Det är verkligen som ordspråket "säger": Den som väntar på nått gott...... fast i detta fall ALLTID för länge

Tycker det aldrig blir fredag. Tänk, ledig ända till tisdag och denna helg ska tillbringas med undebara vänner. Hur detta kommer gå till kan jag inte riktigt tala om än. Men jag lovar att det kommer komma bilder om några dagar. ;D

Efter jobbet igår tog jag o V en snabbis i några butiker, inte heller det kan jag avslöja, för att färdigställa förberedelserna. Sen hade jag i min fantasi tänkt att jag skulle åka hem, att det skulle bli god mat mm. Men va hände: Katrin stensomna kl 17.30 o vakna igen ca 20. Det var den kvällen.

Idag har det som vanligt varit jobb och efter middagen kom V o M och tog en fika.
Tycker dom är lite negativa till våra planer eller va säger du V???

Nu har dagens avsnitt av Andra avenyn setts och nu är det verkligen sovdax.
Idag var det tidig uppgång. Inte alltid kul men när man tänker på att man får gå hem kl 15 blir allt mycket lättare. Då ska jag ha date med V för att fixa det sista. Det ska bli så HIMLA roligt. Sen behöver jag börja packa, mycket ska ner och stuvas in i bilen. Kommer bli TOPPEN!

Sen får vi se vad som händer ikväll....
En middag kanske, ett glas vin kanske så här på en tisdag. Det var ju trotts allt 7 år sen det blev VI!



Men det kanske bara jag som är lite fjantig och vill uppmärksama denna dag.
Vi får helt enkelt se.

Nu ska det plattas hår o borstas tänder.

Frukosten är påväg ner i magen och jag är klädd och klar för att bege mig mot jobbet. Usch, detta var jag verkligen inte sugen på idag. EN till ledig dag hade varit riktigt najs. Men men, det är väl bara att bita ihop. Det brukar bli bra när man väl kommer till jobbet o man börjar vakna till men just  nu känns det SÅDÄR! täcket är säkert fortfarande varmt.

Hade tänkt mig att det skulle bli en lugn kväll och TIDIG eftersom jag i lördagsnatt var taxi och gick inte o la mig förrän ca 5.00. Att man tappa en timma va inte riktigt va jag tänkt. Men men, bara att bita i det sura och när kl va närmare 12 igår va det dags att gå upp, fixa sig för att sedan åka på kalas och va social.
Sen blev det kvällsmat med I o L och bara slappa och det va skönt.

Nu är det snart jobb. och nedräkning av denna vecka. Längtar till fredag både för det är då det HÄNDER + att jag har hur mycket som helst dom närmsta dagarna. *puh*

Nu ska tänderna bli rena och sen ska jag börja jobba bort denna dag.
Magen är full med mat och rumpan är nersjunken långt i soffan, snart börjar andra delen av Män som hatar Kvinnor.
T är på fest hos E, faktiskt lite skönt. Har börjat lära mig att vara själv hemma.
Man måste få vara då och då på SITT håll.

Det var ett tag sen jag var här, trodde ni att jag glömt av/ struntat i det?? Nope där har ni fel.
Vårat internet strulade i tisdagsnatt och det var först i dag vi fick ordning på det. T kom på att man kunde göra en total återställning av modemet eftersom det var det som krånglade. Att vi inte testa det tidigare...
Man är inte alltid så snabbtänkt :D

Som jag skrev sist hade jag mycket på mitt schema i onsdags.

Jag var ledig och T började med att jobba hemifrån för att vi skulle kunna, när det passade sig, åka till MC- konsult.
Hade varit o kollat på en HD, men som jag skrivit tidigare hade vi inte riktigt enats om färg. T ville givetvis ha svart medans jag ville ha röd.
Nu var tiden kommen!
Det blev en röd
Så nu står denna pärla hemma hos oss. (Det ska monteras lite attiraljer sen är det bara tuta o köra.)

Lunchen intog jag tillsammans med V på Henry´s. Väldigt smarrigt. Vi prata o prata o prata. Och jag tror allt är klappat o klart. Håller bara tummarna för att I fortfarande tycker om sina vänner efter påsk.
Tiden vet jag inte vart den tog vägen. Men med så gott sällskap, det är som man brukar säga: "Tiden går fort när man har roligt"
Väl hemma igen åkte förklädet på o maten kokade på spisen. I & M var bjudna på mat o filmkväll, Wallander- Vålnaden. Den var riktigt bra, fast det tycker ju jag om dom flesta. Svenska filmer är jag VÄLDIGT svag för.

Torsdagen var det jobb som vanligt. Jobbade sent vilket betyder: 11-20.
Fredagen lika så: 11-18. Det är en väldigt skön dag.
Kvällen blev en skön hemmakväll med (hemmagjord) Kycklingkebabtallrik, chips m. dipp o avslutningsvis kaffe o chokladbit.
Underhållningen bestod av Let´s Dance och jag tycker det var helt rätt att Mattias vann.

Idag var det jobb igen, kom upp i riktigt bra tid så när jag åkte till jobbet hade jag hunnit köra en tvätt maskin och hängt upp det o startat nr 2 som T senare fick ta hand om.
Timmarna rullade på snabbt och det var dags att ta tag i systerysters hår. Det var ett tag sen kan man säga. Jag säger som jag brukar "Skomakar´ns barn......"
Närmare 17 tiden var jag hemma igen och det var riktigt skönt.

Så dessa timmar har lagts på Strykbrädan, vikt tvätt, agerat taxi o nu ska jag enbart titta på Män som hatar Kvinnor.
Att man kan vara så här trött???

Har faktiskt redan krypit under täcket, klockan är inte ens 22 men ögonen faller snart ihop av sig själva. Det är inte riktigt likt mig att hitta till sängen så här dags men ibland överraskar man, men va gör det när det är tomt på andra sidan av sängen. Det var visst en dator som behövde en operation..

Idag var den tyngsta dagen. Har en riktigt lång dag i månaden. 7.30- 18, det suger men va gör man inte. När andra inte ställer upp för laget får man lösa det själv. Tur för dig att det ENDAST är EN dag/ månad!
Kom upp i tid och det gick lättare än vad jag trott, tills jag fick fram frukosten och jag av en dålig vana drog täcket över mig när jag åt o kollade på nyhetsmorgon. Kan säga: Man blir inte direkt piggare av det!
Trodde jag skulle få en lugn start på dagen, men ack så fel man kan ha. Strax efter öppning ringde min mob, det var T, trevligt att han ringer så här på morgonkvisten tänkte jag.
Han hade ett litet problem, han kom inte till jobbet och nu undrar ni säkert varför, eftersom vi iaf mars ut har VARSIN bil. Jo, smarta Katrin hade varit i farten och tagit med sig BÅDA nycklarna till hans bil.
Det var min lugna morgon, bara springa till bilen- åka hem så han fick en nyckel- åka tillbaka och springa in på jobbet igen.

Trodde hela min dag skulle bli pannkaka eftersom den inte började så bra. Men vilken tur, det gick hur bra som helst.
Kvällen följde i samma spår och nu ligger man i sängen, mätt o belåten av god korvstroganoff med makaroner.

Imorn är det mycket som står på schemat så

GOD NATT!!!
Är precis vad helgens schema varit.

Fredag var ledig dag, ändå vaknar man kl 8. Vad är det för fel?? Men tur var väl det, fick gjort lite bra saker innan det var dags att styra bilen mot gbg. Väl framme vid hotellet, efter några små felkörning (ska tillägga att det var T som körde) eftersom han inte kunde läsa på skyltarna utan "stirra sig blind" på gps:n (Hur många gånger har man inte hört att det man INTE enbart ska gå efter den manicken.) checkade vi in och magen fick lite mat. Blev rekommenderade av hotellet att gå mot ett litet torg som fanns några hundra meter därifrån, där skulle det finnas FLERA matställen. Jo visst, det fanns några att välja på. Thai, Thai eller hamburgare och ni som känner mig förtstår säkert vad det fick bli. Hamburgare, eftersom jag inte är storm förtjust i Thai. Gick in på det minsta "haket" jag ätit på, men det fick duga, såg ändå rätt fräscht ut.
Funderade en stund, Tobias beställde först sen jag,
- en 90 gr hamburgare med hälften av varje.
mannen bakom disken såg ut som ett STORT ?
Jag:
- hälften mos och hälften pommes. (dom hade nämligen ÄKTA mos)
mannen bakom disken:
- idag, du får båda. Nästa gång du får välja mos eller pommes.
Att jag inte dog. Det kallar jag serviceminded. Okej att man inte förstår vad jag menade först men om kunden vill ha det så, ska man väl få de så. Jag betalar ju!!!

Maten slank ner och vi tog oss en promenad. T ville gå o då är det bara att hänga på. Vi bara gick o gick o gick. Efter ett tag började jag tröttna och ont i fötterna fick jag men T stannade inte för det, bara att knalla vidare. Efter en bra stund insåg jag vart han skulle, så klart till HiFi Klubben, för att kolla på högtalare han ändå inte skulle köpa. Konstogt det där. Till mig säger han att man inte kan gå i affärer om man inte ska köpa nått men när det är på hans initiativ så går det hur bra som helst :D
Men när vi väl gått så långt var vi nära Berzelii. Där vi passade på att köpa en liten present till I En påskhare fylld på geléhallon.

Tillbaka på hotellet intog vi spa-avdelningen och deras bubbelpool. Riktigt najs. Rekommenderar verkligen om ni ska bo i gbg, bo på Quality Hotel Panorama.

Dags att snygga till sig bäst det gick när man glömt hälften hemma, fasen va trött man blir på sig själv.
Sen var det dags för middag med C och P som kommit.

Då var klockan slagen för att bege sig mot Lisebergs hallen och Kent konsert!
Det var verkligen skit bra, dom 2- 3 första låtarna var lite sega men sen släppte det.  (låter bilderna prata för sig själva)



Tiden sprang iväg och det var över. Trötta i fötterna och törstiga som as gick vi tillbaka till hotellet och intog liggande position.

Lördagen började med en härlig frukost. Att det kan va himla gott med frukost.
Det blev sedan en LITEN tur på stan, och då menar jag verkligen LITEN. Fick iaf med mig en tunika från JC och ett skärp från Åhléns. Var inte på humör men kände ändå att jag ville köpa nått och det vet vi väl alla att då GÅR det verkligen INTE att handla. Man hittar INGENTING!!!
Vi lämnade Nordstan och åkte till Filmstaden Bergakungen istället. Hade bokat biljetter på Änglavakt, den gick i VIPsalongen. Har sagt många gånger att vi ska prova det men aldrig fått tummen ur men nu äntligen slog vi på stort. Det får inte bli för ofta, en biljett kosta 210:-...
Filmen var väldigt bra, lite konstig och sorglig. Men helt klart sevärd.

Nu var det raka vägen hem, va jättetrött men tyckte synd om T skulle köra hela vägen med en sovande passagerare. Så det var bara att försöka hålla sig vaken. När vi kom till Järpås kände jag att snart behöver jag nått för att piggna till annars skulle jag aldrig klara av kvällen. Då säger han: Men sov lite.
Stor idé!!!! Då kunde jag lika gärna gjort det från början.. *puh*
Åkte förbi I o lämna presenten och vidare hem för lite uppfräschning.
Kl 19 skulle vi infinna oss på Harry´s för mat.
Det var längesen vi sågs allihop. Det var jätte trevligt men jag tror jag hamna i matkoma, var inte alls sugen på nått. Försökte komma igång med öl men icke. Blev hemfärd istället.

Kröp ner i min EGNA säng, visst det är hur najs som helst att sova borta men sin egen säng är trotts allt sin egen säng.
Hade någon konstig, olustig känsla i magen som jag inte kan beskriva och inte förklara varför jag hade heller för den delen, så det var bara jobbigt att ligga i sängen och fundera på nått jag inte visste vad det var och varför det var så.
Jag föreslog att spela spel och det gjorde vi med lite vin.
Vin är bra, känslan var borta o tröttheten kom.

Sov ut ordentligt idag och runt lunch tid blev det soffan med första delen av Milleniumtriologin och lite käk.
Va hur seg som helst så klockan han bli ca 15 innan jag tog mig i den berömde kragen och åkte till Willys för storhandling. Och idag kunde jag andas lugnt HELA tiden.
17.30 var det tacos på menyn tillsammans med I & M.

Det har med andra ord varit fullspäckat. (förutom några timmar idag)
Imorn är det jobb igen så nu är det verkligen dags att sova.

Att man kan vara så här trött, helt otroligt. Sitter i siffan, inlindad i filten med datorn i knät.
Kvällen börjar närma sig och helgens avslutning är snart här.

Helgen har varit riktigt bra.
Fredagen bjöd på tv- tittande, tacos och sällskap av M. Skönt att bara vara, det brukar bli så på fredagkväll eftersom man, iaf jag, är helt död efter en veckas jobb. Skulle visserligen jobba på lördagen oxå så jag fick inte riktigt slappna av fullt ut.
Lördagen på jobbet gick hur fort som helst, man hann knappt komma förrän man skulle hem igen. Kanske beror på att jag var helt fullbokad. Ska bli riktigt najs när lönen kommer, känns som det vänt och att folk inte väntar in i det sista utan att dom kommer till oss så dom blir lite snygga o fräscha. Roligt.
Hade helt underbara kunder oxå o det gör ju allt mycket bättre. Kul när man får lite fria händer.
Dagen tog snabbt slut, som sagt sen bar det av till Mc- Konslut. T hade hittat en cykel han var sugen på. Men OM det blir den blir rödlack o INTE svart som T egentligen vill ha. Har inte riktigt sugit klart på karamellen än. Mycket som spelar in. Den är ju inte direkt gratis så jag tror jag får fundera några dagar till.....



Efter Mc- Konsult blev det inhandling av kvällens middag.
Hade bjudit in C & M till middag och melodifestivals final- kväll.

På menyn stod det:
Olje/ Ost fondue med tillbehör och mycket goda viner




Mätta och glada intog vi plats i soffan och det var dags för Finalen.
Vet inte riktigt om jag höll med resten av folket runt om i Sverige om att det var rätt vinnare. Låten är helt ok, men hennes röst stör mig mer o mer. Frågan är nu bara hur bra den kommer slå i Stora Finalen. Tur är väl att alla får kvala in nu för tiden. Då spelar det ingen större roll hur det går, bara man går vidare från kvalet förstås.
Efter Youtube och Spotify drog killarna till Harrys. Eftersom jag gått upp 6.20 var jag hur trött som helst och maten hade gjort att min mage inte var som den skulle så kröp jag under täcket och det var jätte skönt.

När jag vakna imorse undrade jag vad som hade flygit i T. Han va helt knäpp, en riktig retsticka. När han legat nån timme o bara varit på "ret-humör" orkade jag inte med han så han fick åka bort till D. Skönt att vara ensam hemma och ta tag i städ o tvätt i sin egen takt.

Nu blir det kvällsmat hos I & M
Nerbäddad i soffan och somnar snart så det kanske vore på sin plats att borsta tänderna, tvätta bort sminket och sen lägga sig i sängen.
Skulle vilja ha någon här som bara tar hand om mig, T jobbar natt så det blir till att lägga sig alldeles själv i den kalla sängen. Känner att det kan vara en förkylning på G och då är man, iaf jag, extra i behov av någon här hemma. Hoppas det bara är min näsa som ska göra sig påmind för jag orkar verkligen inte med en förkylning och jag vill inte heller. Visst vore det väl skönt att ha sovmorgon men sen då?? Va gör man när man är sjuk och alla andra är på jobbet och man inte kan träffa någon?? Inget roligt!

Jobbet har rullat på, har haft mycket blandade behandlingar. Har både varit "ute" i salongen och "inne" på SPA, väldigt skönt med variation. Tiden går så fort när man har att göra hela tiden. Underbara dagar! Att solen börjat titta fram gör inte saken sämre precis.
När jag gjort klart för dagen åkte jag raka vägen hem, bytte om och mötte upp S för en långpromenad. Det var riktigt najs, väldigt kallt men va skönt det är att komma ut och även ha nån att prata med hela vägen, iaf nästan hela vägen :D
Väl hemma igen, fixa jag lite "ensam hemma" käk och intog soffläge.

Nu blir det sängen
Sitter djupt nersjunken i soffan, har precis kollat på hela Luftslottet som sprängdes, borde gå ner till tvättstugan men soffan är väldigt skön.

Snart är denna helgen till ända. Den har varit väldigt innehållsrik så på ett sätt är det skönt att det är över. Men jag tycker att det är roligt när det händer mycket saker.
När jag bloggat klart i fredags tänkte jag kolla klart på luftslottet som sprängdes eftersom jag ändå var ensam hemma men när jag fick se att kl var närmare 03.00 kände jag att sova var på sin plats.

Kl 09.00 igår ringde klockan. Skulle ta en sväng på stan med I. Gick upp, fixa till mig en aning för jag kände att jag inte riktigt ville visa mig så här.
(var så fascinerad över hur håret såg ut, så jag va tvungen att ta kort)
sen kom I och hämta mig. Det blev en klänning/ tunika från H&M, linne och leggings från Vero Moda, leggings och tröja från Ginatricot, Presentkort till T, Dermanords mineralpuder och ansiktsmask från salongen. Hann även med en fika på 3B, en snabbis. Avslutade med en sväng till systemet för att köpa en flaska vin till T.
Efter denna tur var det dags att bege sig hemmåt, byta om för att sedan styra mot Vinninga där det var kalas för T. Trevligt sällskap och GOD mat, som vanligt. Men jag blir lite irriterad att vissa alltid ska vara värre, och att vissa inte verkar veta hur man betér sig. 
Jag kom mig själv att jag tänkte, jag har inte svårt att prata med andra männsikor oavsett om jag träffat dom många gånger eller inte, men när jag kommer i detta sällskap är det någon som får mig att dra mig långt tillbaka. Tråkigt att människan inte märker det själv bara.
Men nog om det.

Vi drog oss hemmåt för att fixa ordning oss lite.  TM entreprenad (T och M,s badtunne uthyrning) skulle ha firmafest och då fick vi respektive också följa med. Det blev middag på Rymd.
3 rätters med tillhörande vinpaket. Det var verkligen hur gott som helst. Rekommenderar verkligen oxfilén.
Efter maten åkte jag, T o M vidare till C, men efter en öl gick jag o T hem. Maten hade gjort sitt så jag antar att vi hamnat i matkoma.
Sängen ropade när vi kom hem.

Idag har det inte gått i raketfart kan man inte säga. Vi intog frukosten, som bestod av smörgåstårta som vi fått med från Vinninga igår, i sängen.
Efter många om o men kom T ur sängen och vi åkte iväg till salongen för att laga climazonerna som inte var som dom skulle men nu funkar dom hur bra som helst så nu håller vi tummarna att det inte händer något dumt. Han är bra han.

Nu som sagt tänkte jag få ur den där tummen och gå ner till tvättstugan.
Har precis krypit under täcket och ligger och tittar på Luftslottet som sprängdes. Nu när jag skriver får jag endast höra men det är helt ok, det är så jag för det mesta "ser" på film. Tittar ju, som dom flesta vet, ett antal gånger på mina filmer så jag tillslut kan dom utantill och då räcker det att "lyssna" på dom.

Idag har vi haft riktigt fredagsmys
tillsammans med C o M.
Började kvällen med denna middag. Mycket gott o väldigt trevligt att sitta och plocka lite samtidigt som man avklarar många samtalsämnen.
Egentligen gillar jag inte att tv,n sätts på när man har gäster men Solsidan är ju ett fredagsnöje, så dom 30 minuterna kan jag strecka mig till :D
Det programmet är ju verkligen hur roligt som helst.

Kvällen fortsatte i riktig T & C anda. Spotify och Youtube. Lyssna på musik, kolla på helt sjuka klipp etc.
N & T kom för att låna ett bord och de blev kvar en stund. Vi satte på riktig raggarmusik på T,s begäran. Fasen va jag blev sugen på att börja dansa. Bugg, varför inte?? Är det någon som vill med? Det är ju väldigt bra träning.

N skjutsa sedan grabbarna fram till stan och jag fortsatte lyssna på lite musik med T.
Jag tog mig i kragen och plocka ordning, väldigt skönt när man kommer upp imorn, innan jag kröp ner.

Nu får jag nog sluta mina ögon för imorn blir det staden med I på fm sen 59 års kalas i Vinninga sen Rymd på kvällen med I & M. Sådana dagar tycker jag om, när man har mycket att göra och man träffar mycket folk.
Hoppas jag bara hitter något trevligt att ha på mig på kvällen, var ett tag sen jag shoppade så nu vill jag verkligen hitta nått..
Oj Oj vad jag var seg i huvudet igår när jag kom hem. Det var mycket som skulle försöka komma in men J var mycket bra på att förklara. Tror iofs det kommer ge sig när man får knappa lite själv och vi fick i läxa att kolla manualen och ta med en bild till nästa gång. Då tror jag många bitar kommer falla på plats.
Somna nästan med en gång igår, men han dra en sammanfattning för T vilken jag tycker jag lär mig på. Fast det är väl alltid bra med repetition.

Idag var det dags för jobb. Tycker det är lite gött att jobba onsdagar, det är inte så många som jobbar då vilket gör att det blir lite lugnare tempo o framför allt ljudvolym coh det bästa av allt man har gjort den "jobbiga" delen av veckan eftersom det inte är många dagar kvar till helg. Och denna helg är jag ledig från lördag till måndag! Toppen som Maria Montizami skulle sagt :D
På eftermiddagen tog jag tillfälle i akt och sluta lite tidigare. Det var mycket skönt. När jag kom hem blev jag en riktig husmor.
Drog igång en maskin tvätt, åkte till Netto för att inhandla kvällens middag som skulle avnjutas tillsammans med M & I och sen vidare hemmåt för att ställa sig vid spisen.
Jag drog på mig mitt fina förkläde som mormor gjort (Tobias i det fina förklädet)

sen blev:

Varmrätt: Fylld kycklingfilé med brieost och soltorkad tomat (som jag inte har lyckats med så här bra förut), klyftpotatis och en god sallad.

Lagom till efterrätten, jordgubbspaj med vanlijsås eller som M valde: Vanlijsås med jordgubbspaj. kom M. Vi åt efterrätt och bara tjata "skit".

Mycket bra "lill-lördag" men nu är den tyvärr slut för denna vecka.
Sitter i soffan med en kopp kaffe och lite kex o bullar, mellanmål enligt mig :D kanske inte det bästa men ibland behöver man verkligen lite socker och det kände jag att jag behövde just NU!

Jobbat som vanligt igår och idag. Det har inte riktigt varit mina dagar, kul o börja veckan så eller inte...
Att vissa personer kan TA så mycket energi från en är helt fascinerande. men då är det skönt att DU finns.
Skönt att dessa dagar är över.

Igår var det tjejkvällsmat hos I, det va mycket trevligt. Borde vi göra oftare, kanske ska ha roterande schema :D ???

Avslutar detta långa inlägg med lite kort från helgen.
Från min 25-års fest, som jag tyckte blev mycket lyckad. Tackar alla mina underbara vänner.


Mycket fina presenter TACK!






Ikväll är det fotokurs hos Johan Söderström, det ska bli riktigt najs. Kul att ha nått att göra efter jobbet.