Host Host

0kommentarer

Nu börjar jag bli knäpp på riktigt, hostar så jag blir galen. Natten var för jävlig. Det känns inte som jag fått så mycket sömn. Tur man snart kan krypa ner, behöver komma på banan snart.

I helgen har jag inte gjort några direkta utsvävningar.
I fredags efter jobbet, veckans första jobbdag, åkte vi hem till J på tacos kvällsmat o Idol. Det va mycket gott och givetvis väldigt trevligt.
När nyheterna började drog vi oss hemåt, skulle ju trots allt jobba dagen efter.

Oj oj, va det va jobbigt att gå upp på lördagsmorgonen när klockan ringde. Men det fanns ingen återvändo så det va bara att pallra sig upp o cykla till jobbet. jobbade på i rask takt så det va dags att cykla igen, hemåt.
Dags för lunch, vila och dusch sen va kvällen på intåg.
Fick bli en lugn kväll eftersom T tyckte jag skulle vara hemma o ta det lugnt. Gick o la mig säkert redan 22.30. Oj, va tidigt på en lördag. Men som sagt, eftersom jag inte är på banan behövs all sömn man kan få.

Vaknade redan 8.00 idag men det var tyvärr för att hostan gjorde sig påmind just då. Fick frukost på sängen av T, tack <3, låg o drog mig till 11.
Fick då för mig att jag skulle göra en crunch müsli, men det va inget för mig. Gjorde 2ggr, men det åkte i soporna med EN gång. :( Annars har det blivit tvätt, städ och nagelfix idag.
Måste få slå ett slag för detta nagellack
Ett lack som gör nageln hårdare, så den inte skivar sig eller går av. Man målar på ett lager varannan dag o 1 gång i veckan tar man bort det o börjar om på nytt. Det man måste tänka på är att ge det tid.


Snart hörs vi igen

Kommentera

Publiceras ej