Precis hemkommen från jobbet och tryckt i mig lite hallonfil. Det var helt okej, va egentligen mätt sen lunchen men åt i förebyggande syfte.
Åt nämligen Oxfilépasta från Rhodos till lunch, man får ju passa på när det är Wella som betalar :D eftersom M o G kom o hade kurs från 13- 16.
Vi hade produkt genomgång och fokuserade lite extra på inpackningar man blandar för just DIG! Allt för att man ska kunna få en inpackning/ kur som är för rätt person.
Vi kommer ha denna behandling i tex klippningen och det kommer bli hur bra som helst. När M o G hade åkt stannade några kvar o provade och det va ljuvligt, även om mitt hår inte är gjort för inpackning. Men det behövs!

Nu sitter jag här o väntar på att klockan ska gå så jag kan åka till engelska kursen. Nu har vi kommit till halvtid.
Det tycker jag faktiskt är rätt så skönt, det är absolut inget fel på kursen men jag är nog mer beroende av tid hemma efter jobbet än va jag tror.
Det är mycket man vill hinna med.
Igår bestämde vi även att julen ska firas i vårat hus. Det kommer bli så himla skönt. Ingen att anpassa sig åt, så ni som vill fira jul med mig är hjärtligt välkomna :D
Ser verkligen fram emot att fira här hemma, få stöka i köket innan o när gästerna är här och fixa massa mys för dom.
Toppen!

Nu tror jag det är dags att packa väskan, ska bara hinna plocka ur diskmaskinen :D

Vi hörs
Här har det varit precis fullt upp, därför har jag inte hunnit med det här. Har haft det i bakhuvudet varje dag men minuterna har tagit slut.
Ska försöka minnas vad som hänt. Som jag skrev sist tog vi hela förra fredagen till att greja, hade fredagsmys med Idol o god mat och så klart packning eftersom vi skulle till gbg på lördagen.

Kl 10.00 kom chefen o hämta upp mig o S, för att åka vidare mot Gbg. Väl där började vi med kurs. Teambuilding med M. Det va riktigt bra. Mycket diskussioner, så tre timmar försvann riktigt fort.
När vi fått våra rum och snyggat till oss började förfesten hos E o M.
Det va mycket vin och mycket babbel, som ni säkert förstår när man är 9 tjejer som åker. :D

18.30 serverades det två rätters, och mer vin. ojoj, man kände sig lite rund under fötterna. När tallrikarna var tomma var det dags för det vi kom dit för. Visning med Björn Axén. (ursäkta kvalitén, tagna med mobil)


Efter visningen var det partaj ända till 04.20 och hur det sluta håller jag o S för oss själva eftersom det var vi som delade rum :D

Söndagen var inte alls lika rolig, för min del iaf. Trodde man skull njuta av frukosten när man bodde på hotell. Men icke då! *puh*
Vid 13 snåret kunde vi äntligen dra oss hemåt, eftersom ingen våga köra innan :D, där de blev skräpmat o soffan resten av dagen.

När jag vaknade i måndags o kollade på mob, såg jag att jag blivit moster till detta lilla underverk (Bella)



Veckan har bestått i

* Engelska kurs
* Mys med Bella
* Träning. Äntligen!
*Jobb, så klart

Denna helg har vi i fredags haft tradionellt fredagsmys och igår, äntligen, fick jag tummen ur o började damma medans T o M greja i källaren.
På kvällen blev vi bjudna på 3- rätters på Mellbygatan´s av C som fyllde år. Super god mat o trevligt sällskap.
Vuxna nog gick vi hem när resten gick mot stadt.
Tur va nog det eftersom jag hade kvar lite att städa o T ville fortsätta där han slutat.
Och nu på eftermiddagen va det "Bella-mys"

Kvällen kommer säkert bestå av, mat o tv. Ladda inför morgondagens jobb.


Vi hörs

Helgen är redan här. Shit! Ska inte skriva mer om de, känns som det är det enda jag gör nu för tiden ;)

När jag sist skrev, skulle vi till I o M på middag efter jobbet. Vi blev bjudna på vegetarisk lasagne. Hur gott som helst. Tack!! Tror iaf du läser ;)
När vi ätit o pratat o myst med V, blev jag jätte trött o näsan började rinna. Hoppas bara inte det är pga E o B...??? Får testa mig fram, men det vore inte kul.
Väl hemma, blev det sängen.

Igår va det jobb 11-20. Gick helt ok, annars kan de va lite halv trögt på kvällen, när en efter en går hem står man på samma ställe några timmar till.. Men som sagt helt ok, igår.
Innan jag cyklade till jobbet "beställde" jag "köp-mat" till kvällen. Hade kvar matlådor i kylen o eftersom T gärna grejar tills jag kommer hem o då blir det tajt tidsmässigt.

Idag hade jag chansen att kunna ta ledigt vilket betydde att vi kunde greja. Oj oj, va jag har skruvat gips. Både till tak o väggar.
Nu sitter vi o kollar hur det går för Idolerna. Fläskfilén o ölen visste vart den skulle likaså chokladpuddingen ;)

Ska alldeles strax packa väskan, imorgon till söndag är det Gbg med jobbet o ha kurs samt middag med visning av Björn Axén o givetvis PARTY..!!

Vi hörs!

Har intagit horisontellt läge i soffan, på jobbet. Maten ska få sjunka innan kroppen ska få jobba igen ;)
Helt öm i kroppen så det vore skönt att ha haft en dag att inte göra så mycket på..
Fortsatte nämligen min dag med att städa i källaren. V kom o hjälpte till, det va mycket snällt. Så jag bar upp det jag klarade själv och sen hjälptes vi åt med resten o körde iväg de till Kartåsen. tror T blev riktigt överraskad när jag smsa o skrev, nu åker elementen.
Skönt för mig oxå att känna att jag gjort en del.
Gårdagenskväll avslutades med mat o tv med sällskap av M o V.

Ikväll blir det kvällsmat på Sågvägen.


Vi hörs

God morgon alla, lr ska jag säga god natt? Så kändes det verkligen när man gick upp. När det är så mörkt att man inte ser nått när man kollar ut är det alldeles för tidigt för uppgång, borde fått ligga kvar en stund till..

Iskallt var det oxå utanför täcket. Va kan det bero på, Katrin??
Kan det varit så att sladden till värmen åkte ur igår när jag greja i källaren hmmm... Kanske det.. Måste verkligen komma ihåg att sätta i den i em, vill inte frysa ihjäl i morgonbitti.

Nu ska det bli jobb i några timmar sen får vi se hur jag fördriver kvällen, T o M ska till Borås o jobba.

Vi hörs

Redan måndag kväll men denna dag känner jag verkligen att jag fått massor gjort.
Jag gick upp 7.00, lite tidigt kan man tycka eftersom jag varit ledig idag men kl 7.18 skulle en vän till min syster vara med i nyhetsmorgon. Hon har skrivit en bok om sockerberoende, Vitt begär av Gunilla Sahlin.
http://www.nyheterna.se/1.2325136/2011/10/16/sockret_var_gunillas_drog
Det blev en god frukost och dagens tidning efter inslaget.

Dags att börja pricka av dagens lista.
Engelska uppgiften skulle bli klar, nu fanns ingen återvändo. När man väl får flyt i det är det faktiskt riktigt roligt. Dock tycker jag vissa på kursen hämmar en, alla är inte riktigt lika bra det är väl därför man går en kurs visserligen men jag tror att i mitt fall kanske jag lärt mig mer om man hunnit med lite mer. Men det blir nog bra ändå.
Tror jag har lite prestationsångest, vill få gjort så mycket jag kan på minsta möjliga tid och när jag inser att jag inte kan ex engelskan bättre än bra efter 3 ggr tycker jag att det inte ger mig nått och det känns onödigt. Jag måste lära mig att ge det tid! Det kommer, man kan inte kunna allt från början.

När uppgiften var klar och jag plockat ordning lite här o var, var det dax för lunch följt av en cykeltur till Netto. Var min tur att ta med fika till kursen. Chokladmuffins fick det bli.

Skönt att få lite frisk luft, det ska man egentligen ta som vana att cykla en tur om man är ledig. Riktigt skönt.

Lika mycket som jag överraskade T när jag kom ner i källaren igår överraskade jag honom i dag när kläderna åkte på o jag bilade bort kaklet i gamla badrummet.
Man är så himla snygg måste tilläggas.


Då va det avprickat.

Kvällen har avslutats med middag i Vinninga för J som fyllde år och så klart kurs. Nu tror jag minsann det blir sängen. Upp tidigt imorgon.

God natt

God morgon

Ligger o drar mig, va passar du bättre än att skriva lite här..??

Frukosten blev serverad vid sängen. Det är de nya nu för tiden hos oss. Är riktigt mysigt att äta tillsammans o väldigt tacksamt för den som får den serverad.

Idag är det redan söndag. Jösses. Min morbror sa att när han va yngre fick han alltid höra att tiden gick så fort men, då, tyckte inte han det. Svaret till honom blev: vänta till du blir äldre...
Betyder då detta att man blivit gammal?? ;)

Idag finns det inga direkt planer. Har en uppgift jag måste göra. En eng. uppgift som handlar om vad som helst som man kan prata om i ca 10 min. Ämnet är inte lätt att komma på. Tror jag får prata om MIG. Det är väl ändå det lättaste..?? Svårt att hitta ett ämne som är intressant för alla, eftersom alla är lika gamla som mina föräldrar. Well well...
När, eller innan, det är gjort tror jag faktiskt jag ska överraska T i källaren.. Det börjar verkligen gå åt rätt håll. Så till jul, M, ska du nog kunna basta. ;)

Vad har mer hänt i helgen??

Fredag kväll, Idolmys med en underbar god ceasarsallad o godis till dessert.
När helgen kommer märker man oxå att man börjat bli gammal. Är ju super trött när kl närmar sig natten..

Lördagen började med brunch, eftersom våran frys gick sönder helt o hållet i fredags så har vi ganska mycket mat i kylen som måste ta slut vilket gjorde att det passade sig med mer mat än en macka till frukost.
Efter va det dax att åka till cheapy o handla massa gipsskivor, reglar mm.
Sen va de vila som gällde för mig, fattar inte. Jag sov i 1 1/2 timma.
Jag fick nästan tvinga mig själv att komma ur soffan o pricka av min "to-do list" men skam den som ger sig. Den blev klar, kanske inte så tidigt men ändå.
Kvällen avslutades med mat o tv. Alla tre, Jag, T o M orkade inte göra så mycket mer, eftersom dom två jobbat i källaren till 20.

Ja, det va min helg.
Imorn är man ledig o slipper söndagsångesten. O på lördag åker vi till Gbg med jobbet så denna vecka blir det bara 4 dagar. Skönt.

Nu ska tummen ur.

Hemma och har starta tvättmaskinen o dammsugit lite. Så skönt om det inte ser ut hur som helst när helgen kommer.

Sitter o väntar på att T ska komma hem, som varit i Sthlm med jobbet.
Tänkte att vi skulle äta lite o bara ha torsdagsmys, kanske en film..??
Man behöver ju lyfta upp vardagarna oxå.

Har varit en toppen dag. Kan tänka mig att det var för att jag sovit ordentligt.

På tal om nått helt annat, det är sjukt kallt nu för tiden speciellt när man cyklar. Då får man se ut så här.


Dax att njuta av dom sista torsdags timmarna

Vi hörs.

Ligger i soffan på jobbet. Förmiddagen vet jag inte riktigt vart den tog vägen??

Magen började göra sig påmind o det var dax för lunch, inte jätte kul att äta samma mat flera dagar i rad men va gör man inte.. Lite slöseri att slänga bort så mycket.
När jag mättat magen gick jag en sväng på staden. Gick förbi butiken "Elins". Det är ju totalt livsfarligt, skulle kunna köpa hela butiken.
Har hittat en jätte fin ljuslykta. Den skulle va perfekt att ha tex i ett uterum på golvet, den är av större modell. Men just denna ligger på närmare 1000:- o jag tror faktiskt min käre T kan göra en själv. Det ska jag önska mig ;)


Då va tiden ute, dax för jobb.


Hörs!

Precis hemkommen o rumpan är nersjunken i soffan ;)
Blev en lång dag, men snygg blev man. Inte så mycket skillnad lr förresten ingen alls så ni kan kolla in presentations bilden ;) lite bättre färg o

Teet kokar för fullt hör jag. Mmm en kopp lr 2 kanske 4 innan jag hittar till sängen lr om jag kanske tar min nya plats i natt: Puffen.

Oj oj.. Hade visste inte laddat upp detta än..

Har nu kollat på "bron". O fått i mig teet, blev nog ca så där 3 muggar!

Tror det får bli sängen nu o kanske dagens avsnitt av Arga Snickaren.

Vi hörs.

Nedräkning, 15 min kvar sen är det fullfart.

Ojoj, vilken natt. Hostade som aldrig förr känns det som iaf. Vid 03.30 tröttna jag o hämta puffen o la/satt mig i den. Kunde jag iaf sova dom sista timmarna.

Ikväll blir det hårfix. Ska till Gbg nästa helg med jobbet, då gäller det att va så snygg man kan.. ;D


Vi hörs..

Maten är på väg till sin rätta plats. Mätt o belåten.

Jobbade 7.30-15.00, riktigt najs dag. Tyvärr hade vi det lite lugnare idag, tiden går så sakta då... :(
När man fick gå från jobbet tog en sväng om på staden.

Väl hemma blev jag sjukt sugen på äppelpaj så det slängde jag ihop. Men eftersom T va på väg hem starta jag med middagen. Får väl försöka va ordentlig o ta det i rätt ordning ;) Så det får bli fika lite senare.

Ska iaf ta mig en kopp te nu, det är väldans skönt för halsen. En bok oxå kanske?? Den som lever får se..


Vi hörs

Nu tyckte jag att jag var riktigt bra när jag ladda ner blogg.se appen, det höll ju i några dagar. Nu måste jag tänka på att sätta mig vid datorn, vilket jag gärna skjuter på, eftersom appen inte verkar funka. Går jätte bra att skriva men när man ska ladda upp det säger det NEJ. Så om jag är frånvarande är det inte att jag lagt ner det IGEN, utan att jag inte haft tid att sätta mig vid datorn. Mobilen har man ju med överallt, när man har lunch, sitter i en kö lr rent av inte gör nått.

Jaja, va har hänt idag??

Egentligen inte så mycket. Det var ju måndag o det innebär ju jobb även om jag villigt ska erkänna att jag gärna legat kvar i sängen. Min hosta vill absolut inte ge med sig och något hostdämpande får man ju inte ta eftersom det då kan leda till lunginflamation. ajajaj
Så i natt var jag upp o vandra lite i huset några ggr, kl 03.00 facebooka jag o spela lit tetris..
Vill sova några mer timmar i natt.

Trött o hungrig cykla jag hem direkt när kl slog 18. När jag kom hem hade T redan börjat med maten. Tack!
Mätt men fortfarande trött åkte jag iväg, det va dags för engelska kurs. Yes. Enbart för jag ska släppa taget och öppna munnen. Tror jag kan mer än vad jag vill tro. Känner så iaf när man jämför med dom andra och det är ju alltid skönt. Men bra kan alltid bli bättre :D

Kvällen har avslutats med te och "inspektion" i källaren. Det börjar ta form.

Eller va tycker ni? Man kan ju nästan se att det ska bli en bastu med dusch vid sidan om.
Han är inte dålig han. (Mitt <3) :D

Nu ska jag puffa upp kudden och dra täcket över mig. Jobb tidigt imorn. God Natt


Vi hörs
Nu börjar jag bli knäpp på riktigt, hostar så jag blir galen. Natten var för jävlig. Det känns inte som jag fått så mycket sömn. Tur man snart kan krypa ner, behöver komma på banan snart.

I helgen har jag inte gjort några direkta utsvävningar.
I fredags efter jobbet, veckans första jobbdag, åkte vi hem till J på tacos kvällsmat o Idol. Det va mycket gott och givetvis väldigt trevligt.
När nyheterna började drog vi oss hemåt, skulle ju trots allt jobba dagen efter.

Oj oj, va det va jobbigt att gå upp på lördagsmorgonen när klockan ringde. Men det fanns ingen återvändo så det va bara att pallra sig upp o cykla till jobbet. jobbade på i rask takt så det va dags att cykla igen, hemåt.
Dags för lunch, vila och dusch sen va kvällen på intåg.
Fick bli en lugn kväll eftersom T tyckte jag skulle vara hemma o ta det lugnt. Gick o la mig säkert redan 22.30. Oj, va tidigt på en lördag. Men som sagt, eftersom jag inte är på banan behövs all sömn man kan få.

Vaknade redan 8.00 idag men det var tyvärr för att hostan gjorde sig påmind just då. Fick frukost på sängen av T, tack <3, låg o drog mig till 11.
Fick då för mig att jag skulle göra en crunch müsli, men det va inget för mig. Gjorde 2ggr, men det åkte i soporna med EN gång. :( Annars har det blivit tvätt, städ och nagelfix idag.
Måste få slå ett slag för detta nagellack
Ett lack som gör nageln hårdare, så den inte skivar sig eller går av. Man målar på ett lager varannan dag o 1 gång i veckan tar man bort det o börjar om på nytt. Det man måste tänka på är att ge det tid.


Snart hörs vi igen

Naglarna är målade, håret är fixat, ansiktet är "på" o frukosten ligger fint på plats.
Alldeles strax är de dags för jobb. Känns på nått sätt lite konstigt. Har ju inte varit där sen i fredags..
Halsfluss tror jag inte jag ens önskar min värsta fiende. Fasen va jobbigt det är när man inte kan svälja, man får liksom ta i med hela kroppen för att få ner lite saliv som annars slinker ner lätt som en plätt.

Ser fram emot dagen, har det inte hänt nått så är jag fullbokad från 11-18.00 det är skönt. Nu får jag verkligen känna på det. ;) Ska nog gå bra.

Ikväll ska vi hem till Jocke på fredagsmys med tacos o kanske Idol. Vi får se vad han har planerat. Innan det ska <3 bli fin håret bara. Det är ju som de är sagt "skomakarns barn" ;D

Nu ska jag dra mig...

Hörs senare!!!

Tog mig en härlig dusch, skrubba mig och fräscha till mig.
När kläderna satt på o håret va torrt åkte jag o hämta glassmaskinen.
Vi satt o prata lite, blir helt trött på vad som försegår i andras huvud.

Jag såg på Adamlive förut. Har en bok att rekommendera er som har lite svårt med kommunikationen. "Prata är guld"

Ett tips från boken: om ni har bekymmer med ex. när nån av er blir ledsen av att den andre ex i te ser den andre lr inte ger tillräckligt med uppmärksamhet.
Säg inte!!! Jag blir ledsen när du gör så lr så..
Säg: jag är i behov av mer uppmärksamhet etc.
Sätt fram dig själv. Klagar du på den andre, kommer den sätta sig i försvarsställning.

Mycket värt att tänka på.

När vi hade diskuterat klart världsproblemen ;) åkte jag o handla.
Sen va det dags för dagens prov. Rent kroppsligt alltså.
Göra glass. Det blev en vaniljglass och en mörk chokladglass med mjölkchokladsås.

Nu har middagen hittat ner o kvällen avslutas med tv o smakprov av glass.

Imorn väntar jobb. Hoppas vi ses.

Vaknat till liv, idag va det riktigt jobbigt. Halsen va värre än värst. Nu känns det bättre som tur är, ska ju jobba imorn.
Frukosten va svår att få ner men till slut gick det. Två koppar te gjorde det aningens bättre.

Tänkte ta en dusch o som jag även sa igår, få nått gjort.

Kanske ska kolla om T vill göra något tillsammans.. På ett sätt skulle jag vilja pressa mig (på ett bra sätt) så jag verkligen känner om det är dags för jobb.
Det tror jag visserligen att det är, måste bara gå upp i tid så jag kommer igång, kroppsligt, innan jobbet börjar.

Tänk, imorn är det redan fredag.
För mig gör det absolut ingenting att tiden går fort.

Va det något uppiggande som hände igår då?
Ja! Ringde ett betydelsefullt samtal. Har ju lite hemligheter för mig. ;)
Fick ett bra svar o hoppas nu att inget krockar.

Nu ska jag ta mig i kragen när tummen ploppat ut. ;)

Vi hörs

Nu känns det riktigt skönt.
Har orkat göra lunch, i jämförelse med gårdagen orkade jag knappt plocka fram frukost.
Och tvättat sängkläderna. Ska fortsätta med kuddar o täcke. Hoppas alla basilusker är borta då? Kan ju alltid hoppas..
Beslutade förut när S ringde att en dag hemma imorgon oxå är nog bäst. Är fullbokad på fredag o då är det svårare, jobbar även lördag. Så två dar är väl lagom att börja med. ;)

Nu ska jag gå till min underbara tvätt stuga (garaget)

Minestronesoppa med hyvlad pecorino (recept från Linas matkasse)

Har precis fått i mig lite frukost som älskade T fixade. Han är toppen. Men ligger kvar i sängen.
Nu hoppas jag att det är dags att hamna på banan. Orkar inte va orkeslös längre..

Igår va hände mer?
Inte mycket. Eftersom jag var själv hemma var jag tvungen att fixa frukost, men det va precis va jag orka. När maten låg i magen blev det att krypa under täcket, jag sten somna. Klockan va ca 11.30 o vakna gjorde jag 14.30. Ojoj
Dags för lunch, tur det fanns rester.
Soffan fick bli min vän resten av em o kvällen.
Det enda jag orkade med var en dusch. När man är sjuk är det riktigt skönt att duscha, man känner sig plötsligt piggare.
Roligare blev inte min dag. Jo förresten, jag fick ett mail.
Vårat badkar har äntligen kommit till Sverige.
(med svart marmor på kanten o svartlaserad ek på sidorna)

Nu ska jag försöka komma ur sängen o göra nått. Måste känna av hur mycket kroppen orkar.
Vill börja jobba men måste lyssna på kroppen oxå. Så länge jag går på maxdosen av Ipren vet jag inte om kroppen är redo.
Vi får se.

Vi hörs snart.

Igår orkade jag plocka ur diskmaskinen och hämta posten. Annars låg jag framför tv.n i våran fatboy. Mycket skönt. Kollade jag inte på tv sov jag. Som tur va blev jag lite piggare, för en stund, när jag såg att denna låg i postlådan.

Idag är det repris av gårdagen, tyvärr har även febern knackat på dörren.

Tyvärr blir det inte roligare, när man som jag är sjuk.

Vaknade ca 04.00 idag, halsen gjorde sig grymt påmind. Kändes att jag levde. ajaj
Efter många om och men sjukskrev jag mig o när vårdcentralen öppnade var jag nästan först på plats. Nr 5, kom in efter 10 min o va ute efter 15 min med ett stort paket Ipren o penicillin. Har fått en halsinfektion så nu blir det piller 1 st 3 ggr om dagen i 10 dar. Usch
Eftersom jag smittar till onsdag förmiddag blir det täcke på o kurera mig. Hur tråkigt är det inte att va sjuk??? Ingen träning eller engelska kurs.
Typiskt att jag ska bli sjuk 2 gången. Jaja så är det.

Nu ska jag vila, kanske äta en kanelbulle lr 2 o bara vara.

Hörs snart

Hur många ggr har jag egentligen försökt det här?
Nu ger jag det en sista chans. Kanske att det blir bättre, nu äntligen har jag appen. Så det kommer bli sjukt lätt att skriva några rader + att det aldrig finns så mycket att skylla på.

Ligger i sängen, är helt slut. Är iofs inte helt kry, åkt på en förkylning. Att jag gick till E i fredags o att det blev utgång gjorde väl inte saken bättre. Jaja, hur många ggr lever man?

Så gårdagen gick i soffans-tecken, mycket skönt. Blev hela veckans Idol. Orkade visserligen tvätta några maskiner o klippa det ligga gräset vi har, efter att dom schaktat av.
På kvällen blev det mat på Harrys. Himla mysigt, bara vi två. Vi åt o prata o bara satt o titta på varann. <3

Idag har det inte blivit mycket mer gjort, soffan o dammsugaren har turats om, om min uppmärksamhet.
Och nu som sagt är täcket uppdragit till hakan o John Blund är välkommen.

Hörs snart!