Snälla ge mig ett svar!!!!
Vet inte om det är hösten som tagit med sig en liten depression eller om det är något annat som kommit in i min kropp. Känner mig inte som jag brukar. Om jag bara hade ett svar på varför.

Någonstanns i mitt liv har jag lärt mig att alltid vara stark och kämpa på vad som än händer. Har alltid sett det så att någon annan har det värre så det är ingen idé att klaga, det blir liksom inte bättre.
Ibland sätter man sig själv i skiten men ibland, säger ibland, är det inte ens eget fel. Erkänner för mig själv att jag gjort mycket dumt i mitt liv, jag är en person som tänker efter jag gjort en handling men så är JAG.
Men just nu är jag inte alls denna "rätta" person.

Ska lägga mig o sängen, somna till hell´s kitchen och försöka finna ett svar.



Snälla DU hjälp mig!!!!
Oj Oj Oj, inte lätt att komm upp ur sängen idag fast det kan ju bero på (som Sanna skulle sagt) att jag aldrig, det kändes så i alla fall, somna igår. Då är det skönt att man vet att det inte är stressigt direkt när man kommer till jobbet så man får vakna till lite. Det tycker jag om :D
Jobbade endast till kl 16, hur skönt är inte det?? När man är van att komma hem ca 18.30- 19.00 och helt plötsligt hinner man både åka till Ica och laga mat och äta innan klockan slår 19. Ytterligare en sak jag tycker om. :D
Kom på att man även hinner blogga lite medans maten är i ugnen, det tycker andra om :D

Har fått mig lite tankeställare de senaste dagarna:

Vad är det som gör att folk inte bara kan vara som dom är?
Varför måste vi göra oss till?
Varför gör vissa männsikor sig till i vissa situationer?
Är vi så dömande mot varann?

Jag ska verkligen jobba på att ge mer positiv feedback till folk runt mig.
Det senaste dagarna har jag hört det från olika personer vad jag betyder för dem och att man alltid känner sig välkommen här hos oss. Jag blir väldigt glad och nästan rörd över att höra dessa ord. Kan säga, utan att säga för mycket, att en av personerna trodde jag, aldrig skulle säga så till mig.
Tror att du vet vem du är och jag vill säga:
Det värmer i hjärtat att höra dom orden!


Nu är maten klart. Dags att begrunda varje ord och sen ska jag ta och fortsätta läsa min bok.


Måndag igen, känns som att det bara är måndag och söndag alla andra dagar går undan så himla fort. Denna vecka började väldigt bra, ledig dag, får ju visserligen jobba lördag men det är helt ok.

Drog mitt strå till stacken idag och var på blodcentralen så nu är man ca 4,5 dl blod fattigare, det produceras förstås nytt när kroppen återhämtat sig vilket kändes som en evighet idag. Var helt slut när jag kom hem. Hade bara velat gått o lagt mig men istället åkte jag hem till syster-yster och fick i mig lite "flygande jakob". Det satt som en smäck.
Vi satt kvar länge o väl och pratade, var riktigt trevligt. Jag fick låna en bok som jag tänkte ta mig igenom. Känner att jag behöver det så jag vet vad jag ska säga när folk tar upp diskussioner med mig. För det känns som att alla inte vet vad dom pratar om och vet inte jag vad jag ska säga tycker jag det är jobbigt för jag tycker man behöver ha lite kött på benen i vissa ämnen.

Efter vårat trevliga samtal åkte jag och hämta upp mamma sen åkte vi till Skara för att kolla om dom hade nått snyggt tyg till mitt kök. Det hittade vi. Kommer bli bra! Ska bli så kul när vi blir klara där nere och får ordning på allt även här uppe. Ska in med lite nya dekorationer ett skåp och som sagt nya gardiner. Ser verkligen fram emot det.

Är nu hemma och väntar på att Tobias ska komma hem från GBG för att då se vad kvällen har att erbjuda.
Nu ska jag ta min "NYA" bok och krypa upp i soffan.
Söndag 15 nov och klockan är nu 18.06 när jag börjar skriva. Min helg har gått fort, kanske för att jag har haft fullt upp.

Fredagen var helt ok på jobbet, lite trögt men helt okej. När klockan började dra sig mot 20 infann vi, jag, Tobias, Emma o Erik hos Aronsson för mysig middag, räkor med tillbehör, och Idol. Äntligen! Eddie åkte ut, fast o andra sidan Reza kunde lika gärna åkt hon me. Visst hon har vart väldigt bra på att sjunga men i fredags vet jag fasen inte va hon höll på me + att jag hör fan inte va hon säger. Öva!!!
När vi kollat tv:n lite roliga klipp på youtube och tjatat massa skit drog vi oss hemmåt. Emma skulle ju upp o jobba och det ä ju skönt o inte sova bort hela lördagen.

Lördagen startade med en tur på staden med mor & far. Inhandlade gardintyg så nu har mamma lite jobb framför sig. :D
Efter några timmars letade och inköp blev det en fika och sen tog jag tag i Tobias hår, va långhårig som attnas. Nu klarar han sig till jul om inte förbi det oxå. Det är väl så det heter "skomakarns barn...."
Åkte hem vila lite framför tvn och började sen fixa ordning mig.

Kvällen började med en öl hos Aronsson sen var det cykel fram tll staden till Krog & Kompani för käk tillsammans med alla goa vänner. Riktigt najs. Hoppas alla andra oxå hade trevligt???




Vi åt o drack och babblade en massa. precis innan kl slog 22 gick jag och Sanna över till harrys, kände oss för snåla för entré. Tyvärr var det inte så många som fortsatte kvällen som man hade hoppats men men det är väl så...
Vi satt och tog ett par drinkar



sen kom Joakim o hans 2 kompisar, trevligt att träffa nytt folk sen dök även tobias, larse o aronsson upp. Dom hade gjort en liten mellan landning hos aronsson innan.




Jag "lullade" som vanligt runt, med nått i handen, lite för mig själv när Sanna drog sig hemmåt. Du såg riktigt trött ut ska jag tillägga. :D Hoppas du inte blev så dålig som jag blev hos dig bara :D
Diskuterade lite roliga saker med folk men kom väl kanske inte så mycket längre men va gör det. Vi kommer aldrig komma längre heller tror jag.

När klockan slog stängningsdags fick vissa för sig att dom skulle åka till Edsvära till McDragans. Varsågod! Tycker man är intressant så!!!
Själv tog jag cykeln med Christian runt staden, fick i oss lite käk o prata med folk. Närmare halv 4, 4 tror jag att jag kom under täcket hemma med nån konstig känsla i magen som jag inte kunde sätta fingret på vad det var. 
När jag vakna till vid halv 8 var andra sidan av sängen fortfarande tom. Jösses...
Närmare 8. 30 behaga Tobias komma hem... Gäller att passa på när man kan. Så tänker jag... På nått sätt funkar det ju eftersom vi på denna front är ganska lika. Att vi kan festa hela natten/morgonen lång o sedan inta soffan alternativt ligga kvar i sängen hela dagen.
Men som sagt jag passar på.. man vet aldrig vad som händer i livet som gör att man måste ändra sig.

Nu ska jag se om det regnar och kanske ta en promenad.. Återkommer
Ny duschad och nerbäddad. Mycket skönt :D Klockan är massor men jag tänkte mig en lite snabb uppdatering så ni hänger med i mitt liv, händer iofs inte så värst mycket men lite finns det nog att få ner här.

Har varit själv hemma ikväll igen, Tobias är dock inte på Bohusgården denna gång utan jobbar endast kväll så han dyker nog upp om ett par timmar då Katrin sussar som bäst. Ingen God Natt puss i kväll inte, men jag klarar mig nog får vi hoppas :)
Får hålla tummarna att han även förstod mitt uttryckliga "Låt mig sova när du kommer hem". Brukar annars vara på värsta kram/ puss humöret när han kommer hem från jobb som från krogen. Okej om det är helg men en vardag när man normalt ska till jobbet dagen efter vill man inte vakna ca 04.00. Det är INTE OKEJ, som Ida skulle sagt.

Dagen på jobbet gick helt otroligt fort, har vart riktigt trött både igår och idag så det kändes, när man åkte till jobbet, som att dagen skulle bli sådär jobbigt seg. Vilken tur!
Åkte förbi hjertberg efter jobbet, tänkte om man såg någon "kändis" när man ändå skulle handla. Men det var ingen som ville jobba när jag kom. :(
Vidare hemmåt med min lilla påse. Väl hemma var det bara att börja plocka ordning köket om man skulle kunna laga lite mat och det var ju min tanke.
Lagom till det helt otroligt roliga "Mammas pojkar" började satte jag mig när med denna fina tallrik

Stekt kyckling "marinerad" med vitlöks rubing och brieost och rödlök och tomat i tomatciabata. Med grönsallad o aioli till. *mums*


Innan Lyxfällan startade hann jag få lite ordning o reda i köket. Så skönt att komma upp imornbitti o framför allt komma hem från jobbet och det är helt glänsande. najs!
Och nu som sagt ligger man under täcket och snart åker nog ögonen ihop av sig själva men jag tänkte bara avsluta med att visa er en snygg tapet vi hitta igår, på Färghallen Nordsjö Idé o Design, som vi tänkte ha i källaren.

(bilden är från www.intrade.se)

Har hittat ett fint golv oxå men tyvärr fick jag inte tag på nån bra bild men om det blir det lär ni få se hur det ser ut om ni vill komma hit :D


Kom på att jag måste visa Alfreds fina konstverk han gjorde i lördags, nästan så jag skäms men det blir dammigt när man bygger om....





Nu ska jag verkligen sova så får vi se vad morgondagen har att erbjuda.

God Natt


ps. tack kära vänner för fina kommentarer ang. min frisyr.
Lovade ju er lite kort på mitt nya fina hår..

Efter första omgången TUNNA folieslingor i hela håret.

Blev dock inte det resultatet vi ville ha så det var bara att dra på sig hättan och göra om...




Så här blev det när omgång 2 vart klart.

Fortfarande inte det resultat vi ville ha...


Efter 4 timmar och tre omgångar med slingor, både i folie och i hätta och toning med blekta slingor i blev resultatet det vi ville!



TACK THERESE FÖR HJÄLPEN!!!
Sitter här helt ensam, fördrivit kvällen med lite tv, gett magen lite mat och klickat runt här.
Tobias är än en gång på Bohusgården i Uddevalla med jobbet, trodde det skulle vara lättare att vara ensam hemma. Hade nästan sett fram emot det men det var inte alls kul när man kom hem till ett helt tyst o mörkt hus efter en mycket trevlig fika/prat stund med Ida.
Smidde lite planer, får se om dom går i lås eller om det kommer upp andra förslag. Den som lever får se.
Det är så skönt med oss två, tycker jag. Vi är så lika på många plan och på andra helt olika men va gör det? Ser mycket fram emot om det blir något! Tack förresten att man kan prata om allt med dig, inga speciella saker som hänt, för det är säkert det ni som läser undrar över nu.
Annars har det inte hänt så mycket mer intressant i på mina dagar, hittills. Har inte fått gjort så mycket mer än vikt tvätt o plockat ur diskmaskinen. Vilket liv!!! Blir tyvärr sån ibland när jag blir ensam, på nått sett orkar jag inte ta tag i saker.
har hunnit med en sak iaf: MITT HÅR!
Tyvärr så får ni vänta med foton för varken datorn eller internet verkar gilla mig just nu.
Ger upp
Kollar på Hell´s Kitchen istället
Söndag kväll och snart är denna helg över.

En liten återblick...

Fredagkväll avlsutades i soffan med lite mat och Idol, såklart. Var lite nervöd, trodde Mariette skulle åka men vilken tur. Fast nu får hon nog ta tag i saken och visa lite vad hon går för, tycker hon kör safe hela tiden. Visst det kanske ä hennes sätt men man vill ju se en bredd.
Eftersom jag skulle jobba på lördagen blev det sängen direkt efter utröstningen.

Kom till jobbet i god tid och det var väl tur, vi hade nämligen ingen ström där vi står och jobbar. Som tur var kom Emma till min hjälp och försökte så gott hon kunde, men det sluta med att chefens man fick komma och kolla. Endast att byta proppen. Så lätt det kan vara ibland. :D
Dagen fortsatte och det var massor att göra. Hade bokat ihop lite kunder eftersom Mian var sjuk, men det gick jätte bra trodde jag skulle bli jätte sen men klockan 13. 05 var jag helt klar.
Cyklade hem fort som ögat, bytte om, tog lite mat och satte mig i bilen för att hämta upp Sanna och vidare mot Skövde för shopping.



Efter ett par timmar och dessa skor rikare begav vi oss hemmåt.




Ingen rast och ingen vila, det var bara att sätta igång att plocka ordning, städa toaletten och dammsuga av lite (där det kändes som att det var idé att dammsuga)
Sen kom käre kusinen Alfred och vännen Micke L hit, vi käka väldigt god mat och drack vin. Efter ett tag kom även Christian hit. Blev riktigt trevligt och MYCKET vin!

(blev visst lite mörkt)

oj oj oj.. blev några flaskor..:D

Fixa till mig lite för att gå vidare... Nästa: Harrys!

Då var det dags att ta cykeln mot stan...

Alfred på Harry´s

När klockan började närma sig 02.00 gick jag o Alfred för att hämta våra jackor. Vilket jävla ställe säger jag bara.. Dom hade lämnat ut Alfred Lacoste jacka från Singapore till nån annan.. "BRA" garderobiärer. Som tur var hade en annan kompis fått den så det löste sig väldigt smidigt men fan va sur man blir på sånt. Man betalar, visserligen endast 20:- men ändå, för dom ska ha koll på kläderna.. Men man börjar ju undra???!!

Väl ute försökte vi styra upp nån typ av efterfest men det gick väl sådär, mycket folk hade redan dragit sig hemåt. Det slutade med att vi cyklade hem och hällde upp lite vin och fortsatte tjata skit och imiterade ex. maria Montazami. Jävlar va jag skratta!!!
Detta var ju inte riktigt meningen, men det blir ju inte alltid som man har tänkt att det skulle bli. Jag hade tänkt att vi skulle sitta hem hela kvällen dricka lite vin, tjata skit o kanske kolla lite tv.
Men jag hade förbannat kul så va gör det? Inget!

Idag är det ju farsdag, det var väl om jag ska vara ärlig därför jag ville ta det lite lugnt på lördagskväll eftersom jag var rädd att jag inte skulle komma ur sängen :)
Det gick över förväntan, jag kom upp och fixa ordning mig och slog in pappas present.



Sen var det dags att åka till Vinninga för lite mat. *mums*

Efter några timmar är vi nu hemma igen och jag avsluta denna söndag i soffan och titta på Playa del Sol.
Kom hem från jobbet för en stund sedan, nu sitter jag i soffan framför tv:n med mat i magen. Var inte ens hungrig så Tobias får ta med maten till jobbet imorn, själv brukar jag inte vara så hungrig när jag jobbar 11- 18. Fick bli en kopp thé istället.

Hade tänkt se Lyxfällan på Teliaboxern på internet via "Via on Demand", men tro inte att det skulle vara så lätt. Man va såklart tvungen att ha abonnemang och det fick man så klart på telia.se. Tar några dagar och kostar lite pengar, va tror dom. Väntar man 30 min så släpper dom det på tv3.se. Blir när jag skrivit klart här.

Dagen var toppen på jobbet. Har ju som sagt varit borta två dar vilket innebär att man ofta har mycket att göra när man kommer tillbaka. Precis som idag. Hade några småluckor men dagen sprang iväg. Det gör den ofta oxå när man har toppen kunder. Ex. favoritkusinen,


kompisars syskon och helt vanliga bra kunder man kan snacka lite skit med. Tiden bara rullar iväg.
Men FAN va TRÖTT jag blir när folk bara ska gnälla. När ska dom lära sig att vi jobbar mot samma mål.
Snälla öppna ögonen och se vad som händer runt om, vad andra gör och hur dom löser sin beskymmer. Fast förresten för dom som jobbar mot samma mål låter det aldrig bli ett bekymmer.
Säger bara: BIT IHOP!!!

Nu ska jag inte tänka på detta mer, lär ju inte bli mindre irriterad, så jag byter ut det mot lite Lyxfällan.
Imorgon är det jobb igen. Har varit ledig två dagar, egentligen skulle det endast vara en dag men när man kan vara ledig två dagar i streck får man passa på.

Igår trodde jag att vi skulle få gjort massor med saker men så blev det inte. Inte ett enda projekt gjort. Varför ska det alltid bli så???
Vilken tur att det var en ledig dag idag då, jag tog tag i saken och kvistlacka klart taket i källaren och nu i skrivandet  stund målar Tobias taket Det blir jätte fint.
Annars har jag inte gjort så mycket mer, njutit av att vara ledig och det betyder för mig, Kolla på film. Så det blev Johan Falk nr 5 & 6.

Avslutar kvällen åter igen i soffan framför tv:n med lite god mat i magen. Vitlökskyckling med en god sallad till. *Smarrigt*

Sitter och tittar på Fråga Olle Dokumentären som idag handlar om Homo/bi/trans- personer. Folk berättar hur det var när dom "kom ut" vad dom fick för reaktioner osv.
Fattar inte hur folk tänker. Det är inte EN gång man hört att när folk får reda på hur det ligger till säger dom "Det är säkert bara en fas/ Det går över".
Va tänker ni med??? Jag och många med mig lever på 2000- talet, men jag har nu börjat fundera vilket århundrade NI lever i som kan säga så till era kompisar/barn/närstående...
Det är inte så det ska va eller hur går era tankar???
Man dör faktiskt inte av förändring, om man nu kan kalla det för det. Men ni som är lite mer öppna än andra fattar säkert va jag menar.


På tal om nått helt annat så får jag äntligen träffa en av mina bästa vänner, min favorit kusin, imorgon. Träffade ju honom när vi va på semester men nu, tycker jag, vi ska ta igen den tiden vi vart ifrån varann.

Nu ska jag inte bli långrandig, har nog gett er lite saker att tänka på. Ni får gärna ge en kommentar om hu ni själva känner/ tänker.

Ha de bra nu ute i HBT- världen så ska jag snart gå o lägga och pussa på min Älskling...:D
Va svårt det ska vara. Funderar på vad man ska köpa till folk i julklapp men det står lite still i hjärnkontoret. Kommit på några få men är absolut inte klar. Hade varit bra om man drog åt samma håll, men nu har jag lärt mig: Prata inte så mycket!

Tobias kom hem för några timmar sen och det va ju trevligt men han är ju inte så värst social. Enligt mig kan man lika gärna vara på jobbet då men men det är inte alltid jag som får bestämma :D

Efter en god lunch, Hamburgare i sallad (istället för bröd) fick det bli en kaffekopp, tror dock det var den sista på ett tag för nu ser kaffebryggaren ut så här



För några dagar sen ville den inte värma vattnet och då kommer det ju inte från vattenbehållaren till själva kaffe osv. Så vi fick koka vatten på spisen och hälla det på kaffet i filtret och eftersom Tobias har svårt att hålla fingrarna borta tog han fram skruvmejsel o dyl. Därför ser det nu ut så på våret bord. Han själv sitter vid datorn. Underbart eller hur??
Så antingen en ny kaffebryggare, lagom till julklappshandeln, eller ett nytt värmeelement. Känner att jag inte riktigt behövde detta just nu. Har projekt så det räcker.. både med tid och pengar.

Ska nog försöka hitta på nått att säta händerna i, inte så svårt egentligen eftersom taket behöver kvistlackas men Katrin är för kort. Jobbigt att gå på tårna hela tiden och det är inte så lite kvistar heller.
Det får nog helt enkelt bli något annat projekt!
Oj Oj Oj va länge jag sov. Kanske inte är så konstigt när man är vaken halva natten. Men va gör det när man har en ledig dag. :D
Har precis fått i mig lite frukost och sitter här o väntar på att Älsklingen ska komma hem. Känner att jag behöver få en sprak i baken så jag kommer igång.

Får nog helt enkelt återkomma senare.
Ligger i sängen och zappar, INGET bra på tv:n. Kan det bero på tidpunkten tro?
Kom hem för en stund sedan från familjen Lövberg.

(från Pappas 50-års kalas -07)

Bjöd in mig själv på middag. Det stod kycklingsallad på menyn. Helt ok mat men nu skriker magen efter mer. Åt väl inte tillräckligt men var väl inte så sugen på den maten.
Kollade på lite tv, tjata lite skit o drack kaffe sen var klockan alldeles för mycket, egentligen, så det var dags att cykla hem. Det var faktiskt väldigt skönt.
Några fåtal personer var ute och gick. Det är ju egentligen väldigt skönt att ta en liten promenad/cykeltur på kvällen innan sängen. Det negativa är väl att man piggnar till lite av den friska luften.

Idag har det varit jobb dag som verkligen rann iväg. Inte så många som jobba o det är som jag skrivit förut lite skönare på ett sätt.

Nu som sagt ligger jag i sängen, borde väl borsta tänderna och släcka lampan. Tyvärr har jag lite svårt för det ikväll, är ensam hemma för Tobias är i Sthlm. Är nog beroende av att ha någon brevid mig, jag vet det låter fjantigt kanske eftersom man ändå sover men jag har någon konstig grej för mig, jag måste få prata av mig lite innan jag sluter ögonen och det är ju lite svårt när man är ensam. Visst kan jag prata med mig själv och man säger ju att man får bäst svar av det.

Men ibland är det tusan bäst att prata med sig själv eller åtminstone hålla vissa saker för själv. Att jag aldrig lär mig....
Helt otroligt att man kan vara så nära på vissa plan men SÅ OLIKA på vissa. Bestämde mig förut att jag kommer köra mitt race så får du/ ni göra hur tusan ni vill.

Nu ska jag ta tag i tandborsten och (Ida & Susanna) i salvtuben och sen äntligen sova så jag kommer upp imorn. Är ju faktiskt LEDIG. Då ska vi komma ett steg närmare mål här hemma.

God Natt!
Kom ur sängen för en bra stund sen, hunnit med en film och nu är det Idol reprisen från fredags på tv:n.

Gårdagen började med att jag vaknade typ 7.15 av mig själv.
Shit, det är lördag och jag är redan vaken utan klocka. Börjar jag blir gammal nu??? (tänkte jag) :D
Låg kvar i sängen länge, kollade på tv och åt frukost. Sen var det dags att ta sig fram mot staden. Christian skulle ha födelsedags fest och en present vore på sin plats.
Aronsson och Ulle åkte med. Vi började på Cervera och efter ca 10 min var allting klart. Trodde inte alls det skulle vara så smidigt. Hoppas du tyckte om dom, Christian??
Efter lite spring på stan, väsk köp bl.a. var vi hungriga och va passar väl bra då jo en sallad på Roma.
Mätta och belåtna åkte vi hemmåt. Vila upp oss med en film och sedan var det dags att göra sig redo för tjejkväll hos Susanna.

Väl där började vi laga mat, mmmm va gott det va och mätta vi blev. Kikade på Dansbandskampen, bandet Zekes kommer ju härifrån och det kände vi båda två att vi ville se hur det gick för dom.
Det blev mycket prat om allt och inget, och givetvis mycket vin.


Tyvärr lite mycket för Katrin.
I och med mitt nya liv äter jag ju inte lika mycket nu som förr men tänkte inte riktigt igår på att då kan man ju inte dricka lika mycket som förr heller.
Det är lite svårt att ha det i tanken ibland för mig.
Hade iaf väldigt kul och trevligt så länge det vara. Måste bli fler gånger. Tack Susanna & Ida!

Idag mår jag bra men är bara väldigt SEG är även ensam hemma vilket inte gör det lättare att ta tag i nått att göra. Finns endel att hitta på men en film lockar också.
Får nog bli lite mat i magen och sen hålla tummarna för att man får ur den där tummen som brukar åka väldigt långt in.