Tittade på Fråga Olle dokumentären innan jag kröp ner under täcker, där jag nu ligger, och jag säger bara: "oj oj oj det finns tusan folk till allt!!!"

Kvällen har tagit slut fort, tänkte göra så mycket men blev SÅ trött. Vek tvätten iaf. Kom på att jag ändå får ta de imorn o det blir ju inte bättre, men gardinerna jag tänkte stryka och hänga upp ligger fortfarande på strybrädan, skrynkliga.

Har varit ensam hemma ikväll, Tobias är i Borås, så jag lyxande till det så här på en onsdag för mig själv framför idol.


Min dag har rullat på bra. Haft en tjej från
som haft sminkkurs med oss. Hon sminka några kunder så fick vi titta på. Kanske inte lärde mig så himla mycket men det va helt ok. Finns ju dom som kanske inte sminkar sig så mycket eller så snyggt, så det va ju bra att dom fick se lite.
Hon sminka även mig och detta blev resultatet:
Kanske inte så jag skulle gjort men de kanske är det som är meningen att man lär sig något annat. Tyvärr tycker jag att jag ser lite blek ut. Men det va helt ok.
Fick även en bild på Sara nysminkad


Tyvärr fanns det inget kort på Emma med grön ögonskugga och marinblåmascara.. :D Det var synd va???


I morgon hoppas jag att det är lite varmare än det var i dag o igår. Igår fick man tom ta på sig
när man tog

till jobbet.

Men man får glädja sig åt att det endast är 7 dagar kvar sen är man här



Så nu håller jag på att pricka av checklistan:

klippa mig - check

vaxa benen -

skrubba mig -

färga bryn & fransar -

oj, va mycket det blev, men de ska nog hinnas med.

nu ska jag dra täcket över mig, släcka lampan och sova som en stock så väntar en ny trevlig arbetsdag imorgon.

God Natt

Shit, hur trött kan man bli??? Trodde jag sovit tillräckligt igår men det verkade inte så imorse. Fick tvinga mig själv ur sängen. Tillslut kom jag till jobbet.
Hade inte så mycket att göra första timmen och det visste jag så jag hade laddat all energi jag kunde hitta för att kunna slutföra ett projekt men blev tyvärr störd av en viss person. När man säger: " de ä lugnt, jag kan göra det själv". Förstår man inte då att man kan hitta nått eget projekt. Det är lite terapi jobb för mig. Tror jag ska ändra arbetsuppgifter när jag har medarbetarsamtal nästa gång. Har aldrig sett dig slutföra det nån gång, så varför ska du ha det???? Det låter iaf bra eller hur??

Jag fick lite annat att sätta händerna i och det var mycket skönt. Tiden flöt på bra tycker jag även om jag var lite trött efter helgens bravader.
Åkte hem så fort jag kunde och plockade upp Tobias för att senare fortsätta mot, hör o häpna, Willys. Det eka verkligen i både kylen o frysen. Bra nu kan man äta frukost imorn... I dag blev det ett lite knäckebröd och nyponsoppa, hade tyvär inte tillräckligt med pulver så det blev vatten med nyponsoppa smak... Bra va???

På Willys träffa vi Sara & Matte. Mycket trevligt, känns som det va evigheter sen sist. Det får bli ändring på det. Funderar på om man ska ha en liten sammankomst till helgen, kanske lördag skulle passa. Något lugnare så man hinner och orkar packa/ tvätta och så inför resan nästa onsdag. Nu är det verkligen inte långt kvar Affie!!!! *wiieee*
Någon som vill joina på lördag????

Väl hemma packade vi upp våra tre pappåsar som kostade hela 1200 spänn.. fasen va nära på att ramla av pinnen när Tobias sa det och folk klagar på att det är dyrt på Hjertberg... Börjar tvivla.
För det kan ju absolut inte va så att vi köpte typ det dyraste vi kunde hitta. Såg tyvärr detta när vi kolla kvittot när vi kom ut. Kan det va Katrin i ett nötskal???
Sen kom Jocke, kände väl sig lite ensam och va gör man inte då jo man bjuder på köttfärssås o spagetti *mums* och kollar Idol. *Heja Eddie*

Och nu ca 3 timmar senare sitter man här och måste verkligen gå o lägga sig. Klockan ringer tidigt imorgon. 8.00 börjar jag *puh*. Som tur är slutar jag 15 men jag kommer inte hem för det, eftersom systeryster kommer och ska få lite mer oc h ljusare, förhoppningsvis, slingor.

Sängen nästa....
Ja, de är verkligen tur att vi har en skön soffa. Bra val Tobias när du köpte den.
Var ute igår och "svängde våra lurviga" och då blir det lätt att man hamnar i soffan dan efter. Trodde dock jag skulle vara lite piggare.
Kom upp ur soffan ca 17.30 och tog mig in i dushen så nu ligger man i soffan igen, ny duschad med inpackning i håret nymålade naglar, tvättmaskinen är snart klar och de är ordning plockat över allt.

Väntar på Tobias som förhoppningsvis snart kommer hem, han åkte till Borås ca 11 så nu börjar de bli lite tråkigt att inte ha nån att prata med och så här på en söndagkväll är de mysigt att kolla nån film el dyl o ladda batterierna till ny vecka.

Var som sagt ute igår. Blev väldigt impulsivt men riktigt bra.
låter bilderna säga sitt.




Nu blir det skölja ur inpackningen som suttit sin tid :D sen kommer nog älsklingen med lite mat...

Klockan har precis kommit förbi 22 och Katrin är super trött. Ska verkligen göra ett försök här. Gårdagens blev väl sådär...
Vet inte vad som hänt men det verkar som bara klockan blir 22 faller jag i koma och somnar på typ 1 sekund. Trevligt sällskap Tobias har va???
Får väl fortsätta där jag sluta igår.

Jobbet tog äntligen slut. Trodde aldrig klockan skulle slå 4 o jag skulle få gå hem. Det var verkligen inte min dag igår. Men men de är bara att bita ihop, är ju tyvärr sån. Har nog kommit in i nån höstdeprission TYVÄRR!
Kanske därför jag är så trött, min hjärna går på högvarv på dagarna så när jag kommer hem o slappnar av somnar jag. Vem vet, det kanske funkar så???

I ett tappert försök igår att komma på bättre tankar tog jag bilen ut till Vinninga och tog en promenad med mamma. Tyvärr var hon inte det sällskapet jag behövde. Men de va skönt att komma ut. Blev väl ca 4- 5 km tillslut. Och som vanligt undrar mamma vart mina långa ben kom från. Som jag skulle veta???

Sen for jag hem fort som ögat, klockan närmade sig 8 och jag ville vara färdig duschad till Idol. Klarade det med nöd o näppe.
Efter det fick vi på Andra Avenyn, jag vet ni behöver inte säga nått. Det är inte alls bra. Men jag är ju lite fjantig när det gäller det så jag måste se hur det går för dom och i det avsnittet var det en så rolig scen.
Den utspelade sig på ett kyrkomöte där tanterna hade svårt att förstå sig på nytänkande. Helt fantastiskt att folk har den bilden av troende människor. Va jag o Tobias skrattade. Se själva http://svt.se

Och som ni säkert förstår så var klockan efter detta roligare avsnitt 22 och Katrin stupa i säng.


Trodde jag aldrig skulle komma upp imorse. Snoozen fick visa sitt rätta "jag". Kom till jobbet och mötte en lite allvarlig Sara. Var väl för hon hade ont i ögat o att det var morgon för ju mer tiden gick på dagen ju mer knäpp blev hon.
Tycker verkligen om dig Sara, och jag menar ALLVAR även om jag inte kan säga till dig utan att skratta... Måste träna på detta.
Det som är så roligt med Sara är att hon inte skäms för nått. Andra folk skulle inte ens tänka tanken att säga/ fråga det du gör, men va gör det. Vi får oss ju iaf ett gott skratt. Och som du vet: Ett skratt förlänger livet.
Tror vi kommer bli minst 100. Va tror du???

Imorgon väntar en ny spännande dag (i Katrins nya possitiva liv)

God Natt

14 dagar kvar
Detta va nog tusan den tråkigaste dag i hela mitt liv.
Började med att gå upp i ottan.. jobbet kallade redan kl 7.30. Usch o fy dock väldigt skönt att komma hem tidigt , 16 idag, men de orkar man inte riktigt tänka den tiden på dygnet när klockan precis väckt en..

Kom till jobbet o såg att den första 1 1/2 timmen  var jag själv. Sara kom som vanligt lite tidigare o de va ju skönt så man hade lite sällskap. Brukar underlätta när man kommer till jobbet ifall man inte är på humör när man vaknar men de gjorde de inte för mig idag.
Känns som man retar sig på vad folk än säger, de kan vara något positivt men ändå blir man retad på något konstigt sätt. Har någon svaret på varför får man gärna meddela mig...

Orkar just nu inte skriva om dagen. Är SVINTRÖTT o sen känns de som de lättat lite o då ä de syn o gräva ner sig igen.
återkommer imorn..
Oj va dålig jag blivit på detta... vet inte om de inte hänt mycket hos mig eller om jag bara inte vet vad jag ska skriva.. Kanske kombination av båda delar.. va vet jag ?????

Börjar om från dagen så hoppas jag att de fortsätter så.


Skönt att man fick sova ut idag. Fattar inte vad de är med mig. Sover hur mycket som helst. Somnade typ 22..00- 22.30 igår och vakna vid 9. 30 tiden. Helt sjukt nästan 12 timmar. Tror jag sover för mycket. Har vart ungefär samma tider hela helgen. Fattar 0....
När jag äntligen kom ur sängen hade Tobias fixat lite frukost, det är himla bra att ha han hemma vid sådana tillfällen. :D
Efter det fixa o trixa vi lite i det som en gång hette "telefonrummet" som sedan skulle bli "bibliotek" men som nu behöver ett nytt namn. Kanske myshörna, de ser verkligen ut så. Kommer bilder imorgon hoppas jag, när jag fört över från kameran.
Sen fick bästa kompisen(dammsugaren) åka fram.. igen... tycker man inte gör annat.. Nej nu ska jag allt va lite allvarlig.
Har faktiskt skjutit på städning ett bra tag så nu va det VERKLIGEN dags.
Fattar inte varför man skjuter upp det, de går ju så fort o man blir ju så nöjd när de ä klart... Fasen va lat man är...

Eftermiddagen fördrevs hos Sanna. Blev fika i stora lass och massa skit snack.... va inte därifrån förrän klockan närma sig 7. Jösses va vi prata.:D
Hoppas du inte tyckte att jag fick tunghäfta på slutet... kände mig lite dum. Får ta igen de en annan dag. Kändes som jag va tom på samtalsämne när han kom. :D

Nu ligger man i sängen och klockan tickar fortare än någonsin känns det som me tanke på att man börjar jobba 7. 30 imorn. Det är tidigt, tycker jag eftersom jag normalt börjar 9. Men men, slutar ju 16. Det är najs.
Så nu säger jag

God Natt!!!


15 dagar kvar!!!!
Detta var längesen.. har nästan tappat tråden, vet knappt vart jag ska börja eller vad som hänt sen sist.
Massor antar jag med vad? det sägs ju att minnet är bra men kort och det stämmer fasen i mig här...

Har väl jobbat för det mesta och promenerat med Ida.
Varit på kräftskivor. Lite jobbigt att ha 3 STYCKEN kräftskikvor inbokade.. nu kanske ni tänker " det är väl inget"
Jo det ska jag tala om att det är, när dom är inbokade 3 helger i RAD!!!
Var trött på kräftor redan efter första.

Den andra kräftskivan var i Källby eller rättare sagt mellan källby o Blomberg hos Virre & Karlsson.
Tyckte jag och Tobias hade allt under kontroll och väldigt bra planering tills Tobias skulle hoppa på sin cykel och ramlar och slår hakan i ett BRUNNSLOCK!
Vad gör man halv 4 på lördagnatt?? Hjärnan tar liksom en paus när man måste komma på vem som är körbar för att ta oss till KSS. Älskade Broder! Tack för skjutsen.
Väl på KSS blev de 7 STYGN! Var hemma i sängen närmare 7 på söndagmorgon.
Dagen efter fick Tobias åka till tandläkaren, halva framtanden hade åkt ur. ajajaj
Han va dock väldigt söt men lite jobbigt att ha endast en halv tand...
Att vi sov hela söndagen är efter denna förklaring inte så svårt att lista ut, va???


Sitter nu ensam i sängen och ska väl försöka sova. tobias är i Uddervalla med jobbet.
Vissa tycker det är jätte skönt att vara ensamma hemma men jag tycker verkligen inte om det. Kan det vara pga vårat stora hus. Tycker det låter och knakar över allt....
Vill känna att någon finns här. Man behöver inte göra samma saker. En kan va i huset och en ute om de ska va så men då finns de ju nån i närheten man kan prata med om man vill.

Får träffa Tobias på lördag igen, då blir det fest i Borås. XoY har premiär och dit ska givetvis vi.
Killarna åker dit redan imorgon och färdigställer allt så kommer jag o Ida på lördag, jag måsge bara jobba lite först.

Shit, känner att hjärnan inte alls är med mig. Vet knappt vad jag skriver. Känner att jag inte får de att hänga ihop. Endast massa meningar med bokstäver...

Tror jag ska lägga mig till rätta och fundera över livet. så hoppas jag att ja orkar skriva lite imorn kväll, efter kräftskivan hos mor & far.

God natt!!!