar jag MASSA varor. Visste inte vart man skulle börja plocka och vart man skulle göra av det. Emma, Emma... måste du handla så mycket :D :D
Vi blev bara halvfärdiga när vi skulle gå hem... *puh*
Stannade kvar en lite stund på jobbet, Sara färgade mitt hår igen. Den svarta färgen hade ju inte riktigt täckt där jag hade magmafärgen och den turkosa hade släppt lite när Therese klippte mig.
Så nu är jag nöjd. Kolsvart med en lite blåare- slinga. Väldans bra. Tack Sara!!!!
Tog sen min cykel och trampade hemåt, kom tusans inte långt innan det började spö-regna. Attans, men jag skulle ju bara hem. 
Satte mig i soffan och kollade på Talang, vilken bra liten kille som va me o sjöng. Kolla in det på www.tv4.se
Han va bara 11 år så han låter ju lite som en tjej men vilken röst och vilken talang. säger bara LYSSNA!!!!
Hände inte mycket mer den kvällen eftersom det idag var jobb.


Nu tror jag att jag ska leta mig ner till tv.n och kolla lite på Så ska det låta innan handbollen. 

återkommer

Oj oj, detta var ett tag sen. Behövs en uppdatering...

*Tänker*

Jo, i söndags hände väl inte så mycket egentligen. Aronsson o Larse kom hit o drack lite kaffe och Tobias lagade Larses dator och jag plockade iordning bland alla våra recept. Blev toppen fint. Kanske inte så bra som jag trodde men helt ok.
Sen kom Ida också, hon hade varit i Skövde på Biltema.. hör ni, Ida på Biltema. Det tar sig.. Nej bara skoja Ida, men det är inte det första stället jag skulle gissa att du åkte till.
När klockan började närma sig halv 7 kurrade det i våra magar, eftersom jag o Tobias enbart hade ätit en grillad korv (till frukost. Allt annat var slut här hemma)
Vi åkte bort till Pizzeria Drömsta´n och fick oss lite mat, *puh* va mätt man blev. Kunde nästan rulla hem utan bil. :)
Väl hemma igen hade Matte o Sara redan kommit, kollade på Wipeout. Dom är ju inte riktigt kloka i det där programmet men gud va roligt det är att se på.
Blev läggdags relativt tidigt. 
 
Måndagen var vi lediga både jag o Tobias. Mycket bra, då blev det "grejar-dag".
Tobias gick upp först och fyllde kärran med alla stuprännor han hade tagit ner och ytterligare lite skit han hitta i garaget. Bra gjort!!!
Åkte till Kartåsen och slängde bort allt, riktigt skönt. 
På vägen hem gjorde vi lite ärende på stan för att sedan åka hem o äta lunch. Verkligen snabb lunch. Färdiga köttbullar och spagetti.. Inte riktigt likt mig men ibland får det gå.
Gick ut o fyllde kärran med alla grenar Tobias hade klippt bort från våra träd, sen klippte jag gräset och slängde även på det på kärran. 
Medan jag klippte gräset försökte sig Tobias på att laga trimmern, men jag tror tyvärr inte att han lyckades. 
När jag klippt klart allt skulle jag vara så redig och plocka in allt i garaget igen och när jag körde in gräsklipparen fick jag gå baklänges eftersom uppsamlaren annars tog i backen så den inte gick att få upp o igenom dörren. 
Så baklänges fick det bli o när jag lyfte upp klipparen för tröskeln tog själva motorn i dörren och hela dörr´n hoppa av gångjärnen och flög ner på backen. Typiskt mig eller vad... men lite kul va det. 
Tobias fick rätta till efter lilla mig :D
Åkte bort till värmeverket och slängde bort alla grenar och gräs.
Eftersom bilen inte va så ren så var det lika bra att tvätta den, när vi ändå höll på att greja. 
Så jag tog bilen och Tobias fixa båten. 
Duschen nästa och sedan mat på campingen med Ida o Larse som avslutning på denna dag. Det var vi verkligen värda.

Tisdag var det jobb.
Hade tid att damma och göra lite fint i salongen. Det va skönt men fan va vissa är slöa.. Städa!!! Äta frukt kan du göra en annan dag. Vissa folk "rymmer" så fort dom får chansen. Blir så jävla trött.
Men på eftermiddagen fick jag lite o göra o skönt va väl det. Orkade inte städa mer då.
Slutade 16.00, mycket skönt. 
Åkte hem och ringde Ving, skulle kolla hur mycket ledigt dom hade till Turkiet. Inte mycket svarade hon mig så jag fick lite halvpanik.
Men på kvällen löste sig allt, eftersom vi då fick tummen ur och trycka på bokningsknappen.
Så 7 oktober åker vi till Turkiet och hälsar på Alfred(kusinen) med Ida o Larse. Ska bli så jävla kul.

Onsdag var det jobb igen. Då passade jag på att färga mitt hår. Blev as coolt. Svart med en turkos slinga i fram. Jag och Sara ska stanna kvar en sväng imorn igen o fylla i den lite, åker ju ur lite färg när man tvättar. Då är det bra att jobba där så man får det lite billigt... eller rättare sagt gratis!!! Tack Chefen!!
Hemma ca 18. 45
Började laga mat. Åt, diskade, förberedde maten till idag och sen blev det sängen och tvn lite grann innan man stensomnade.

Torsdag, började jobba 11. Det är riktigt skönt.
Idag har det vart helt ok på jobbet. 
Jobbade dock till 20 men det gick förvånansvärt bra. Brukar oftast bli väldigt trött o seg när folk börjar gå hem men inte idag. 
Sen var det raka vägen hem och äta mat, kolla lite på tv o nu lägga sig o sova för att orka upp imorn.

Måste ladda inför helgen. Åker på Kryssning med jobbet på Söndag till Måndag. Ska bli hur kul som helst.

NU orkar jag inte skriva mer.
Återkommer en annan dag.
Dagen igår började med att vi kom upp i tid, för en gång skull..
Jag tog en tur på staden och en fika med Ida, mycket trevligt. Man hinner inte göra det så ofta som man skulle vilja bara.Så himla skönt o bara sitta ner o prata och träffa alla folk som hittar ut så här när värmen kommer. Lidköping lever verkligen på sommaren och på deras uteserveringar. Ganska kul att se att det räcker me fint väder så hittar alla ut och det blir fullt överallt.

Grillade lite korv hemma till lunch, mycket smidigt i den nye grillen. Går så fort  när man har gasolgrill, tyvärr så smakar det lite bättre när man har kolgrill. men man kan ju inte ha allt.. :)
Gjorde mig redo för att åka till Nicolaikyrkan där min kusin konfirmerade sig. Trevligt att träffa släkten, är ju inte så ofta man gör det.
Tiden rann iväg, klockan halv nio kom jag därifrån och åkte till Bidrag där det var pokerkväll. Det fanns vissa som inte spelade så jag var social med dom. 
Det är lite jobbigt ibland när man är nykter och vara med på fester...
Speciellt när man babblar om samma saker hela tiden... Hör du inte vad du får för svar??? SÅ tröttsamt att höra på, inte konstigt att man kanske inte orkar träffas så ofta. Men vi får väl jobba på det...

Åkte sen och hämta Sara på Krog & Kompani. Det var tydligen inte så bra som man trodde, vad hon sa. Sen säger säkert några att det är toppen. Vi får väl se om man kan bortse från Saras berättelse och gå dit. Men absolut Sara, efter 1 VECKA kan man inte göra som dom gjorde. 
När vi kom tillbaka så hitta jag inte Tobias, inte så konstigt.. han hade tagit plats UNDER kökssoffan. :D
Han är lite knäpp när han festar. 
Fick upp honom och märkte att det var dags för ett par glas vatten. 
Tyvärr så får man då höra att man inte ska göra så, att man ska släppa loss osv. Men alla ni som säger så får gärna vara med en gång här hemma när det är som värst. Tror inte ni säger så himla mycket efter det. 
Så snälla, tänk er för innan ni säger till mig igen. Försöker bara vara snäll.

Körde fram hela gänget till stadt. Sen blev det hemfärd och sängen för mig.
Började kolla på Robinson reprisen på datorn, men stensomnade. Så det tänkte jag att jag skulle kolla klart på nu.

Får se vad som händer i dag....

återkommer
Är nog ganska trött känns det som. Humöret är inte riktigt med mig och jag orkar inte ta mig för nått. Vill göra massor men vet inte vart jag ska börja, kanske har med att göra att det är "söndag" idag så man kan ju inte åka o handla om det är något som fattas osv.

Kom nyss hem, har vart ute på picknik med Sara, Matte, Ida, Larse, Virre och Karlsson. Vi åkte till nått ställe vid Forshem, det var jätte mysigt fast det blåste lite till en början men det gick över sen och då var det hur skönt som helst i solen. 
Vi grillade korv och fika och tjata massa skit och hade mycket trevligt, roligast var nog när tobias skulle köra med sin radiostyrda båt och välte en bit ut i sjön.... det var bara att vänta på att den skulle flyta in. Som tur var blåste det inåt. Så det blir nog en liten reparation på den nu.
Så kan det gå. :D


Igår jobbade jag endast till 15.00 och avslutade dagen med en kroppsscrub och brun-utan- sol massage. Riktigt najs. Den behandlingen rekommenderar jag starkt.
Sen gick jag till systemet och köpte till vin. Ecologica.. som vanligt. Kanske har förstått att det är mitt favvo vin. :D
Tog cykeln och styrade hemmåt. 
Gjorde mig klar för att åka till Vinninga, till Matte & Sara. Blev grillning och vin/öl. Va skönt det är att bara sitta hemma, käka, dricka lite om man känner för det, tjata skit. Sen efter många om o men var det hemresa. 
Läggdags med en gång, Tobias skulle upp tidigt och hjälpa Aronsson sjösätta sin båt.
Själv tog jag lite sovmorgon.
Blev frukost på trappen i solen, vill verkligen ha en uteplats. Längtar så tills våra plattor kommer så det kan bli lite ordning och reda här.

Nu tror jag att jag ska ta tag i dammsugaren och få lite fint här.

ha det bra