Soffan

0kommentarer

Det började väldigt bra igår. Kollade på Melodifestivalen med Maria, Victor och Susanne medans Tobias, Matte, Larse och Karlsson badade tunna. 
När dom hade fått "russinhud" kom dom upp och förfesten började ordentligt. Det var UltraStar på pc:n och det sjöngs för glatta livet. Emma, Erik, Stina och Daniel kom, mycket trevligt. 
När vi inte kunde prata pga all sång eller skrik hur man nu ska se på saken. Tog vi bilen fram till staden och kastade bort lite pengar i entrén på Stadt. 
Det är inte trevligt att gå in på ett sånt ställe när man är helt nykter. Om folk bara kunde sluta knö. Hoppas man inte är så själv bara när man festar. Får nog tänka på det nästa gång. 
Eftersom klockan var ca 01 när vi kom in på stadt så dröjde det ju inte länge tills vi började gå mot utgången. 
Trodde natten skulle fortsätta i liknande stil. Bra!, men där hade jag lite fel.
Jag började med att köra hem Emma, Karlsson och Virre.
Åkte med Larse vidare till Torngrillen där vi skulle möta upp Tobias, Matte och Sara men när vi kom fram hade dom tappat bort Tobias. 
Jag började gå gata upp o gata ner men ingen Tobias såg jag, ska meddela att det endast var 1 grad. Det va inte varmt att gå i skinnjacka.
Gick tillbaka till bilen och tog en sväng hem men där var han inte. Gjorde några turer runt stan och fram och tillbaka hem och till stan. 
Men efter ca 1 1/2 timma visste vi inte vad vi skulle göra. Då hade vi inte enbart åkt runt vi hade också ringt Polisen, väckt personer han ev kunde gått hem till men utan resultat.
Körde ut till Vinninga med två trötta vänner. 
Åkte raka vägen hem, somnade nästan bakom ratten så det blev sängen direkt. Stensomnade.

9. 20 går Tobias upp ur sängen, dricker vatten och tar en dusch. Utan att förstå, verkar det som,  vad vi gjort på natten. 
Han hade ju somnat på Hotellet, kom hem vid 6 tiden efter en taxiresa förbi 7-eleven för att köpa jordgubbsyoughurt och räkost och såklart en korv.
Vet inte riktigt vad som händer i hans hjärnkontor vissa lördagsnätter? 
Slutet gott, allting gott.

Ligger nu i soffan och kollar repriser på tv.n mycket annat finns det inte. Blir nog snart käk med Matte o Sara då Tobias även ska förklara sig för dom. 

Återkommer säkert senare.

Kommentera

Publiceras ej