Mysbrallorna är på och täcket är uppdraget. Sitter i sängen och väntar på att tv:n ska hoppa igång. Telia boxen kan man inte alltid lita på. Vi har fått ett prova- på erbjudande, vilket innebär att vi har alla Canal+ kanaler och just nu går Beck- Lockpojken.

Skulle egentligen tagit en promenad men när jag väl kom hem och satte mig ner kom jag inte upp igen och T hade gjort klart maten så det får nog bli mat o tv istället. Har ju inte kunnat träna i veckan pga lapptest på ryggen för att se om jag har nån allergi. Men en härlig promenad kunde man ju ändå tagit, får bli en annan gång.

På lördag är det julfest med jobbet. Det blir mat o bad på campingen. Ska bli trevligt men jag känner inget sug efter fest om jag ska vara ärlig. Tror jag köper några cider för att ha i badet, annars tror jag att jag ska ta det rätt lugnt. tycker bättre om att "julmysa" nu för tiden på söndagarna.
Känner att jag kan det där med fest just nu. Kommer i omgångar tycker jag, ett tag festar man hela tiden sen är det lugnt o sen kommer det igen.
Känner inte ens för att festa på juldan och det brukar ju va riktigt najs, men men det är ett par veckor kvar så vi får väl se.

Känner att jag är helt tom. Ska koka pasta istället.

Ha det gott!